Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 июня 2024 Файл

Валентина

Бухгалтер

Возраст:
68 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

П І БАНДРЕЙЧУК ВАЛЕНТИНА ГРИГОРІВНА
Домашня адресам.Київ, вул. Лук’янівська
Телефонимоб.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження06.03.1956
ГромадянствоУкраїна
Сімейне становищеОдна, дочка проживає окремо

МЕТАЗнайти роботу бухгалтера, заступника головного бухгалтера

ОСВІТА:

1972-1975Львівський фінансовий технікум, фінансист
1978-1983Київський інститут народного господарства ім.Д.С.Коротченко, економіст

ДОСВІД РОБОТИ:
02.2022 - 12.2023м. Київ, бюджетна установа, заступник гол. Бухгалтера: - нарахування зарплати, лікарняних та відпускних в програмі «Парус»; - прерахування через казначейську систему СДО утримань, зарплати та лікарняних на рахунки працівникам, - повна звітність щодо витрат на ЗП до державних установ.
01.2018 - 11.2022м. Київ, бюджетна установа, провідний бухгалтер, начальник відділу-провідний бухгалтер; обов'язки головного бухгалтера:- ведення бухгалтерського обліку бюджетної установи по всіх рахунках, нарахування зарплати; - співпраця з казначейством, - звітність в держказначейство та в інші державні установи.
12.2013 -12.2017м. Київ, бюджетна установа, провідний спеціаліст, начальник відділу-головний бухгалтер; обов'язки:- ведення бухгалтерського обліку бюджетної установи по всіх рахунках; - співпраця з казначейством, - звітність в держказначейство та в інші державні установи.
08.2012 - 11.2013м. Київ, бюджетна установа, , в.о.головного бухгалтера; обов'язки:- ведення бухгалтерського обліку бюджетної установи по всіх рахунках, нарахуваня зарплати, співпраця з казначейством, звітність в держказначейство та в інші державні установи.
02.2005 - 01.2012Комерційний банк, заст.начальника відділу, начальник відділу фінансового контролю управління бюджетування; обов'язки:- ведення обліку, контроль та планування витрат банку, участь в складанні звітності банку.
06.2001 - 12.2004м. Київ, державна установа, , заст. начальника відділу, начальник відділу, начальник відділу-головний бухгалтер; обов'язки:- ведення бухгалтерського обліку бюджетної установи по всіх рахунках, нарахуваня зарплати, співпраця з казначейством, звітність в держказначейство та в інші державні установи.
11.1999 - 06.2001м. Київ, бюджетна установа, , головний казначей; обов'язки:- ведення бухгалтерського обліку, прийом звітності від бюджетних установ, зведення та подача звітності в держказначейство України та в інші державні установи.
03.1996 - 11.1999м. Васильків, бюджетна установа, заст.начальника відділення-головний бухгалтер; обов'язки:- ведення бухгалтерського обліку бюджетної установи по всіх рахунках, нарахуваня зарплати, звітність в обласне казначейство та в інші державні установи.
07.1975 - 03.1996Васильківський міський фінансовий відділ, інспектор держдоходів, ст.економіст, головний бухгалтер,заст.завідуюючої-головний бухгалтер

Професійні навики та знанняЗнання податкового, цивільного та трудового законодавства; добрі практичні знання бухгалтерського обліку в бюджетних установах, проводок; досвід використання ПК: Word, Excel, Medok, бухгалтерська програма 1C. ІС-ПРО та ін.

Знання іноземних мовНімецьку вивчала в школі, інституті

ІншеКомунікабельність, активна життєва позиція, направленість на результат, пунктуальність,

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: