Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 июня 2022 PRO

Владислав

Менеджер по продажам, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
25 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з продажу

с 11.2021 по 03.2022 (4 месяца)
ФОП "Пшеничний", Винница (Реалізація продуктів харчування)

Маю досвід роботи в сфері торгівлі займався продажем автомобілів їх підбором та ремонтом. Починаючи з осені 2021 року до 31 березня 2022 працював Менеджером з продажів в компанії ФО-П «Пшеничний» у відділі з продажу мінеральних та солодких вод. Зарекомендував себе як відповідальний та відданий працівник своїй справі. За ввесь час роботи підтримував на найменшому рівні дебіторську заборгованість, на найкращому рівні обслуговував клієнтів та надавав їм послуги нашої компанії. Підтримував у належному стані вітрини у торгових мережах. Завжди дотримувався посадових інструкції. Розуміюсь у підписанні договорів поставки та оформленні ТТН.

Образование

ВНАУ

Технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Высшее, с 2015 по 2020 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Оператор комп’ютерного набору

2013

Знания и навыки

MS Office Користувач ПК Водійські права кат. B

Дополнительная информация

Розуміюсь в принципах роботи агрегатів як автомобілів та і с/г техніки.. Маю практичний досвід роботи у сільському господарстві працював на різній с/г техніці безпосередньо займався її ремонтом. Цікавлюсь інноваціями техніки с/г, технологіями точного землеробства та безвідходних технологій. Проходив стажування за кордоном. Вмію дуже добре користуватись комп’ютером розуміюсь як в комп’ютерних програмах таких як: Microsoft Word, Excel, Publisher.
До ділових рис можу віднести свою рішучість, цілеспрямованість, комунікабельність, стресостійкість, чітко бачу свою мету та шляхи її досягнення. Готовий до командировок по Україні маю власний автомобіль. Маю водійське посвідчення кат В, вільно керую автомобілем. Досвіт керування 6 роки. Займався пригоном та продажем автомобілів. Розуміюсь в підборі запчастин за допомогою каталогу.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: