Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 октября 2010

Ігор

Дизайнер, Поліграфіст, Ілюстратор, 4 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Стецишин Ігор Олегович

Особисті дані: 30 років.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: працевлаштування
Робота в сфері маркетингу, реклами, поліграфії, та ін.
Зайнятість: повна без часових обмежень виходу.
Очікуваний рівень доходу: від 4000 грн.
Працевлаштування на керівну посаду з перспективою службового росту

Освіта:
09.2003 – 02.2007 рр., Львівський національний університет імені І.Франка, гуманітарно-природничий факультет,
кваліфікація – журналіст (дипломна робота: «Організація PR-відділу на підприємстві» – відмінно).
10.1999 – 04.2003 рр., Українська академія друкарства, факультет перепідготовки і підвищення кваліфікації,
кваліфікація – інженер-технолог поліграфічного виробництва.

Досвід роботи:
12.2009 – 02.2010, менеджер з питань регіонального розвитку
“КОМПЛЕКС ВОДНИХ ВИДІВ СПОРТУ”, ЗАТ
Галузь: розважальний, спортивний та оздоровчий відпочинок.
Посадові обов'язки: пошук та налагодження зв'язків з клієнтами, розробка та впровадження комунікативної політики, підписання угод про постачання, участь у формуванні цінової стратегії, планування, формування замовлень, ведення бази клієнтів, формування позитивного іміджу компанії, контроль дебіторської заборгованості, моніторинг ринкових змін, аналіз досягнень у звітах.
Результати діяльності: впровадження програми лояльності, реалізація програми віртуального ознайомлення з послугами, покращення іміджу, розробка упорядкування комунікативних процесів.

03.2009 – теп.час, ФОП Стецишин І.О., ініціатор створення групи ФОПів для ведення торгово-посередницької діяльності, роботи з базами даних по супроводу процесу торгівлі.
Посадові обов'язки: пошук та налагодження зв'язків з клієнтами, підписання угод про постачання, участь у формуванні цінової стратегії, планування, контроль бюджету, формування замовлень у виробника, планування логістики, оптимізація раудпланів, ведення бази клієнтів, впровадження на ринок нового бренду, формування позитивного іміджу компанії, контроль дебіторської заборгованості, моніторинг ринкових змін, аналіз досягнень у звітах.

04.2008 – 03.2009, ексклюзивний торговий представник по напрямку Ferrero (Kinder-група, TicTac, Nutella, праліне).
“САВСЕРВІС-МОВА”, ТзОВ
Галузь: гуртова та роздрібна торгівля, дистрибуція.
Посадові обов'язки: пошук та налагодження зв'язків з клієнтами, підписання угод, участь у формуванні товарної політики та цінової стратегії, планування, формування замовлень, аналіз та оптимізація раудпланів, ведення бази клієнтів, впровадження на ринок нового бренду, організація та проведення промо-акцій, контроль дебіторської заборгованості, аналіз досягнень у звітах.
Результати діяльності: впровадження програми лояльності, покращення іміджу компанії та торгової групи, вивчення конкурентів, формування конкурентноздатних переваг, формування таблиці аналогів.

10.2007 – 01.2008, торговий представник по напрямку Kimberly-Clark (Kleenex, Huggies, Kotex).
“Каштан Трейд” ЗАТ
Галузь: дистрибуція.
Посадові обов'язки: пошук та налагодження зв'язків з клієнтами, підписання угод, контроль бюджету, формування замовлень, ведення бази клієнтів, організація та проведення промо-акцій, контроль дебіторської заборгованості, аналіз досягнень у звітах.
Результати діяльності: вивчення конкурентів, формування конкурентноздатних переваг, формування таблиці аналогів, покращення іміджу компанії та торгової групи.

05.2001 – 09.2007, менеджер по роботі з корпоративними клієнтами (позаштатний працівник).
Оліс плюс, ТзОВ (поліграфія)
Посадові обов'язки: пошук та налагодження зв'язків з клієнтами, підписання угод про співпрацю, ведення бази клієнтів, контроль процесу виготовлення та якості продукції, участь у розширенні ринку збуту.

09.1999 – 05.2001, дизайнер.
“Латона” ТзОВ (рекламна діяльність, поліграфія)
Посадові обов'язки: дизайн та розробка фірмового стилю (логотипів, візитних карток, фірмових бланків, буклетів, брошур), пошук нових замовників.

Додаткові дані:
знання мов: російська – вільно, англійська – початковий рівень. / Досконале володіння комп'ютером та оргтехнікою / Знання PC: професійний користувач – робота в середовищі MS Windows, пакет MS Office, графічні програми CorelDraw, Adobe Photoshop, програми для роботи в мережі Інтернет. PC (Notebook) в особистому користуванні. / Посвідчення водія категорій «АВС». / Наявність власного авто. / Наявність закордонного паспорту.

Особисті якості:
комунікабельність, стресостійкість, витривалість, чесність, пунктуальність, толерантність, тактовність, цілеспрямованість, самоорганізованість, відповідальність, оперативність, порядність, націленість на результат, схильність до аналізу, вміння працювати в команді, почуття гумору.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: