Вікторія
Технолог пищевого производства
- Город:
- Херсон
Контактная информация
Соискатель указал телефон.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8071991
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Контактный телефон [
Email : [
Освіта : вища. Інженер — технолог.
Досвід професійної і трудової діяльності:
З грудня 1998 г по теперішній час місце роботи - начальник виробництва ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика».
С 1987 г. по 1998 г — начальник цеху по виробництву масла вершкового, зам директора ТОВ «Херсонський маслозавод».
С 1983 по 1987 г. - технолог Херсонський міський молочний завод.
Посадові обов’язки :
- Організація і впровадження прогресивних економічно доцільних технологічних процесів виготовлення продукції, яка випускається підприємством;
- Организация работ, которые обеспечивают уровень технологической подготовки и технического переоснащения производства, сокращение использования сырья, материалов и трудовых ресурсов;
- Організація робіт, які забезпечують рівень технологічної підготовки і технічного переоснащення виробництва, скорочення використання сировини, матеріалів і трудових ресурсів;
- Організація робіт по вдосконаленню якості продукції, що випускається підприємством
- Розрахунок рецептурної композиції на всі види продукції, що випускається;
- Розробка і впровадження нових видів продукції харчової промисловості; удосконалення технології їх виготовлення і впровадження досягнень науки і техніки.
Додаткові навички та знання:
П.К. на рівні досвідченого користувача (Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet),
вміння роботи з програмним забезпеченням свого підприємства.
Володію мовами: українська, російська - вільно.
Знання нормативної документації за технологічним ведення виробництва харчової промисловості, порядок розробки нових рецептур, їх нормативів, хімічних властивостей сировини, що використовується в харчовій промисловості, термінів їх використання і зберігання.
Особисті якості:
Відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість у досягненні поставлених цілей, аналітичне мислення, організаційні здібності, вміння швидко орієнтуватися в ситуації і самостійно приймати рішення, вміння працювати в команді, комунікабельність, ініціативність, вмію об'єднувати багато виробничі завдання і виконувати їх в максимально стислі терміни, стресо стійкість .
Похожие кандидаты
Завідувач відділу кулінарії, піци, начальник кулінарного цеху
22500 грн, Херсон, Николаев
Руководитель производства, заместитель руководителя
15000 грн, Херсон, Днепр
,
еще 8 городов
Диспетчер производства
12000 грн, Херсон, Донецк
,
еще 8 городов
Директор підприємства
Херсон
Спеціаліст з організації виробництва пресованої тротуарної плитки
Херсон, Днепр
,
еще 7 городов
Хімік-технолог, лаборант, фахівець з розробки та дослідження продукту
30000 грн, Херсон, Киев
,
еще 2 города