Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 августа 2023 PRO

Василь

Системний адміністратор, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
45 лет
Город проживания:
Городенка
Готов работать:
Городенка, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 06.2022 по наст. время (1 год 11 месяцев)
ФГ "ЕКО БЕРРІ", Городенка (Сільське господарство, агробізнес)

Облік пального, товарно-матеріальних цінностей (рахунки 203, 204, 207, 208, 209), біологічні активи, основні засоби і нематеріальні активи в ПЗ BAS АГРО. Ведення та звітність підзвітних підприємців 2-гої групи спрощеної системи оподаткування (клієнт-банки, електронний кабінет платника податків).

Директор

с 01.2021 по 10.2021 (9 месяцев)
ТОВ "Альт-Енерго", Городенка (Послуги для населення та бізнесу)

Обов'язки: Визначення, планування, здійснення та координування всіх видів діяльності підприємства. Визначення напрямів розвитку , формування цінової політики. Забезпечення безперебійної роботи котелень, забезпечення постачання пального для котелень, організація роботи ремонтої бригади, участь у тендерах по продажу послуг, в аукціонах по закупівлі твердого палива для котелень, аукціонах по оренді нерухомості, ведення переговорів, заключення договорів, ведення господарства.

Інженер-програміст

с 03.2001 по 12.2018 (17 лет 9 месяцев)
АТ "Ощадбанк", Городенка (Фінанси, банки, страхування)

Обов'язки: встановлення та налаштування операційних систем, впровадження нового програмного забезпеченнята подальший супровід, налаштування та обслуговування сервера, розмежування прав доступу користувачів, налаштування та обслуговування інформаційних мереж, ремонт та обслуговування комп'ютерного та банківського обладнання, захист інформації та криптографія, допомога співробітникам у використанні комп'ютерної техніки та програмного забезпечення, віддалена допомога працівникам щодо роботи з банківським обладнанням та програмним забезпечення, робота в ServiceDesk, встановлення, налаштування та обслуговування ПЗ у клієнтів тощо.

Образование

Прикарпатський національний університет імені В.Стефаника

ФППК, ФІНАНСИ, Івано-Франківськ
Высшее, с 2005 по 2007 (2 года)

Факультет підготовки та перекваліфікації кадрів. Спеціальність "фінанси".

Чернівецький національний університет ім.Ю.Федьковича

Математичний, Чернівці
Высшее, с 1996 по 2002 (6 лет)

Математичний факультет. Кафедра математичного моделювання.

Знания и навыки

Користувач ПК MS Office Windows Водійські права кат. B Відеоспостереження Електо-монтажник Користувач 1С Клієнт-Банк BAS Бухгалтерія Бест-Звіт Ведення CRM MS Excel IP (Internet Protocol) Налаштування Firewall Адміністрування Windows Server Налаштування VPN TCP/IP Налаштування DNS

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Чешский — начинающий
  • Польский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Особисті якості: виконавчий, чесний, цілеспрямований, врівноважений, в екстремальних ситуаціях не панікую та не опускаю руки, вмію долати труднощі, відповідально відношусь до поставлених завдань, вмію працювати в будь-якому колективі, не конфліктний, швидко навчаюсь новому, навіть тому, з чим раніше не працював. Маю легковий автомобіль та посвідчення водія категорії "B".

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: