Дар'я
Директор ресторану, 45 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 33 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7925623
Опыт работы
Директор комплексу
с 06.2023 по 09.2023
(3 месяца)
Розважальний комплекс "Пляж" від Самогонної Ресторації, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
- підготовка комплексу до початку сезону;
- ведення внутрішнього та зовншнього обліку ( накладні, списання, ревізії )
- нарахування заробітніх плат;
- фінансова звітність ( місячний фінансовий звіт PNL, та контроль фінансових показників) ;
- робота з собівартостями та націнкою;
- робота з постачальниками;
- виконання планів продажів;
- контроль стандартів та якості обслуговування;
- робота з постачальниками ( замовлення , оплата , договори);
- закриття сезону , консервація закладу та повна фінансова звітність.
Керуюча грузинського ресторану
с 12.2022 по 05.2023
(5 месяцев)
Tbilisi.Ge, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття закладу з 0;
- набір та навчання персоналу;
- ведення внутрішньої бухгалтерії ( фінансова місячна звітність, нарахування зп, оплата та ведення ТТН);
- проведення інвентаризвцій;
- ведення товарообігу ( прихідні накладні, списання);
- закупка інвентарю;
- робота з постачальниками:
- ведення щомісячної та щоквартальної статистики ( фудкост, середній чек);
- робота з Гостями на залі.
Відкриття доставки
с 08.2022 по 10.2022
(2 месяца)
М19, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття служби доставки. Невеличкий локальний заклад в с. Березовиця з малою посадкою.
-проробки страв разом з кухарями;
- розробка меню;
- розробка концепції закладу;
- підбір дрібниць, які роблять сервіс ( диспенсери, спеційцниці, серветниці, прибори, тарілки, дошки для подач, упаковки на доставку, та ін.)
- пошук та підписання договорів з постачальниками для подальшої співпраці.
- набір та навчання персоналу;
- супровід напротязі місяця з подальшим стажуванням нового керівника на постійну роботу.
Керуюча
с 06.2022 по 12.2022
(6 месяцев)
Люди, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладу з 0.
- набір та навчання персоналу;
- робота з постачальниками,
- внутрішня бухгалтерія ( прихідні накладні, списання, інвентаризації);
- нарахування та виплата зп.
- робота на залі з Гостями.
Відкриття закладу
с 06.2020 по 07.2020
(1 месяц)
П'янка мушля, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкиття закладу з 0 за 3 тижні.
Функціональні обов'язки:
- робота по чек-листу відриття з повною звітністю перед власниками компанії;
-підготовка закладу до відкриття;
- набір команди та навчання;
-підготовка всіх потрібних юридичних дозвілів, документів, та договорів;
- запуск процесів згідно концепції закладу;
- пошук постачальників , підписання договорів та організація закупок товарів;
- підготовка закладу до подальшої роботи з іншим керівником.
Директор
с 07.2017 по 04.2020
(2 года 9 месяцев)
Айва, Парма, Шерлок, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Була запрошена на посаду директора в "Айву", та за пів року стала керуючую трьох закладів мережі.
- юридична особа,
- підбір , навчання та управління убслуговуючим персоналом,
- встановлення та виконання планів продажів,
- налогодження та підтримка роботи закладу,
- контроль foodcost,
- розробка системи мотивації персоналу,
- нарахування зп,
- контроль інвентаризації,
- ведення первинної документації та внутрішньої бухгалтерії,
- ведення наказів і трудових книг,
- робота з постачальниками,
- контроль якості роботи та продуктів,
- розрахунок місячних фінансових звітів,
- збільшення продажів та відповідальність за використання всіх статей бютжету.
2017 -2018 р.р - управляюча мережі закладів "Айва", "Парма", "Шерлок". Виконувала всі посадові обовязки директора , включаючи юридичну особу. Під моїм керівництвом було біля 100 працівників, тому я чудово розуміюсь на роботі в великому колективі.
Образование
Західноукраїнський національний університет
Фінанси та облік, Тернопіль
Высшее, с 2021 по 2024 (3 года)
Чортківський коледж економіки та підприємства Тернопільського національного економічного університету
Облік та оподаткування, Чортків
Среднее специальное, с 2018 по 2021 (3 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Воркшоп Рокфеллера на тему "Перехід від Моделі "Все роблю сам" до Моделі "Саморозвиткова компанія"
2019 ( 3 дні) м. Київ
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — начинающий
- Украинский — продвинутый
Рекомендации
-
Прудковський Костянтин Валерійович
Девелопмент (від концепціі до управління) з 2002 р., go2rest
Контактные данные скрыты -
Гаспарян Вікторія Юріївна
Головний інвестор, Заклад «Люди», Грузинська кухня «Tbilisi.Ge”
Контактные данные скрыты
Дополнительная информация
Пунктуальна , відповідальна , рішуча , маю чіткі риси лідера. Не боюся нових задач , не боюся та люблю навчатися новому та отримувати корисну інформацію. Приймаю рішення чітко , зважаючи на інтереси інвесторів та власних працівників. Всі мої робочі місця за останні 7 років - це досвід та навчання , вважаю це головним в роботі. Шукаю місце , в якому буде крута команда ( або збудую її сама), з якою буде цікаво працювати , навчатися , ставити та виконувати нові цілі.
Похожие кандидаты
Директор ресторана, банкет-менеджер
Киев
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Керуючий рестораном, магазином, торговий представник, менеджер ЗЕД
15000 грн, Киев
Управляющий сетью ресторанов, CEO
Киев
Директор ресторану, шеф-кухар
35000 грн, Киев, Ровно
Керуючий рестораном
Киев