Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024

Андрій

Маркетолог, продавець, дизайнер

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
20 лет
Город:
Ивано-Франковск

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму

Маркетолог, Івано-Франківськ
Неоконченное высшее, с 2021 по 2024 (3 года)

Знания и навыки

Продаж мобільних телефонів та аксесуарів Adobe Photoshop MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Access MS Outlook Графічні редактори Графічний дизайн Adobe Продаж одягу Наполегливість Пунктуальність Креативність Комунікабельність Доброзичливість Здатність до навчання Відповідальність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

• Володію високими навичками прямого продажу. Є досвід роботи в продажі одягу (онлайн та офлайн), це дало мені розуміння процесу продажу і вміння працювати з клієнтами.

• Швидко навчаюсь незнайомій мені роботі: Маю високу здатність до швидкого навчання і адаптації до нових робочих завдань. Впевнений, що зможу швидко освоїти нову область і приступити до роботи з максимальною ефективністю.

• Photoshop та написання унікальних текстів: Маю навички роботи з графічним редактором photoshop і можу створювати привабливий контент, та обробляти фото. Також володію навичками написання унікальних текстів без плагіату.

• Займався веденням Instagram магазину одягу аккаунт "a.ya.nami". Вмію створювати привабливий та продаючий контент, знаю основи таргету та пробував налаштовувати таргетовану рекламу та досягав успішного запуску реклами.

• Досвід друку на одязі та знання сучасних методів друку: Маю досвід у друці на одязі з використанням термотрансферу. Також маю знання різних видів сучасного друку: сублімація, шовкографія, DTF-друк, термонтрансфер.

• Цікавлення сучасними трендами: Зацікавлений у сучасних трендах, постійно слідкую за новими тенденціями та інноваціями. Маю інтерес до сучасних трендів у стилі одягу, знайомий з сучасними культурами.

Загалом : У мене є навички та досвід у прямих продажах, навички в графічному редакторі, написанні текстів, веденні інтернет магазину, а також знання в галузі друку та інтерес до сучасних трендів. Маю високу здатність до швидкого навчання і готовий використовувати ці навички для досягнення успіху у новому проекті чи команді.

Похожие кандидаты

Продавець-консультант в магазин одягу
Ивано-Франковск

Продавець, дизайнер
16000 грн, Ивано-Франковск

Маркетолог, менеджер, продавець
7000 грн, Ивано-Франковск

Marketing designer
40000 грн, Ивано-Франковск, Удаленно

Продавець-консультант в магазин для дорослих (секс-шоп)
Ивано-Франковск

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: