Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 Файл

Олена

Кошторисник

Возраст:
47 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

СТУЛІЙ ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА

Дата народження – 12.10.1976 р.
Домашня адреса – м. Дніпро, Бульвар Слави
Контактний телефон - [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail – [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета звернення: Робота за сумісництвом, віддалена на посаді інженер з проектно-кошторисної та договірної роботи. Можу приступити до роботи негайно. Рівень заробітної плати - договірний.
Стаж роботи: на посаді інженер з проектно-кошторисної роботи більше 15 років. Складання кошторисів на всі види будівельних, ремонтних та монтажних робіт. Робота з кошторисною документацією на всіх етапах проектування та будівництва. Проходження експертизи. Робота як з комерційним фінансуванням, так і бюджетними коштами.

Освіта:
1993–1998 «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» - з відзнакою, «Будівельно–технологічний» - «Теплогазопостачання, вентиляція».
1998–2005 «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», аспірантура – «Теплогазопостачання, освітлення та вентиляція».
2019-2022 «Університет імені Альфреда Нобеля» - спеціальність «081 Право».
Додаткова освіта:
2009-2010 «Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту», «Центр післядипломної освіти» - курси підвищення кваліфікації «Автоматизація кошторисної справи в будівництві».
Досвід роботи (за останні 10 років, попередній при співбесіді):
2019-по теперішній час ТОВ «Аркада Фінанс» (служба замовника, основна діяльність підприємства придбання нерухомості та повний комплекс робіт по реконструкції або ремонту нерухомості «під ключ» (в подальшому здача цієї нерухомості в оренду) – інженер з проектно-кошторисної роботи (підготовка тендерного завдання, перевірка тендерної кошторисної документації, складання договорів підряду, поставки, надання послуг, погодження та підписання їх з підрядником, перевірка та погодження актів виконаних робіт, пошук та закупівля матеріалів поставки замовника та робота з бухгалтерією підприємства по документообігу між замовником та підрядником або постачальником та т.і.);
2019-2017 ТОВ «СТ Комплекс» (служба підрядника, основна діяльність підприємства повний комплекс робіт по реконструкції магазинів АТБ) - інженер з проектно-кошторисної роботи (тендерна робота, укладання контрактів та договорів підряду, складання та погодження договірної кошторисної документації, складання, захист та підписання актів виконаних робіт, робота по списанню матеріалів та т.і.);
2017-2011 ТОВ «Рапід Сервіс» (служба підрядника, основна діяльність підприємства повний комплекс робіт по проектуванню, будівництву та сервісному обслуговуванню котельних як районного значення, так і домових на всіх видах палива) - інженер з проектно-кошторисної роботи (складання інвесторської кошторисної документації на об’єктах, як з бюджетним, так і комерційним фінансуванням, проходження експертизи кошторисної документації в ДП «Укрдержбудекспертиза», складання та погодження договірної кошторисної документації на об’єктах, як з бюджетним, так і комерційним фінансуванням, укладення контрактів та договорів підряду, складання, захист і підписання актів виконаних робіт та т.і.).
Додаткова інформація:
- комп’ютер на рівні впевненого користувача: пакет Мicrosoft Office, АВК-5, графічні програми;
- мови: українська - досконало, англійська – рівень В1, у т.ч. технічної літератури;
-  відповідальна, порядна, працьовита, комунікабельна, маю велике бажання вдосконалюватись та вчитися.

Похожие кандидаты

Кошторисник
Днепр, Киев , еще 3 города

Инженер-сметчик
24000 грн, Днепр, Киев, Удаленно

Кошторисник
Днепр

Сметчик
Днепр

Инженер-сметчик
Днепр, Запорожье , еще 4 города

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: