Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 марта 2024

Денис

Маркетолог

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
29 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Графічний Дизайнер

с 09.2022 по наст. время (1 год 9 месяцев)
Торба, Чернівці (Роздрібна торгівля)

Не можу назвати себе дизайнером, тому що в моєму розумінні, дизайнер це людина яка створює щось абсолютно нове. Я своєю чергою працюю по брендбуку компанії, і більше поєдную гармонійно елементи, і роблю так, щоб той товар захотіли купили наші гості. Тому я люблю себе називати "макетолог", поєднуй елементи так, щоб людям було цікаво. В першу чергу люба робота повинна викликати емоцію, будь-яку, але емоцію!
Стосовно уміння, переважно працюю в Adobe Photoshop та Coreldraw (є розуміння роботи у figma та illustrator, але оцінюю свої скіли в них погано)
Оцінюю свої знання основних редакторів junior+, через причину, що для створення макетів для ритейлу використовую, дуже вузький набір інструментів. Головна задача для дизайнера в ритейлі - це дедлайни, і з цим в мене проблем немає, іноді вистачає часу, і щось креативне зробити, за це мене і керівництво хвалить. Коротко, навчився заробляти гроші на мемах.

Адміністратор Додатку

с 06.2022 по наст. время (2 года)
Сімейна Лавка, Чернівці (Роздрібна торгівля)

Додаток мережі маркетів коло дому. Адміністратор додатка, це ще той салат. Я фактично дизайнер, створюю макети, і всі візуалочку в ньому, тільки не інтерфейс додатка, а його наповнення, паралельно лею акції на товар, знижки, кешбеки, акції тощо. Також проводжу аналітику відгуків, звантаження та продажів з додатком. Масштаб роботи досить великий, і дуже динамічний, тому що виникаю море проблем, які потрібно вирішити на вчора. Але знаєте, мені подобається, це крутий скіл, коли ти поєднуєш маркетинг, дизайн та ще і супорт. Якщо коротко, певно це СММ тільки для додатка. З досягнень я можу сказати, багато, але я розумію, що це не виключно моя заслуга, а взаємодії керівників маркетів, моїх колег по маркетингу та безпосередньо керівництва. Та я все-таки трохи похвалюся. За 10 місяців загальна кількість користувачів збісилася втричі, продажі з додатком стали аналогічні, також співвідношення покупок з додатком і загальною кількістю на порядок виросли в якісному співвідношенні. Також безпосередньо контент виріс, з однієї новин в тиждень, до 5-7 новин. Але повторюся, це комплексна заслуга моїх колег та мене.

Менеджер з продажу

с 01.2021 по 02.2021 (1 месяц)
RH, Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Остання моя спроба, спробувати себе в продажах. Але я не можу не похвалити компанію, бо вже на етапі співбесіди, це цілий квест із завдань, бесід, і мене розпитали від, а до я. Компанія, де я потрапив до левів від світу продажів, тренінги, курси, читання спеціалізованої літератури. Мені здавалося, що в той момент вони могли зробити продажником навіть одноклітинну аміобу, але не мене. Вони побачили мою схильність до творчої сфери, але війна, і ми розійшлися. Та я багато чого взяв для себе від стажування в цій компанії, організація та структурування своїх задач.

Контент менеджер

с 12.2020 по 09.2021 (9 месяцев)
Jeansoman, Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Адміністрував сайт.
Фото в студії нових товарів, їх обробка в редакторі, та заливав їх в канали продажу (каталог, сайт, вайбер, телеграм тощо) Ну і контроль за цими каналами.

Менеджер з продажу

с 10.2020 по 12.2020 (2 месяца)
SV Motors, Чернівці (Автобізнес та автосервіс)

Захотів спробувати себе в цій галузі, тому що обіцяли гарні гроші, і цікава сфера, авто з США. Напевно мене навіть більше підкорила допитливість, як то все працює. За короткий термін, я зрозумів, що все такі я не хочу займатися продажами.
Але можу вам порадити цю компанію, там справді хороші спеціалісти, які горять своєю справою, і в першу чергу не хочуть порадити, а не впарити.

