Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 февраля 2023 Файл

Вікторія

Технолог пищевого производства

Город:
Херсон

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Суржко Вікторія Георгіївна

Контактный телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Email : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта : вища. Інженер — технолог.

Досвід професійної і трудової діяльності:

З грудня 1998 г по теперішній час місце роботи - начальник виробництва ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика».

С 1987 г. по 1998 г — начальник цеху по виробництву масла вершкового, зам директора ТОВ «Херсонський маслозавод».

С 1983 по 1987 г. - технолог Херсонський міський молочний завод.

Посадові обов’язки :

- Організація і впровадження прогресивних економічно доцільних технологічних процесів виготовлення продукції, яка випускається підприємством;

- Организация работ, которые обеспечивают уровень технологической подготовки и технического переоснащения производства, сокращение использования сырья, материалов и трудовых ресурсов;

- Організація робіт, які забезпечують рівень технологічної підготовки і технічного переоснащення виробництва, скорочення використання сировини, матеріалів і трудових ресурсів;

- Організація робіт по вдосконаленню якості продукції, що випускається підприємством

- Розрахунок рецептурної композиції на всі види продукції, що випускається;

- Розробка і впровадження нових видів продукції харчової промисловості; удосконалення технології їх виготовлення і впровадження досягнень науки і техніки.

Додаткові навички та знання:

П.К. на рівні досвідченого користувача (Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet),
вміння роботи з програмним забезпеченням свого підприємства.
Володію мовами: українська, російська - вільно.
Знання нормативної документації за технологічним ведення виробництва харчової промисловості, порядок розробки нових рецептур, їх нормативів, хімічних властивостей сировини, що використовується в харчовій промисловості, термінів їх використання і зберігання.

Особисті якості:

Відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість у досягненні поставлених цілей, аналітичне мислення, організаційні здібності, вміння швидко орієнтуватися в ситуації і самостійно приймати рішення, вміння працювати в команді, комунікабельність, ініціативність, вмію об'єднувати багато виробничі завдання і виконувати їх в максимально стислі терміни, стресо стійкість .

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: