Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 декабря 2022

Антон

Програміст 1С, BAS, 60 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

МГУ (Міжнародний гуманітарний університет)

Кафедра менеджменту. Управління проектами., Одеса
Высшее, с 2008 по 2010 (2 года)

ОДАХ (Одеська державна академія холоду)

ІІТ (Інститут інформаційних технологій), Спеціалізовані комп'ютерні системи., Одеса
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Знания и навыки

Розробка та впровадження програмного забезпечення

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

2022 ТОВ "Євротермінал". Розробка системи консалідованого планування та затвердження плану платежів із кількох баз різних конфігурацій 1С. Керований інтерфейс, http-сервіси.

2021 - 2022 ТМ SmileFood Доопрацювання конфігурації "BAS Роздрібна торгівля" для завдань управління обліку. Робоче місце адмінстратора/оператора/кухаря. Нові акціі та скидки. Обмін даними зі стороннім сервісом нарахування бонусних балів. Інтеграція з чат-ботом. Підключення системи аналізу даних на платформі Power BI.

2020 ТОВ "Фрам Шиппінг Едженсі", брав участь у впровадженні на підприємстві, з боку замовника, конфігурації "Управління елеватором". Програмне доопрацювання та настроювання засобами адміністрування.

2018-2020 р. ТОВ "Інтертелеком", впровадження на підприємстві конфігурації 1С УПП у повному обсязі з доопрацюванням усіх підсистем. Також у конфігурацію інтегровані "Сервісний центр" і "Зв'язок із системою тарифікації".

2019 р. ВК "ОТК" - переклад облікової системи з Бухгаухгалтерія 7.7 на BAS Бухгалтерія

2016 р. група компаній "Регіон+", об'єднання інформаційних баз 1С різних версій окремих компаній у єдину систему для ведення спільного обліку та побудови загальної звітності.

2012-2014 р. ТОВ "Інтертелеком", розробка та впровадження спеціалізованої програми для обліку реалізації обладнання в режимі on-line на базі 1С v8.2. WEB-інтерфейс, ≈120 торгових точок, до 200 одночасно працюючих користувачів. Інтеграція з корпоративним сайтом та внутрішнім програмним комплексом, «1С:Бухгалтерією». Поштова та SMS розсилка користувачам. Набір звітів для аналізу та контролю.

2012р. ТОВ "Інтертелеком", впровадження 1С v8.2 «Зарплата та управління персоналом для України» з огляду на специфіку підприємства.

2012р. Ринок "Північний", впровадження програмного комплексу «Кадуцей». Комплексний облік для ринків та торгових центрів.

2010-2011р. ТОВ "Астрателком", інтеграція 1С "Бухгалтерія для України" з обліковою системою підприємства.

2009–2010 р. ВАТ Укртелеком, впровадження 1С «Зарплата та управління персоналом для України» на базі 1C v8.2 з огляду на специфіку підприємства (≈4,5 тис. співр.). Розробка WEB-інтерфейсу для деяких ролей користувачів.

2009-2010 р. Будівельна компанія "Megaline", впровадження "Управління автотранспортом" на базі 1C v8.1 враховуючи специфіку підприємства.

2008-2014р. ТОВ "Староконний ринок", розробка, впровадження та супровід спеціалізованої конфігурації «Кадуцей». Комплексний облік для ринків та торгових центрів. (1С v7.7 на основі конфігурації «Бухгалтерія 7.7 ПРОФ» для України).

2006-2008р. Будівельна компанія ТОВ "Хай-Рейз Констракшінз", впровадження та доопрацювання 1С «Управління виробничим підприємством» (ДС, запаси, ОЗ, зарплата, виробництво, бюджетування). Розробка спеціалізованих модулів "Управління автотранспортом", "Управління бетонним заводом", "Управління цехом металоконструкцій" на базі конфігурації "УПП".

2006-2007р. Тюнінг-центр "ProCar", розробка, впровадження та супровід спеціалізованої конфігурації, згідно з існуючим технологічним циклом. Склад - Виконання робіт - Відносини з клієнтами - Відносини зі співробітниками - Фінанси. (1С v8.0)

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: