Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 PRO

Марина

Керівник проєкту, відділу, управляюча, директор, менеджер з продажу, закупівлі, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Житомир

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Власник

с 10.2022 по наст. время (1 год 6 месяцев)
Благодійна Організація "Мільйон Сердець", Житомир (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Основне направлення допомога багатодітним та малозабезпеченим родинам, сім'ям ВПО, та військовим. Відкрили організацію з подругою її задача знайти та привезти допомогу з Німеччини, моя сортування, видача та облік.

Керуюча підприємством

с 07.2018 по 03.2022 (3 года 8 месяцев)
Виробництво шкарпеток, Житомир (Легка промисловість)

Відбулася зміна власника, попереднього місця роботи та злиття двох виробництв.
Одразу збільшились об'єми виробництва. І знову потрібно було вже переформатовувати бізнес сімейного типу (бо була невелика кількість співробітників) на вже системне і потужне виробництво, але мета мала бути та сама, навіть амбітніша вдягнути у наші чарівні вироби всю країну та ближні страни.
Основні обов'язки керувати та контролювати усі підрозділи, які були мною створені та налагодження їх роботи, безпосередньо приймати всі рішення, вести переговори та впроваджувати роботу всіх підрозділів, особливу увагу приділяючи продажу, що не можливо без постійних відряджень, під час яких всі інші підрозділи працювали системно та чітко, зі звітністю два раза на день. За період роботи виробництво зростало в усіх напрямках. Сформована професійна команда в кількості 60 чоловік, це виробничі та офісні співробітники.
Сформована база клієнтів яка складалась:
20% оптові клієнти;
10% дрібний гурт та локальні магазини;
40% займали мережі супермаркетів такі як (АТБ, метро, червоний маркет, таврія-в, 33 кВ метра);
33% експорт.
Щотижневий додатковий контроль та планування роботи усіх підрозділів, щомісячні плани виробництва та збуту, аналіз дохідності підприємства, плани на рік, потім аналіз та контроль їх виконання. Запровадження управлінської та бухгалтерського обліку. За вдяки професійному підходу до роботи всі процеси на виробництві було систематизовано для аналізу та планування.

Керівник відділу продаж, згодом Директор

с 01.2012 по 07.2018 (6 лет 6 месяцев)
ТОВ "Комфорт Текс", Житомир (Легка промисловість)

Розвиток компанії від дістрибютора до виробника шкарпеткових виробів. Повна організація ринку збуту від самого початку. За час роботи були проведені переговори та заключені договори згодом організовані системні поставки до таких мереж супермаркетів як
АТБ, Метро, Ашан, Епіцентр, Фуршет, Ева, Дастор, ДЦ, Амстор, Єко маркет, Новус, локальні магазини та оптові клієнти.
Організація та повний запуск виробництва під потреби збуту. Підбір персоналу, формування культури мети та настрою компанії. Був сформован дружній колектив, в якому всі працювали як один механізм, із метою вдягнути в наші чудові вироби всю країну і на цьому не зупинятися. Ми крок за кроком всі разом просувались і досягали поставлених цілей ЗАВЖДИ, єдине на кожну ціль був потрібен свій час, детальний аналіз та план дій.

Керівник відділу продажу VIP клієнтів

с 01.2008 по 01.2012 (4 года)
Торговий дім "Легка Хода", Житомир (Легка промисловість)

Переформатування роботи відділу продаж, набір команди, ведення VIP клієнтів, та контроль роботи відділу.
Моєю початковою задачею було забрати самих найкращих та "ЖИРНИХ" клієнтів від дистриб'юторів на фабрику, при цьому не посваритися з ними та пояснити мережам чому при прямій роботі з фабрикою ціна в них навіть виросла. Це вдалося і завдяки цій роботі ми з командою досягли розширення ринків збуту, бази клієнтів, вела більшість клієнтів від початку переговорів, до повної системної роботи, в подальшому передача клієнта менеджеру. За мій час роботи, Легка Хода з'явилась в усіх мережах супермаркетів України.

Менеджер з продажу vip клієнтів

с 04.2006 по 01.2008 (1 год 9 месяцев)
Житомирська панчішна фабрика "Легка Хода", Житомир (Легка промисловість)

Робота з віп клієнтами, а саме мережами супермаркетів таких як Метро, Ашан. В період роботи це були найпотужніші мережі з дуже великими об'ємами продаж, та системною роботою. Все вивчала на навчалась роботі самостійно в зв'язку з тим що була першим менеджером, який досяг результатів в роботі з цими мережами. А саме: системних відвантажень, виконання планів поставок на 100% та чітких оплат за товар.

Образование

Житомирський державний технологічний університет

Програмне забезпечення автоматизованих систем- спеціаліст с програмного забезпечення., Житомир
Высшее, с 2002 по 2007 (5 лет)

закінчила у 2007 році Житомирський державний технологічний університет і отриала повну вищу освіту за спеціальністю "Програмне забезпечення автоматизованих систем" та здобула кваліфікацію спеціаліст с програмного забезпечення автоматизованих систем.

Вище професійне училище №17

Оператор компьютерного набору, бухгалтер, Житомир
Среднее специальное, с 2000 по 2001 (1 год)

Дополнительное образование и сертификаты

Visotsky Consulting , Система ефективного бізнесу

2019

BogushTime, Тайм менеджмент

2020

Знания и навыки

Ведення управлінського обліку Стратегічне планування Великий Досвід в підборі персоналу Аналітичне мислення Уміння працювати в режимі багатозадачності Знання бухгалтерського обліку Впевнений користувач 1C Впевнений користувач MS Office Знання технік продажу Водійські права кат. B Висока працездатність Активний продаж Прямий продаж Робота із запереченнями Здатність до навчання Продуктивність

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Польский — средний

Дополнительная информация

Я цільоспрямована, комунікабельна, активна людина з аналітичними складом ума. Полюбляю многозадачність та складні завдання. Вважаю що не має задач які не можливо виконати, головне правильний аналіз і план виконання, і результативна, дружня команда. Шукаю місце роботи в якому зможу проявити всі свої найкращі якості, принести користь та здобути новий досвід.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: