Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 апреля 2022 Файл

Євген

Менеджер з продажу запасних частин

Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Євген Косотуров

Дата народження: 07.07.1988г.
моб. тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Місто: Агрономічне

Досвід роботи

Липень 2021 – Серпень 2021
ПАТ «Автопідприємство «УКРБУД», посада – старший механік з випуску автомобілів на лінію. Обов'язки: своєчасний і належний контроль обладнання та автомобілів, що виходять на лінію; складання графіків планових оглядів і ремонтів всієї техніки на підприємстві; заповнення шляхових листів і супутньої документації; облік паливно-мастильних матеріалів запчастин та іншого; контроль залишків палива і мастильних матеріалів для своєчасного їх поповнення на складі.

Листопад 2019 – Червень 2021
Селидовське об’єднане управління пенсійного фонду України Донецької області, посада – головний спеціаліст відділу обслуговування громадян №1.
Обов’язки: участь у призначенні (перерахунку) пенсій, у складанні відповідної звітності, у розгляді звернень, скарг та заяв, у взятті на облік та висилці пенсійних справ, оформленні допомоги на поховання, інформаційно-роз’яснювальна робота з питань пенсійного забезпечення, надання інформації за запитами управлінь та організацій.

Жовтень 2014 р. – Серпень 2019 р.
ДП «Селідоввугілля» ОП «Шахта« Україна », посада - машиніст підземних установок. Обов'язки: управління насосними установками; спостереження за режимом роботи та технічним станом машин, що обслуговуються, механізмів та іншого обладнання; регулювання ступеня їх завантаження; виявлення та усунення дрібних недоліків установок в процесі роботи.

Травень - вересень 2014р.
ТОВ «ДІПІ Транс», посада - механік з випуску автомобілів на лінію. Обов'язки: своєчасний і належний контроль обладнання та автомобілів, що виходять на лінію; складання графіків планових оглядів і ремонтів всієї техніки на підприємстві; заповнення шляхових листів і супутньої документації; облік паливно-мастильних матеріалів запчастин та іншого; контроль залишків палива і мастильних матеріалів для своєчасного їх поповнення на складі.

Липень - вересень 2013р.
Автомагазин AUTOCOM, посада - менеджер по підбору автозапчастин до автомобілів LEXUS, TOYOTA, NISSAN, INFINITI, FORD. Робота з каталогами FORD MICROCAT, ELCATS, TEC DOC, ATRIS, TOYOTA MICROCAT, TOYOTA EPC, NISSAN FAST, FEBEST, FPS.

Вересень 2012р. - квітень 2013р.
ТОВ «ОККО-СХІД», посада - оператор заправної станції. Обов'язки: забезпечення порядку на території АЗС і в приміщеннях операторської; професійне обслуговування клієнтів; організація безперебійного прийому і відпуску пального відповідно до встановленого регламентом; забезпечення схоронності використовуваного обладнання і готівки в касі; заповнення відповідної документації.

2010 - 2012рр.
ДП «Селідоввугілля» ОП «Шахта« Україна », посада - водій автотранспортних засобів. Обов'язки: водіння автомобіля, максимально забезпечує збереження життя і здоров'я пасажирів; контроль технічно справного стану закріпленого автомобіля; самостійне виконання необхідних робіт щодо забезпечення його безпечної експлуатації.

2007 - 2010рр.
ВАТ «Донецьк-Авто» Красноармійський автоцентр, посаду - слюсар з ремонту автомобілів. Обов'язки: діагностика і профілактичний огляд автотранспортних засобів з метою виявлення дефектів; усунення виявлених дефектів і несправностей; якісне виконання робіт з розбирання, ремонту і складання вузлів і механізмів автотранспортних засобів; установка, регулювання і заміна запасних частин, агрегатів і механізмів згідно оформленого замовлення.

Освіта вища.
2007-2010рр. Донецька Академія автомобільного транспорту.
Факультет менеджменту, спеціальність - Транспортні технології.
2003-2007рр. Селидівський гірничий технікум. Факультет - транспортні технології, спеціальність - організація та регулювання дорожнього руху.

Мови: українська вільний, англійська базовий.

Професійні навички
1. Досвідчений користувач ПК (Windows, пакет MS Office, Internet, Outlook, 1C)
2. Уміння працювати з орг.техніку (ксерокс, сканер, факс)
3. Навички ділового спілкування, ділового етикету
4. Володіння навичками комп'ютерної діагностики автомобілів марки Ford

Додаткові відомості
Комунікабельний, організований, відповідальний, одночасно виконувати кілька завдань, легко навчаємий; аналітичні здібності, здатність концентруватись на деталях, вміння працювати з інформацією; орієнтація на досягнення кінцевих результатів; вміння вирішувати комплексні завдання; вміння ефективно слухати та сприймати думки; вміння ефективної координації з іншими; вміння чітко висловлюватися; запобігання та ефективне подолання перешкод, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети.
Наявність посвідчення водія категорій В, C, СЕ досвід водіння 16 років.

Інтереси, хобі захоплююся автомобілями (історія, виробництво і технічний пристрій, тюнінг, продажу, цікаві факти і новинки автомобільної галузі,
запасні частини і аксесуари до автомобілів європейських брендів зокрема Ford)
успішний маркетинг та інтернет продажи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: