Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 декабря 2021 PRO

Сергій

Контент-менеджер, маркетолог, фотограф, ретушер, відеомонтажер, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
23 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Киев, Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Власник

с 04.2020 по 11.2021 (1 год 7 месяцев)
ДБАЕМ, Львів (Доставка сертифікованих органічних продуктів харчування)

Повністю супроводження проекту. Виконував в проекті не постійні ролі: кур'єр-водій, фасувальник, менеджер з продажу. Постійні ролі: директор, маркетолог, фотограф та дизайнер.

ДБАЕМ:
Сайт - http://dbaem.com/
Facebook - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Instagram - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Директор

с 05.2016 по 06.2017 (1 год 1 месяц)
АгроВсе, Луцьк (Продаж засобів захисту рослин, фреш продуктів та насіння)

Повнісю супроводження проекту. Досягнення в окупносі проекту та віддача.

Власник

с 01.2015 по наст. время (9 лет 4 месяца)
Studiowoody, Львів (Фото та відео контент)

http://studiowoody.tilda.ws/ - у цьому портфоліо представлені мої фото та відео роботи за 6 років моїх напрацювань.

Менеджер

с 06.2013 по 06.2015 (2 года)
Магнат Агро, Луцьк (Продаж біологічних засобів захисту рослин)

Працював на компанії свого батька. Це був мій перший вид заробітку. Працював: вантажником, менджером з продажу та фотографом. Зайнятісь - неповна.

Образование

Львівський національний університет імені Івана Франка

Факультет «Управління фінансами та бізнесу», за спеціальністю «Публічне адміністрування та управління бізнесом», Львів
Неоконченное высшее, с 2018 по 2022 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

Adobe Photoshop MS Excel MS Word MS PowerPoint Adobe Lightroom Adobe Illustrator Adobe Premiere Pro Adobe After Effects Google Ads 1С:Бухгалтерія Facebook ads Manager + instagram

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего
  • Немецкий — выше среднего

Дополнительная информация

6-17років - займався бальними танцями.
З 13 років я дуже цікавився відеографією та почав вивчати програми для монтажу відео. Вже з 14 років я мав можливість знімати контент для інтернет-магазину свого батька, який займався продажем засобів захисту рослин, насіння та свіжих овочів, зелені та фруктів. Сайт був на платформі і я також його адміністрував. Але розумів, що далеко на такому сайті не заїдеш. В 15 років мені прийшла ідея запропонувати свому батькові створити власний сайт. Я знайшов компанії по розробці сайтів та дизайну, також знайшов програмістів по 1с бухгалтерії. Зробивши презентацію та склавши бюджет цього проекту, я показав його батькові. І після довгих переконань мені вдалося залучити 3 000$. Пів року ми працювали над проектом ''АгроВсе''. Проект був дуже успішним. Але через рік батько сказав, що я занадто багато часу приділяю лише проекту і не відвідую навчання. Тому мене відстороноли від проекту.

16-19 років - робив фото та відео для корпоративів, подій та різних проектів. Робив відео для ВГ Сокіл та інтернаціональної агро компанії Valagro. Багато фотографій робив, по своїй ініціативі для удосконалення навиків. Я дуже кумунікабельний, тому постійно вдавалося знаходити корисні знайомства.

Креативно подорожую, тому круто планую веломаршрути. В 2018 та 2019 роках спланував 2 поїздки. 1 поїздка: (Німеччина, Швейцарія та Австрія), 2 поїзка: (Італія, Іспанія, Франція, Монако). Це були дуже складні маршрути + моє уміння знімати контент - вразило дуже багатьох людей. Також спланував ще один крейзі тур по 7 країнам за 350доларів. Наприкінці 2019 року мій товариш запропонував створити проект по авторським подорожам. Ми почали створювати сторінку та я почав ретельно прокладати маршрут по Лофотенським островам. Ми купили усі квитки на літаки та зібрали 50% запланованої команди. Але весною стався неприємний сюрприз - карантин. І ми змушені були відкласти цей проект! Чим ми натомість зайнялись, інформація нижче. До речі, багато контенту про подорожі можна переглянути на сторінці про мої подорожі - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Проект ДБАЕМ!
Faceboook - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Insta - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Це окрема сторінка мого життя, яка тривала 1 рік та 7 місяців.
Після не втіленого у життя проекту WoodyTraveler, за збігом обставин, нам пощастило створити проект по доставці сертифікованих органічних продуктів харчування у місті Львів. Нашими покупцями були вище середнього та бізнес класу люди. Я не дуже вірив у цей проект насправді. Але є така звичка, якщо я за щось берусь і навіть якщо я в це не вірю, без різниці викладаюсь на всі 100%. І вже за півтора місяці, після створення компанії з вкладених орієнтовно 10 000грн ми заробили 150 000грн чистими. Для нас це були просто фантастичні цифри. За 2 місяці наша команда налічувала 10 людей. Вже з другого місяця ми могли зробити аналіз проблематики бізнесу і запозичили 6000euro на наш проект. Але через недосвід в деяких моментах управління бізнесом, ми не вірно зробили аналіз пропозиції на органічні овочі, зелень та фрукти восени та зимою і не змогли зробити ту ж саму пропозицію, яку ми давали весною та влітку нашим клієнтам. У нас різко впав прибуток і ми змушені були попрощатися з нашою командою. Але вже на той момент ми настільки вірили в успіх проекту, що взяли кредит і після місяця паузи знову відновили свою діяльність. Система логістики була дуже складною, адже фермери у нашій країні не дуже діджиталізовані, тому домовлятися було дуже важко. Протягом року ми також робили круті екскурсії на поля наших фермерів. Щоб люди краще розуміли, що таке органічний продукт. Адже органіка в Україні ще не так розвинена! Ми постійно приймали участь в різних ярмарках і просували наш бренд. Ми розробили дуже круту систему для нашого сайту, щоб пришвидшити збір замовлень. І прописали детальну систему для збору замовлення до 30кг від 1-2 хв і доставки до 10 хв. Але у нас був нульовий досвід у формуванні повноцінного бізнес плану для інвестора. Тому ми довго його писали. І в листопаді цього року через брак власних коштів ми змушені були призупинити проект.

За ці 19 місяців я дуже сильно змінився. Моя комунікація з людьми стала ще на вищому рівні. Вміння про щось домовлятись точно зросли на 1000%, адже ми працювали з виробниками - лідерами органічних продуктів харчування. Не лише Українськими, але й європейськими. На дуже багато речей почав дивитися з іншої сторони. Підвищив свої навички управлінця. Ну і звичайно я удосконалив дуже багато напрямків у фотографії. Результат загалом можна подивитись у мому портфоліо - http://studiowoody.tilda.ws/

Восени виграв 1 безкоштовний квиток у підприємця Василя Хмельницього на подію U Tomorrow Summit, який коштував у касі (5 000грн). Але мені вдалося одразу ж домовитися про ще один квиток для мого партнера). Головним завданням було в фейсбуці розповісти про свій проект та як він пережив коронакризу. Прийняло участь більше 200 людей і розігрувалось 10 квитків.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: