Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024 PRO

Юрій

Шеф-кухар, 55 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
29 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Ивано-Франковск, Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бренд-шеф

с 12.2023 по 03.2024 (3 месяца)
Dutch Baby, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Створення концепції авторського меню на основі голландської кухні.
2. Повна постановка процесів.
3. Навчання персоналу.
4. Розробка і впровадження стандартів роботи кухні.
5. Участь у розробці і впровадженні технологій і страв для інших закладів компанії.

Шеф кухар

с 10.2022 по 01.2024 (1 год 3 месяца)
DeMandjaro, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Повна переробка концепції кухні.
Створеня нових видів страв.
Перестановка і постановка робочих процесів.
Навчання співробітників і співпраця з працівниками залу.
Стандартні обов'язки Шеф кухара з повним залученням до всіх процесів. Перерахунки, робота з накладними, постачальниками.
Написання технологічних карток, створення нових технологій виробництва.

Бренд Шеф

с 05.2022 по наст. время (2 года)
GlampCafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Повна постановка і створення концепції меню закладу.
Постановка процесів.
Навчання кухарів.
Робота з постачальниками.
Написання тех карт.
Сезонне оновлення меню.

Лідер виробничого цеху

с 03.2021 по 01.2023 (1 год 10 месяцев)
Winetime, Київ (Харчова промисловість)

Контроль роботи співробітників:
1. Робочого графіку.
2. Технології виробництва.
3. Якості готового продутку.
4. Списання.
5. Чистоти та дотримання правил роботи за системою ХААСП.
Розробка нового продутку, розвиток технологій виробництва.
Співпраця з постачальниками, щодо якості та асортименту сировини.
Співпраця з відділом бухгалтерії.

Шеф кафе-ресторану по франшизі

с 06.2019 по 12.2019 (6 месяцев)
Пироги та Друзі, Ирпень (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості сировини та якості готових страв.
Розробка банкетного меню, піци та корегування повсякденного меню.
Повна інвентаризація та звітність в 1С.
Майстер класи для співробітників.
Співпраця з постачальниками.

Образование

Уманьский професійно технічний коледж

Кухар 3 розряду, Умань
Среднее специальное, с 2012 по 2014 (2 года)

Базова кулінарна освіта

Дополнительное образование и сертификаты

Книга Мішель Ру "Соуси"

2020

Серія книг з 31 тома "Кухні народів світу"

2019

Книга "Повний збірник з української кухні, прадавні рецепти"

2021

Книга Бернард Гам "Ковбаса, повна технологія виробництва"

2022

Книга Нобу Мацухіса "Нобу"

2021

Книга "Італійські страви з Джеймі Олівером"

2023

Книга "Кухня Карпат, Сергій Пожар"

2023

Книга "Позитивне Лідерство"

2023

Фінансовий аналіз

2022-2023
Сертификат

Знания и навыки

MS Excel 1С:Підприємство Iiko Poster MS Word Комунікабельність Адаптивність Лідерство Управління проєктами Італійська кухня Українська кухня Європейська кухня Готування піци Готування фаст-фуду Виготовлення кондитерських виробів Готування на мангалі

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

  • Леван Кантарія

    Леван Кантарія

    Лідер напрямку риба, морепродукти та суші у мережі гастромаркетів WineTime, WineTime

    Контактные данные скрыты
  • Родкіна Катерина

    Родкіна Катерина

    Директор і керівник ресторану, GlampCafe

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Робота шеф кухарем це в першу чергу про бізнес, розумний операційний і адміністративний менеджмент.
Не ставлю власні амбіції і бажання вище, ніж цілі компанії.
Маю навичку радикальної адаптивності для кожного проекту в якому приймаю участь.
Шукаю натхнення і знання в основному з закордонних джерел і беру приклад з європейського ринку, але слідкую за тим що створюють українці.

В роботі за довіру і повну чесність.

В пошуках компанії яка потребує грамотного операційного/адміністративного менеджера і чітко розуміє його обов'язки на цій посаді.

Від себе гарантую:
1. Повну відданість та зосередження на досягненні бізнес цілей компанії.
2. Творчий і сучасний підхід в управлінні командою і операційними процесами.
3. Творчість до вдосконалення старих та створення нових позицій в меню.
4. Професійний підхід до фінансової складової кожної страви, вдосконалення собівартості, сезонність продуктів, якість і ціна від постачальників.
5. Бажання розвиватись і розвивати команду разом з собою, позицію лідера.

Дивіз по життю:
"Ми живем для того щоб їсти, а не їмо щоб жити"
Дякую що дочитали до кінця :)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: