Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 мая 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/8097716

Юрист, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

ФОП

с 03.2009 по 03.2022 (13 лет)
ФОП, Дніпро (господарська, цивілька, адміністративна, в комунальній і договірній сфере)

З березня 2009 року маю представницьку практику у судах. Маю вищу освіту, але не юридичну. Складаю позовні заяви, а також усіх необхідних процесуальних документів у позовному проваджені для захисту прав і інтересів клієнтів. Маю досвід у правовідносинах з комунальними підприємствами захищаючи боржників. Маю досвід у відносинах з місцевих органів влади (органи місцевого самоврядування). Наприклад, в адміністративному проваджені (учасником якого перебуваю) був встановлений факт відсутності у Дніпровської міської раді установчих документів, що доводить про не створення Дніпровської міської ради у відповідності до Конституції та законів України. Доводить також, що Дніпровська міська рада неналежна, як юридична особа. Прийняті Дніпровською міською радою рішення та складенні договори оренди на нерухоме майно (будинки, земля), не є чинними. Відсутність установчих документів у Дніпровській міської раді змінює відносини у податковій сфері для підприємців групи єдиного податку (ФОП). Маю досвід у складанні посадових і технологічних інструкцій.

Образование

Інститут економіки та менеджменту

Бакалавр менеджменту, Алчевськ
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Був заступником керівника вагового господарства по технології, складав посадові і технологічні інструкції, контролював будівництво нових залізничних вагів, а також процес зважування, займав посаду заступника керівника мартенівського цеху по шихте.

Знания и навыки

Користувач ПК Активність Організація виконання своїх обовязків

Знание языков

Украинский — выше среднего

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: