Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 сентября 2023 PRO

Тетяна

Фахівець служби турботи про клієнтів, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
53 года
Город проживания:
Першотравенск (Днепропетровская обл.)
Готов работать:
Першотравенск (Днепропетровская обл.), Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Петропавлівського міжрайонного управління

с 08.2017 по 07.2020 (2 года 11 месяцев)
Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, Першотравенськ (Державний нагляд за дотриманням санітарного та ветеринарного законодавства)

Пріоритетним напрямком діяльності є організація і здійснення державного санітарно-епідеміологічного контролю за додержанням підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності та громадянами державних санітарних норм і правил; забезпечення та здійснення профілактичних і протиепідемічних заходів щодо охорони території України від проникнення небезпечних інфекційних захворювань людей і таке інше. В процесі своєї діяльності керуюсь вимогами чинних нормативно-правових актів та Законів України. Основною роботою є: моніторингова діяльність на підконтрольних об'єктах нагляду, перевірка та створення різного роду профільних документів, спілкування з людьми. Маю вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю "медико-профілактична справа" та стаж роботи на посаді близько 30 років. До своїх обов'язків ставлюсь з відданістю та принциповим підходом. Ніколи не залишаю на завтра те, що потрібно зробити сьогодні! )
Звільнилась з посади за сімейними обставинами на той час.

Фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

с 05.2016 по 08.2017 (1 год 3 месяца)
Управління Держпродспоживслужби в м. Першотравенську, Першотравенськ (Державний нагляд за дотриманням санітарного та ветеринарного законодавства)

Організація і здійснення державного санітарно-епідеміологічного контролю за додержанням підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності та громадянами державних санітарних норм і правил; забезпечення та здійснення профілактичних і протиепідемічних заходів щодо охорони території України від проникнення небезпечних інфекційних захворювань людей і таке інше. В процесі своєї діяльності керуюсь вимогами чинних нормативно-правових актів та Законів України. Основною роботою є: моніторингова діяльність на підконтрольних об'єктах нагляду, перевірка та створення різного роду профільних документів, спілкування з людьми.

Фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства

с 01.2013 по 05.2016 (3 года 4 месяца)
Головне Управління Держсанепідслужби у Дніпропетровській області, Першотравенськ (Державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства)

Пріоритетним напрямком діяльності була організація і здійснення державного санітарно-епідеміологічного нагляду за створенням умов праці, спрямованих на усунення факторів виробничого середовища і трудового процесу, які сприяють виникненню і розвитку професійних захворювань серед працівників, у тому числі в підземних гірничих виробках вугільних підприємств, збереження здоров’я та професійного довголіття працівників як кінцевого результату. За період роботи мала заохочення по службі за хороші показники роботи, неодноразово нагороджувалась почесними грамотами міського Голови та обласного керівництва.

Помічник санітарного лікаря з гігієни праці

с 05.1992 по 12.2012 (20 лет 7 месяцев)
Першотравенська міська санітарно-епідеміологічна станція, Першотравенськ (Державний нагляд за дотриманням санітарного законодавства)

Організація і здійснення державного санітарно-епідеміологічного нагляду за створенням умов праці, спрямованих на усунення факторів виробничого середовища і трудового процесу, які сприяють виникненню і розвитку професійних захворювань серед працівників, у тому числі в підземних гірничих виробках вугільних підприємств, збереження здоров’я та професійного довголіття працівників як кінцевого результату.
В процесі роботи здійснювала чіткий та результативний нагляд за умовами праці трудящих промислових підприємств міста, проводила поточний та попереджувальний санітарний нагляд в підземних гірничих виробках, на шахтних поверхнях та інших промислових об’єктах нагляду, приймала участь в проведенні атестації робочих місць на промислових підприємствах, у складанні санітарно-гігієнічних характеристик умов праці трудящих, розслідуванні випадків професійних захворювань, здійснювала заходи щодо профілактики професійної захворюваності та захворюваності з тимчасовою втратою працездатності на підконтрольних промислових об’єктах; проводила визначення контингентів осіб зі шкідливими умовами праці для проведення профілактичних медичних оглядів; здійснювала перевірку норм радіаційної безпеки на вугільних підприємствах міста та інше. Одночасно, в період з 2000р. по 2010р. була відповідальною за облік та ведення документації щодо застосування співробітниками заходів адміністративного впливу.

Образование

Дніпропетровське базове медичне училище № 1

Санітарний фельдшер, Дніпро
Среднее специальное, с 1988 по 1992 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

ОКЗ "Центр післядипломної освіти молодших спеціалістів з медичною та фармацевтичною освітою" м. Дніпро

2010, 1 місяць

КЗ "Центр післядипломної освіти молодших спеціалістів з медичною та фармацевтичною освітою" ДОР» м. Дніпро

2017, 1 місяць

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet Email Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Цифрова грамотність Фіксування процесу перевірки відео реєстратором CammPro i826

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Все своє життя присвятила медицині профілактичній! Дуже люблю свою професію, достойно оцінюю свій труд та професійний опит. Перед тим, як вийти на об'єкт, вивчаю всю необхідну інформацію та нормативні документи за необхідним напрямком. До кожного питання підхожу професійно та принципово. Вмію працювати в команді. Терпляча, наполеглива, комунікабельна, не конфліктна, завжди націлена на кінцевий результат. Не боюсь змінити професійний напрямок, адже всьому можна навчитись при бажанні і за достойну оплату праці.
Крім того, маю навики надання першої невідкладної допомоги та проведення внутрішньо-м’язових ін’єкцій, в минулому році проходила стажування за фахом фармацевт в аптечній мережі "Вітамін".
Розведена, маю дорослого сина.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты