Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024 PRO

Евген

Шеф-повар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар в сім'ї

с 01.2024 по наст. время (4 месяца)
Часна будівля, Київ (Приватні особи)

Су-шеф

с 06.2023 по 12.2023 (6 месяцев)
ресторан La Familia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Введення та проробітки нового меню ресторанів, та інших проектів.
Оновлення діючого меню.
Підпір персоналу для роботи в закладі.

Су-шеф

с 09.2022 по 05.2023 (8 месяцев)
''Французькi Канiкули'', Львов (Готельно-ресторанний бізнес)

•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
•Перевірка страв на якість.
•Особисте приготування страв.
•Регулярне проведення інвентаризації наявних залишків.

Су-шеф

с 02.2018 по 08.2022 (4 года 6 месяцев)
R-n Normal, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.

Су-шеф

с 05.2016 по 01.2018 (1 год 8 месяцев)
Администрація президента, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.
•Перевірка страв на якість.
•Особисте приготування страв.
•Регулярне проведення інвентаризації наявних залишків.

Шеф кухар

с 08.2014 по 10.2016 (2 года 2 месяца)
Р - н Кантрі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.

Су-шеф

с 05.2010 по 07.2014 (4 года 2 месяца)
Р - н Эгоіст, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

•Складання калькуляційних і технологічних карт.
•Розробка і складання меню.
•Контроль над (підлеглими) молодшими кухарями і приготування страв.
•Відстеження дотримання технології та рецептур приготування страв.

Образование

Коледж Ресторанного бізнеса

Молодший спеціаліст,Технік - технолог, Київ
Неоконченное высшее, с 2007 по 2010 (3 года)

ВЕКЕу КЕНТЕу

Кухар пятого розряду, Київ
Среднее специальное, с 2005 по 2007 (2 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Тренінг по підвищенню рівня обслуговування в закладах харчування

2010, 2 місяця

Знания и навыки

Володіння навичками розробки фірмових страв і способів подачі. Володіння навичками навчання молодших спеціалістів (кухарів) Вміння налагоджувати роботу з постачальниками продуктів. Вміння вести документацію. Вміння складати технологічну карту ст Володіння керуючими навичками, вміння координувати дії молодших

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, впевненість у власних діях, вміння працювати в команді. Вміння швидко адаптуватися в нових умовах.

Похожие кандидаты

Шеф-повар
25000 грн, Киев, Ивано-Франковск , еще 8 городов

Chef, cook
Киев, Днепр , еще 3 города

Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Киев, Винница , еще 8 городов

Су-шеф
35000 грн, Киев

Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 грн, Киев

Шеф-повар
35000 грн, Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: