Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Лариса

Технолог харчування, шеф-кухар, 70 000 грн

Рассматривает должности: Технолог харчування, шеф-кухар, Технолог кондитерського виробництва, Технолог харчової промисловості
Вид занятости: полная
Возраст: 59 лет
Город проживания: Шостка
Готов работать: Киев, Одесса, Сумы, Шостка
Рассматривает должности:
Технолог харчування, шеф-кухар, Технолог кондитерського виробництва, Технолог харчової промисловості
Вид занятости:
полная
Возраст:
59 лет
Город проживания:
Шостка
Готов работать:
Киев, Одесса, Сумы, Шостка

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-кухар

с 05.2024 по 08.2024 (4 месяца)
База відпочинку, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи харчоблоку,складання меню,розробка та впроважнення в виробництво нових видів продукціі,страв,складання технологічних,калькуляційних карток,розрахунок собівартості та цін реалізаціі,замовлення та приймання сировини,контроль за технологічним процесом приготування страв,реалізацією,термінами зберігання,дотримання правил санітаріі та гігієни (ведення журналів НААСП),особисте приготування страв від ШЕФА.

Шеф-повар

с 05.2021 по 10.2021 (6 месяцев)
База відпочинку ВЕТЕРОК, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка сезонного меню,замовлення та прийомка сировини,особисто приготування страв ВІД ШЕФА,розразунок продажних цін, видача сировини на зміну, контроль за закладкою сировини згідно рецептури,правильності тенологіі приготування страв, контроль санітаріі та гігієни,проведення інвентаризаціі,підбір персоналу.

Технолог харчової промисловості

с 04.2018 по 09.2021 (3 года 6 месяцев)
рибна краина, Київ (Харчова промисловість)

Відкриття підприєиства з нуля, виробнцтво солоноі ,копченоі риби,солоноі риби та нерибних продуктів моря, віробництва н/ф на льду та заморожених, реалізація свіжоі риба /аваріум/,розразунок продажних цін,собівартості готовоі прдукціі, складання технологічних та калькуляційних карток,приймання сировини,замовлення,навчання персоналу,контроль санітаріі, заповненька документаціі по вимогам ХАССП.Впровадження нивих видів продукціі ,проведення інвертаризацій та виявлення недоліків.

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word
  • MS Office
  • MS PowerPoint
  • MS Access
  • Email
  • MS Outlook
  • EmailOpenViewPro
  • Express
  • Mirramail
  • Висока працездатність

Знание языков

  • Украинский — продвинутый
  • Английский — начинающий

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: