Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 января 2022 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/7939440

Инспектор службы безопасности

Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Карпенко Артур В'ячеславович
Дата і місце народження: 08.03.1993, Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Куна.
Місце проживання: м. Вінниця, вул. Пирогова, буд. 78, кв., 401.
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета: Працевлаштування та набуття досвіду.
Освіта: з 2009 по 2013 р. навчався у Технологічно-промисловому коледжі ВНАУ по спеціальності "Правознавство", отримав кваліфікаційний рівень "Молодший спеціаліст". З 2013 по 2015р. навчався у Київському університеті права Національної академії наук України (заочна форма навчання), здобув кваліфікацію спеціаліста права.
У 2013 р. проходив практику в Управлінні Пенітенціарної служби України у Вінницькій області на посаді "юрист-консульт."
З 2013 по 2015 р. проходив строкову службу в Збройних Силах України (протиповітряна оборона), кулеметник, де здобув навички поводження з автоматичною вогнепальною зброєю

Досвід роботи: з 04.12.2015 по 16.08.2021 р. працював в Управлінні патрульної поліції у Вінницькій області Департаменту патрульної поліції на посаді інспектора взводу 1 роти 3 БУПП у Вінницькій обл. ДПП, у званні - старший лейтенант поліції.

Викладав тактичну підготовку особовому складу патрульної поліції у Вінницькій області. У рамках навчання інструкторів з тактичної підготовки пройшов посилений курс навчань зі стрільби з пістолета «Форт-17» та рукопашного бою. У 2018 р. взяв участь у спільних міжнародних навчаннях за програмою та за участю інструкторів Федерального Бюро Розслідувань (ФБР), Департаменту Юстиції США, що проходили в Угорщині. В рамках навчань відпрацьовувались прийоми рукопашного бою та затримання осіб, методики ведення стрільби з пістолета у тому числі з автомобіля. Під час несення служби у лавах поліції застосовував табельну вогнепальну, затримуючи озброєного пістолетом злочинця, який чинив активний опір.

Під час служби в органах поліції залучався в екіпажі автопатрулів на дорогах державного значення, маю багаторічний досвід керування автотранспортом у різноманітних погодніх умовах, володію навичками екстремального то контр-аварійного водіння.

Маю бойовий досвід здобутий в зоні проведення ООС, куди був відряджений від Національної поліції України та де ніс службу з лютого по травень 2020 року. Під час відрядження брав участь у навчаннях спрямованих на підвищення рівня володіння вогнепальною зброєю та навичок тактичної поведінки.
За час проходження служби нагороджений:
- відомчою заохочувальною відзнакою-нагрудним знаком «За відвагу в службі» від 14 грудня 2018 року наказом № 1506 міністра МВС А. Б. Авакова (за затримання особи, яка перебувала у розшуку, чинила активний збройний опір та вмотивовано підозрювалась у вчиненні ряду злочинів);

- нагрудним знаком «Ветеран війни» (з 09.02.2020 по 19.05.2020 брав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо та в районах здійснення зазначених заходів на території Донецької та Луганської областей. Посвідчення учасника бойових дій видане Національною поліцією України, серія МВ №033553).

За час проходження служби у лавах Національної поліції України успішно пройшов:
- курс «Навчальний курс для інструкторів Патрульної поліції України з тактичної підготовки» за підтримки Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування, Департаменту Юстиції США (ICITAP);

- Certificate of training. The United States Department of State Bureau of International and Law Enforcement Affairs (INL). For successful completion of The Use of Force and Officer ‘s Safety Train-the-Trainer. (Сертифікат про проходження тренінгу. Департаменту сполучених штатів, про успішне закінчення курсу з підготовки офіцерів із забезпечення особистої безпеки);

- U.S Department of Justice Federal Bureau of Investigation. Law Enforcement Training for Safety and Survival («Курс з безпеки та виживання» Федерального Бюро Розслідувань, Департаменту Юстиції США).
Сімейний стан: неодружений.
Додаткові відомості: Вільно володію українською та російською мовами, базові навички володіння англійською мовою, достатній рівень володіння ПК та сервісами Office. Займався змішаними єдиноборствами та тайським боксом (Муай-Тай). Маю організаторські та комунікабельні здібності, здатен до креативного мислення, дисциплінований, врівноважений, вимогливий, відповідальний.
Хобі: Спорт, єдиноборства, практична стрільба, автоспорт.
30.08.2021.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: