Евген
Шеф-повар
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8125946
Опыт работы
Кухар в сім'ї
с 01.2024 по наст. время
(4 месяца)
Часна будівля, Київ (Приватні особи)
Су-шеф
с 06.2023 по 12.2023
(6 месяцев)
ресторан La Familia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення та проробітки нового меню ресторанів, та інших проектів.
Оновлення діючого меню.
Підпір персоналу для роботи в закладі.
Су-шеф
с 09.2022 по 05.2023
(8 месяцев)
''Французькi Канiкули'', Львов (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
•Перевірка страв на якість.
•Особисте приготування страв.
•Регулярне проведення інвентаризації наявних залишків.
Су-шеф
с 02.2018 по 08.2022
(4 года 6 месяцев)
R-n Normal, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.
Су-шеф
с 05.2016 по 01.2018
(1 год 8 месяцев)
Администрація президента, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
•Перевірка страв на якість.
•Особисте приготування страв.
•Регулярне проведення інвентаризації наявних залишків.
Шеф кухар
с 08.2014 по 10.2016
(2 года 2 месяца)
Р - н Кантрі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.
Су-шеф
с 05.2010 по 07.2014
(4 года 2 месяца)
Р - н Эгоіст, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.
•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
Образование
Коледж Ресторанного бізнеса
Молодший спеціаліст,Технік - технолог, Київ
Неоконченное высшее, с 2007 по 2010 (3 года)
ВЕКЕу КЕНТЕу
Кухар пятого розряду, Київ
Среднее специальное, с 2005 по 2007 (2 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Тренінг по підвищенню рівня обслуговування в закладах харчування
2010, 2 місяця
Знания и навыки
Знание языков
Английский — выше среднего
Дополнительная информация
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, впевненість у власних діях, вміння працювати в команді. Вміння швидко адаптуватися в нових умовах.
Похожие кандидаты
Шеф-повар
25000 грн, Киев, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Chef, cook
Киев, Днепр
,
еще 3 города
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Су-шеф
35000 грн, Киев
Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Киев
Шеф-повар
35000 грн, Киев