Менеджер з продажу

с 06.2020 по 11.2020 (5 месяцев)
Jeansomen, Чернівці (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Продавав одяг гуртом. Переважно це було в телефонному режимі, та месенджерах. Продажі звичайно були не ух, та власник масштабувався, і мені паралельно падали інші обов'язки. Про які я написав в іншому досвіді роботи. Тому можу лише подякувати, за те що дали мені розкритися в іншій галузі.

Туристичний менеджер

с 01.2019 по 10.2019 (9 месяцев)
Навколо Світу, Чернівці (Туризм)

Було цікаво себе спробувати "за спеціальністю". Підбір та продаж туристичних послуг. Продаж без бази клієнтів в мінливо туристичному бізнесі це вже досягнення. хД А якщо чесно, моїм досягненням було те, що я швидко став самодостатнім спеціалістом, і досить самостійно приймав рішення, навіть по таким питанням як співпраця з новим оператором. На жаль, я потрапив в компанію, яка переживала не кращі свої часи, а моїх знань, і досвіду на той час не вистачало, щоб витягнути компанію на новий рівень.

Офіціант

с 05.2016 по 09.2016 (4 месяца)
Готель в Італії "New Zanarini", Річоне (Готельно-ресторанний бізнес)

Цей досвід роботи хочу вказати, бо я не соромлюся за те, що я був офіціантом. Взагалі, це була важка робота (12-14) в режимі нонстоп. Та нею я можу гордитися, тому що я зрозумів, що гроші заробляються важким шляхом, і потрібно розвиватися, щоб вони приходили легше.

Образование

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Географічний, Черновцы
Высшее, с 2013 по 2018 (5 лет)

Знания и навыки

Adobe Photoshop MS Office Adobe Premiere Pro Adobe Фотозйомка Креативність Графічний дизайн

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Позиціоную себе як контент-менеджер, тому що в моєму розумінні, контент - це будь-який творчий продукт зроблений людиною.
Наразі я працюю адміністратором додатка, і роблю досить широкий спектр задач, який наповнення (дизайн, онлайн листівки, акції, знижки, збільшений кешбек тощо) а також проводжу аналітику по додатку.
Паралельно також працюю дизайнером для мережі супермаркетів (борди, листівки, онлайн макети в соц мер., сайту, тощо)
Залишаю посилання на роботи (це чисто робочі макети, які я робив додаток протягом 10 місяців)
https://drive.google.com/drive/folders/1voTlaFWvN-emH8paoK2b627kd0ET0K9_?usp=share_link

Також мої хобі, яке по трохи переростає в роботу є фотографія.
Займаюся фото близько року.
Посилання на мої роботи (якщо не покличете на співбесіду, то хоч на фотосесію)
https://www.behance.net/d18f28db
Також для тих, хто боїться переходити по невідомому посиланню, залишу посилання на instagram (підписка буде гарним бонусом перед співбесідою)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Трохи про себе, я людина з дуже широким полем інтересів. Мене цікавить баскетбол і в той час шахи, я люблю нову школу репа, а паралельно рок 60-их.
Можу говорити як про космос, і перспективи життя на одному з супутників Юпітера, а паралельно цікавитися, хто ж там у фінал ЛЧ пройде. Розглядаю кінематограф як хоббі, люблю в ньому копирсатися, дізнаватися хто то зняв, і на яку камеру, і чому саме ця сценарна гілка спрацювала.

Але не думайте, що якийсь мрійник, і тут всяке таке пише. Я так само із захватом можу сидіти робити аналітику, а ще і коли ти розумієш і маєш інструменти, як і з її допомогою можна на неї впливати.
Також, часто приходять ідеї, які стосуються бізнеса в якому я працюю, а іноді ми їх реалізуємо.

Живу по принципу: "Не вчися економити, вчися заробляти більше"
"Ну дали тобі лимон, то починай любити лимонад"

Я ще не продав вам себе?

Але є нюанс, я себе комфортно відчуваю, на своїй теперішні посаді в своїй компанії. Мене тут цінять, поважають, і що головне дослуховуються.
А ще я вговорив Генерального Директора, купити тенісний стіл!

Тому, добре подумайте над своєю пропозицію, перед тим як мене набрати.
Дякую, якщо ви це все читали, ви вже лапочка і молодець!

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: