- PRO
Юрій
Бренд-шеф (запуск і реновація проєктів)
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 30 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Винница, Днепр, Запорожье, Киев, Кропивницкий, Луцк, Львов, Одесса, Тернополь, Харьков
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8148699/
Опыт работы
Бренд-шеф
с 01.2025 по наст. время
(7 месяцев)
Металіст 1925, ФК, Київ (Краса, фітнес, спорт)
Бренд-шеф
с 06.2024 по 11.2024
(5 месяцев)
Krystal Plaza, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Повна розробка концепції кухні, з врахуванням місця розташування а також готелю і бізнес центру на 9 поверхів.
2. Поставновка всіх виробничих процесів (від руху продукту, до розміщення обладнання, столів, інвентарю та кожного кухаря на своєму робочому місці)
3. Налагоджування операційних процесів роботи кухні.
4. Робота по Hazard Analysis and Critical Control Points.
5. Створення всіх видів сучасного меню і концепції, калькуляційних і технологічних карт:
Аля-карте
Банкетне
Сніданкове
Фуршетне
Гриль
Кава брейк
Рум сервіс
Дитяче.
6. Залучення до маркетингової стратегії розвитку ресторану.
7. Набір персоналу та формування команди.
8. Повний готовий до роботи пул найкращих постачальників міста Львів та України з локальними та унікальними продуктами.
Бренд-шеф
с 12.2023 по 03.2024
(3 месяца)
Датська кухня, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Створення концепції авторського меню і адаптація під український ринок і споживача на основі голландської кухні.
2. Сезонне оновлення меню
3. Повна постановка процесів.
4. Навчання персоналу.
5. Розробка і впровадження стандартів роботи кухні.
6. Участь у розробці і впровадженні технологій і страв для інших закладів компанії.
7. Робота з вдосконалення FoodCost всього меню.
Шеф кухар
с 10.2022 по 01.2024
(1 год 3 месяца)
DeMandjaro, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна переробка концепції і меню кухні.
Створеня нових страв, покращення технології виробництва.
Постановка робочих процесів.
Навчання співробітників, майстер класи для працівників залу.
Впровадження нових концепцій і форматів для ресторану:
Кондитерська група, алкоголь власного виробництва, неаполітанська піца власної технології ферментації тіста.
Збільшення каси кухні в 2 рази за 1 рік роботи.
Зміна постачальників на більш вигідні умови співпраці, за рахунок чого зменшення FoodCost із 40% до 25% (в середньому)
Написання технологічних і калькуляційних карток з врахуванням концепції ресторану та персони гостя.
Бренд Шеф
с 05.2022 по наст. время
(3 года 3 месяца)
GlampCafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна постановка і створення концепції меню закладу.
Постановка робочих процесів.
Консультація щодо використання і встановлення технологічного обладнання кухні.
Навчання персоналу та майтер класи.
Підбір продукту та постачальників для регіону
Написання технологічних і калькуляційних карток із розрахунку на складну економіку регіону і мінімальну собівартість продукту.
Сезонне оновлення меню (2-3 рази на робочи сезон літа).
Лідер виробничого цеху
с 03.2021 по 01.2023
(1 год 10 месяцев)
Winetime, Київ (Харчова промисловість)
Контроль роботи співробітників на виробництві.
Створення нових технологій обробки та зберігання риби згідно законодавства України.
Створення нових рецептур затверджених лабораторією до виробництва на 35 магазинів мережі.
Лінійка консерв з риби власного виробництва для мережі магазинів Winetime.
Чистота та дотримання правил роботи за системою Hazard Analysis and Critical Control Points.
Шеф кафе-ресторану по франшизі
с 06.2019 по 12.2019
(6 месяцев)
Пироги та Друзі, Ірпінь (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу.
Підбір команди.
Технологічні та калькуляційні картки та розробка концепції:
Банкетне меню.
Меню піци.
Регулярне меню.
Повне ведення документації, інвентаризація та звітність в 1С.
Майстер класи для співробітників.
Образование
Уманьский професійно технічний коледж
Кухар 3 розряду, Умань
Среднее специальное, с 2012 по 2014 (2 года)
Базова кулінарна освіта
Дополнительное образование и сертификаты
Книга Мішель Ру "Соуси"
2020
Серія книг з 31 тома "Кухні народів світу"
2019
Книга "Повний збірник з української кухні, прадавні рецепти"
2021
Книга Бернард Гам "Ковбаса, повна технологія виробництва"
2022
Книга Нобу Мацухіса "Нобу"
2021
Книга "Італійські страви з Джеймі Олівером"
2023
Книга "Кухня Карпат, Сергій Пожар"
2023
Книга "Позитивне Лідерство"
2023
Фінансовий аналіз
2022-2023
Сертификат
Книга "Італійські страви з Джеймі Олівером"
2024
Книга "The How Not to Die" Michael Greger
2024
Creative Chefs Summit
26.11.2024
Книга "Кухня карпат"
2024
Знания и навыки
- MS Excel
- 1С
- 1С:Підприємство
- Iiko
- Poster
- MS Word
- Комунікабельність
- Адаптивність
- Лідерство
- Управління проєктами
- Італійська кухня
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування піци
- Готування фаст-фуду
- Виготовлення кондитерських виробів
- Готування на мангалі
- Датьска кухня
- Азійська кухня
- Операційна діяльність
- SERVIO
- Адміністративна діяльність
- Тімбілдінг
- Безліч софт скілів
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — выше среднего
Рекомендации
-
Леван Кантарія
Лідер напрямку риба, морепродукти та суші у мережі гастромаркетів WineTime, WineTime
Контактные данные скрыты -
Родкіна Катерина
Директор і керівник ресторану, GlampCafe
Контактные данные скрыты -
Проуторова Аліна Ігорівна
Керуюча рестораном, F&B департамент, Krystal Plaza
Контактные данные скрыты
Дополнительная информация
Маю великі амбіції і знаю як їх реалізувати.
Маю навичку адаптації під кожен проект і його потреби.
Шукаю натхнення і знання в основному з закордонних джерел (книги, шефи, заклади)
В роботі за довіру і повну чесність.
Від себе гарантую:
Відданість та зосередження на досягненні бізнес цілей компанії.
Творчий і сучасний підхід в управлінні командою та операційними процесами.
Сучасні технології для вдосконалення старого та створення нового меню.
Професійний підхід до фінансової складової кожного продукту, вдосконалення собівартості, сезонність продуктів, найкраща якість та ціна від надійних постачальників, з якими веду співпрацю роками.
Позиція лідера.
Дивіз по життю:
"Ми живем для того щоб їсти, а не їмо щоб жити"
P.S.: Наразі тільки відкриття нових проектів з 0, або реновація старих.
Повна/часткова участь в створенні меню, написання технологічних і калькуляційних карток, постановка процесів, створення концепції, навчання кухарів, HACCP, консультація, проектування.
До кінця літа зайнятий в інакших проектах, відкритий до пропозицій з Вересня.
Похожие кандидаты
-
Кухар
Винница -
Шеф-кухар (Азія)
60000 грн, Киев -
Кухар (родина), персональний дієтолог
Днепр -
Кухар
Днепр -
Кухар
Харьков