Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Олександра

Юрист, адвокат, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуюча

с 03.2017 по наст. время (7 лет 2 месяца)
АБ "Олександри Мірошниченко", Київ (Юриспруденція)

Обслуговування юридичних осіб, надання консультацій громадянам, представництво інтересів в судах всіх рівнів (господарські, загальної юрисдикції, адміністративні), правоохоронних та контролюючих органах в тому числі ДПС та інш.
Вирішення спорів у сфері господарської діяльності, оподаткування, цивільних правовідносин, сімейних та трудових спорів, ведення справ у сфері адміністративних правопорушень (ДТП, адмінправопорушення) ведення справ з питань страхової діяльності. Практикую ведення кримінальних справ у сфері економічної діялності (представництво інтересів клієнта у правоохоронних органах, прокуратурі, СБУ та інш.)
На обслуговуванні: комерційні компанії, що здійснюють діяльність у будівельній сфері (оренда, надання послуг, купівля-продаж, поставка, /\генпідрядні/підрядні/субпідрядні роботи та пов"язані з ними, інше), страхова компанія, діяльність у сфері вирішення спорів з потерпілими (ведення досудового врегулювання спорів, ведення претензійно-позовної роботи, прдставництво компанії у якості позивача (регреси), відповідача, трктьої особи та інше, що належить до вказаної сфери), комерційна компанія, яка здійснює діяльність у сфері реклами (в т.ч. виробник промислового обладнання та т.і.).

Юрист, адвокат

с 05.2016 по 12.2019 (3 года 7 месяцев)
Державне підприємство «Державний будівельний комбінат Управління справами Апарату Верховної Ради України, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

повний юридичний супровід діяльності підприємства на позиції юрист/юрисконсульт.
Правова експертиза проектів договорів (договори поставки, підряду, оренди, надання послуг, позики, поруки та ін.), підготовка типових форм зазначених договорів;
узгодження договорів з контрагентами, підготовка протоколів розбіжностей, додаткових угод, додатків, доручень, специфікацій, листів, заявок та інших документів, ведення переговорів
участь у розробці внутрішніх (локальних) документів (положення, регламенти, інструкції тощо);
взаємодія з підрозділами компанії щодо погодження умов договорів та врегулювання розбіжностей;
взаємодія з бухгалтерією, кадровою службою підприємства
досудове врегулювання спорів
ведення претензійно-позовної роботи;
моніторинг та аналіз законодавства
Перевірка статусу контрагентів та повноважень їхніх представників;
ведення бази договорів;
контроль та облік юридичної документації.
Співпраця з органами державної влади, контролюючими органами.
контроль виконання рішень судів, взаємодія з органами виконавчої служби.

Заступник голови об"єднання, практикуючий адвокат

с 06.2014 по 11.2016 (2 года 5 месяцев)
Адвокатське об"єднання "Аргумент Плюс", Київ (Юриспруденція)

Повний юридичний супровід діяльності компаній. .
Представництво та захист інтересів клієнтів в судах (господарські, адміністративні, цивільні, трудові, сімейні, у галузі страхування, оподаткування та інш. спори) всіх рівнів, правоохоронних та контролюючих органах в тому числі, ДФС та інші.
Обслуговування юридичних осіб на позиції юрист/юрисконсульт.
Консультації громадян з питань цивільного, сімейного, трудового, житлового, адміністративного права, з питань страхування (обов'язкового, добровільного), ДТП.

Генеральний директор, помічник народного депутата на громадських засадах

с 12.2011 по наст. время (12 лет 5 месяцев)
ТОВ «Юридична компанія Мірошниченко і Кириченко», Київ (Юриспруденція)

Повний юридичний супровід діяльності компанії.
Приймання участі у організації виборчого процесу.
Здійснювала організацію проведення звітів і зустрічей з виборцями, трудовими колективами підприємств, установ, організацій; виконувала доручення народного депутата у взаємовідносинах з виборцями, а також з органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації, об'єднаннями громадян, підприємствами, установами та організаціями; допомагала народному депутату и під час особистого прийому ним виборців у розгляді звернень громадян, вирішенні порушених ними питань; допомагала депутату в розгляді надісланих на його ім'я поштою або поданих на особистому прийомі виборцями пропозицій; готувала звернення та запити депутата
Ведення прийому громадян (виборців) надання безкоштовних консультацій громадян з питань цивільного, сімейного, трудового, житлового законодавства.

Юрист

с 02.2011 по 12.2012 (1 год 10 месяцев)
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР З ПИТАНЬ СЕРТИФІКАЦІЇ ТА ЗАХИСТУ ПРАВ СПОЖИВАЧІВ", Київ (послуги для бізнесу у сфері сертифікації)

Розробка, юридична оцінка, аналіз, юридичний супровід договорів на технічні випробування та дослідження, договорів оренди та інших цивільно-правових правочинів, пов'язаних з господарською діяльністю підприємства. Оформлення ліцензії на викристання прекурсорів. Врегулювання внутрішніх спорів в т.ч. трудових.
Ділове листування, кадрові питання. Претензійно-позовна робота (складання претензій, позовів у будь-якій галузі права, апеляційних скарг, касаційних скарг та інших процесуальних документів). Співпраця з органами державної влади, контролюючими органами.

Юрист, адвокат

с 01.2009 по 12.2012 (3 года 11 месяцев)
Товариство з обмеженою відповідальністю "ІнтерКомБуд", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка, юридична оцінка, аналіз, юридичний супровід договорів купівлі-продажу, поставки товару (ліфти виробництва Республіки Білорусь, Могилівліфтмаш, виробництва Турції та інш.)на виконання будівельно-монтажних робіт на встановлення ліфтів на об"єктах замовника та інших цивільно-правових правочинів, пов'язаних з господарською діяльністю компанії.
Претензійно-позовна робота (повний супровід досудового та судового процесу, складання претензій, позовів, заперечень на позови, апеляційних скарг, касаційних скарг та інших процесуальних документів).
Представництво та захист інтересів компанії в судах всіх рівнів, правоохоронних та контролюючих органах, робота з ДВС по виконанню рішень суду.

Провідний юрист, практикуючий адвокат

с 01.2004 по 11.2011 (7 лет 10 месяцев)
Юридична фірма "БОНУМ", Київ (Юриспруденція)

Повний юридичний супровід діяльності комерційних підприємств, що були на обслуговуванні у фірми. Претензійно-позовна робота (складання претензій, позовів у будь-якій галузі права, апеляційних скарг, касаційних скарг та інших процесуальних документів).
Представництво та захист інтересів клієнтів в судах (господарські, адміністративні, цивільні, трудові, сімейні та інш. спори) всіх рівнів, правоохоронних та контролюючих органах та інш., робота з ДВС по виконанню рішень суду, повернення проблемних заборгованостей та інші. Консультації громадян з питань цивільного, сімейного, трудового, житлового, адміністративного права.

Юрисконсульт

с 01.2000 по 01.2004 (4 года)
Державний будівельний комбінат Управління справами Верховної Ради України, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Повний юридичний супровід діяльності підприємства.
Консультації керівництва і співробітників з питань правового характеру.
Розробка, юридична оцінка, аналіз, юридичний супровід договорів на виконання будівельно-монтажних робіт, поставки товару, купівлі-продажу та інших цивільно-правових правочинів, пов'язаних з господарською діяльністю компанії в т.ч. будівельній галузі.
Ділове листування, кадрові питання. Претензійно-позовна робота (складання претензій, позовів у будь-якій галузі права, апеляційних скарг, касаційних скарг та інших процесуальних документів).
Представництво та захист інтересів підприємства в судах всіх рівнів, правоохоронних та контролюючих органах в тому числі ДАБІ, ДПІ та інш., робота з ДВС з питань примусового виконання рішень суду.

Провідний консультант (державний службовець 13 рангу)

с 08.1999 по 01.2000 (5 месяцев)
Відділ державної виконавчої служби Київського міського управління юстиції, Київ (Державні організації)

Забезпечення в межах своїх повноважень виконання актів законодавства, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, доручень Прем'єр-міністра України, наказів Мін'юсту та доручень керівника ВДВС;
організація належного розгляду звернень громадян та юридичних осіб, запитів на отримання публічної інформації, запитів і звернень народних депутатів, органів державної влади, що надходили до відділу,
скеровувала звернення керівникам органів державної виконавчої служби на місцях для розгляду, підготовка доручення цим органам, та здійснення контролю за вирішенням порушених заявниками питань;
контроль за роботою органів державної виконавчої служби, правильністю, своєчасністю та повнотою вчинення виконавчих дій державними виконавцями під час перевірки фактів, викладених у зверненнях;
координація діяльності з питань розгляду звернень в органах державної виконавчої служби в порядку, визначеному Законами України «Про звернення громадян», «Про виконавче провадження» та іншими нормативно-правовими актами;
здійснення прийому громадян у Відділі, забезпечення своєчасності розгляду звернень з особистого прийому керівництва відділу;
участь у розробці проектів нормативно-правових актів з питань віднесених до компетенції відділу; підготовці та наданні роз'яснень і рекомендацій з питань віднесених до компетенції відділу; участь у перевірках роботи органів державної виконавчої служби та участь у проведенні заходів з питань, що стосуються діяльності відділу

Помічник адвоката

с 03.1997 по 08.1999 (2 года 5 месяцев)
Адвокатська контора №1 Радянського району м. Києва, Київ (Юриспруденція)

виконувала доручення адвоката у справах, що знаходились у його провадженні
брала участь у попередній підготовці судових справ до розгляду,
за дорученням адвоката готувала проекти запитів, листів,позовних заяв, інших матеріалів, пов'язаних із розглядом справ, інших процесуальних документів, які використовувалися адвокатом;
за дорученням адвоката отримувала відповіді на адвокатські запити, робила витяги з матеріалів адвокатського досьє, робила копії та витяги з документів, наданих у розпорядження адвоката клієнтом; була присутня під час консультацій адвоката, під час проведення слідчих дій та в судових засіданнях; збирала документи та інші матеріали, необхідні адвокату для виконання прийнятих ним доручень;
знайомилась з матеріалами справ, надавала консультації з питань законодавства;
подавала документи (заяви, клопотання, позови,пояснення тощо) виготовлені адвокатом, в підрозділи правоохоронних та судових органів, до компетенції яких віднесено реєстрацію таких документів.

Образование

Київський національний університет ім.Т.Г. Шевченка

Юридичний (стаціонар), Київ
Высшее, с 1994 по 1999 (5 лет)

правознавство, спеціаліст

Дополнительное образование и сертификаты

Вища школа кадровика

Пройшла підвищення кваліфікації за програмою «Всеукраїнська професійна сертифікація кадровиків - 2022»

Школа медіації Академії адвокатури України(Киев) Отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації

2017 рік, повний курс, медіатор

Українська школа законотворчості при Інституті законодавства Верховної Ради України.

2014 рік, Отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Склала кваліфікаційний іспит на здобуття адвокатської практики.

2000 рік. Отримала Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю

Знания и навыки

Саморозвиток Знання законодавства України Складання процесуальних документів Знання держ. реєстрів Знання цивільного законодавства Знання процесуального права Претензійно-позовна робота Представництво в судах

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Ключова інформація
аналіз законодавства, судової практики,
знання податкового, корпоративного, трудового законодавства, адміністративного, господарського, цивільного права та процесу;
претензійно-позовна робота (складання претензій, позовів, апеляційних скарг, касаційних скарг та інших процесуальних документів)
ведення договірного діловодства (складання договорів, ведення реєстру договорів, протоколи розбіжностей, контроль виконання зобов"язань контрагентами).
ведення переговорів з контрагентами, клієнтами, контролюючими/правоохоронними органами (фізичні, юридичні особи, медіація),
перевірка надійності контрагентів.
консультування з кадрових питань
представництво в судах (господарських, адміністративних, загальної юрисдикції) всіх рівнів.
досвід роботи з проблемною заборгованістю
стягнення заборгованості в т.ч. проблемної (робота з боржниками, органами виконавчої служби), супровід виконання рішень судів.
володіння комп’ютером (MS Office (Excel, Word), робота з реєстрами та сервісами);
навички ведення повного правого забезпечення діяльності підприємств різних форм власності та організаційно-правової форми;

Особисті якості:
розвинуте почуття справедливості; уміння слухати, чути людей; спроможність вирішувати непрості завдання; вміння працювати з людьми, вести діалог; здатність відстоювати певну точку зору; уміння розташувати до себе; доброзичливість; оптимізм; чесність, принциповість; спостережливість;логічне мислення; прагнення постійно розвиватися; обов’язковість; стресостійкість, відповідальність, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність
.
Додаткова інформація
Водійське посвідчення
Категорія "В", маю власний автомобіль
Можливість відряджень: ТАК.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: