Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 февраля 2022 PRO

Дарія

Технолог харчової промисловості

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор-кассир

с 08.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
IshFish, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення: налагодила роботу персоналу та покращила взаємодію між підрозділами, підвищила рівень якості обслуговування гостей.

Обов'язки: робота з кассою, планування графіку змін, робота з гостями закладу, інвентаризація, замовлення посуду та хозтоварів, проведення мотиваційних та кваліфікаційних тренінгів для персоналу, контроль роботи закладу протягом зміни, взаємодія з адміністрацією та технічними службами ТРЦ, пошук та інтеграція персоналу.

Адміністратор

с 07.2020 по 08.2021 (1 год 1 месяц)
Чорноморка, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення: керувала зміною більше 30 працівників, покращила мотиваційний стан персоналу в кризовий час, підвищила рівень якості обслуговування гостей.

Обов'язки: планування графіку змін, робота з гостями закладу, інвентаризація, замовлення посуду/хозтоварів/канцелярії, проведення мотиваційних та кваліфікаційних тренінгів для персоналу щоденно, контроль роботи закладу протягом зміни, керування зміною.

Адміністратор

с 09.2019 по 04.2020 (7 месяцев)
ESHAK, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення: керувала зміною персоналу більше 80 людей, підтримала високий рівень обслуговування преміум сегменту.

Обов'язки: планування графіку змін, робота з гостями закладу, інвентаризація, замовлення посуду та хозтоварів, проведення мотиваційних та кваліфікаційних тренінгів для персоналу, контроль роботи закладу протягом зміни, пошук та інтеграція персоналу.

Адміністратор

с 09.2014 по 06.2017 (2 года 9 месяцев)
Al Faro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досягнення: пройшла кар'єрну сходинку від офіціанта до адміністратора з обов'язками заступника керівника закладу.

Обов'язки: планування графіку змін, робота з гостями закладу, планування та організація заходів (гастро вечорів, дегустацій, презентацій вин від виробників), інвентаризація, підбір та замовлення посуду та хозтоварів, підбір та замовлення посуду для сезонного меню, планування та організація тренінгів для персоналу, контроль роботи закладу протягом зміни, пошук та інтеграція персоналу, взаємодія з декораторами для оформлення закладу. Взаємодія з контролюючими органами (податкова, київзеленбуд, київреклама).

Образование

Національний університет харчових технологій

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес, Київ
Высшее, с 2011 по 2014 (3 года)

Навчання почала одразу з третього курсу, тому що це було продовження навчання після профільного технікуму.

Під час навчання одразу почала працювати у ресторанній галузі, а вже після закінчення навчання перейшла на більш адміністративну роботу.

Напрям — харчові технології та інженерія.

Київський технікум готельного господарства

Харчові технології, Київ
Среднее специальное, с 2008 по 2011 (3 года)

Обрала цей напрямок не випадково, а через велику зацікавленість у галузі, тому і навчання закінчила з відзнакою. Після чого продовжила цей шлях в університеті.

Знания и навыки

Робота з MS Office Робота з Google документами Робота з 1С

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — выше среднего

Рекомендации

Крижанівська Тетяна Володимирівна

Крижанівська Тетяна Володимирівна

Керуюча закладом, IshFish та Чорноморка

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Технічна частина:
— Знайома з принципами НАССР;
— Високий рівень знань з харчових технологій;
— Є досвід проведення лабораторних аналізів.

Особисті якості:
— Активна та ініціативна у роботі;
— Відкрита до навчання та вдосконалення знань;
— Вмію працювати у команді, достатньо комунікабельна;
— Маю досвід самостійного планування та реалізації проектів;
— Вмію працювати на результат та Kpi`s;
— Готова до відряджень та гнучкого графіку;
— Достатньо пунктуальна.

Освіта:
— Вища технічна освіта за фахом — інженер-технолог харчового виробництва;
— Високий рівень теоретичних знань за фахом.

Досвід:
— Брала участь у створенні та прорахунку нових меню, також у складанні технологічних карт;
— Приймала активну участь у створенні та опрацюванні нових страв та рецептур в меню;
— Виконувала прорахунок калькуляції страв;
— Контролювала вихід готової продукції за якісними показниками та за дотриманням стандартів;
— Співпрацювала з постачальниками та вела облік документації;
— Вела особові справи працівників.

Маю санітарну книжку.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: