Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 июня 2022 PRO

Надія

Менеджер з закупівель

Возраст:
42 года
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер відділу постачання

с 06.2010 по 04.2022 (11 лет 10 месяцев)
ТОВ Черкаський завод автохімії, Черкаси (виробництво рідин для автохімії)

Постачання на підприємство у відповідності до категорій як імпорт (зовнішньо-економічна діяльність / ЗЕД), так і по Україні: будь-яка хімічна сировина (гліколі, масла, гліцерин, будь-яка інша хімія), тара, комплектуючі, витратні матеріали, "технічне" постачання (запчастини, обладнання і т.ін.)).
Проведення переговорів, заключення договорів, в т. ч. із зарубіжними компаніями з відстоюванням корпоративних інтересів, таких як відтермінування платежу, відстоювання більш вигідних умов постачання і т.ін.
Досвід роботи від імені компанії в ЄС, за її посередництва у здійсненні поставок, перемовини від імені тако компанії, заключення контрактів, митне оформленя на експорт з ЄС і т. ін. Супроводження поставок на відповідність первинній документації.
Супроводження митного оформлення при взаємодії з декларатном (не безпосереднє митне оформлення, але максимальна співпраця для найкращого успіху в митному оформленні).
Виконання відповідно роботи у системі 1С 8.2.
Завдяки досвіду роботи : системне мислення, розуміння структури підприємства, взаємоді підрозділів компанії та виробничих процесів, розуміння оптимізації діяльності на процедурному рівні,
здітність більш глибше аналізувати процеси, що відбуваються в середині підприємства,
вміння корректно та конкретно формулювати завдання,
значний досвід в розумінні виробництва як такого.

Образование

Черкаський державний технологічний університет

Фінансово-економічний факультет, "фінанси", Черкаси
Высшее, с 1998 по 2003 (5 лет)

Повна вища освіта з кваліфікацією магістр економіки та підприємництва
з відзнакою.

Знания и навыки

MS Excel MS Word 1C MS Office MS Outlook Windows Водійські права кат. B Здатність до навчання

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Особисті якості:
Серйозна, комунікабельна, трудолюбива, аналітичний склад розуму, системне мислення. Швидко адаптаюсь до нових умов, легко навчаюсь, розвиваю нові навички.

Знання іноземної мови: Англійська на рівні ділової переписки, телефонних перемовин, зустрічей, заключення договорів, документи, і т. п.

Хоббі: маю велику собаку похилого віку, тому маю непогане розуміння як в медицині, так і в ветеринарії. Також серед захоплень невеличка присадибна аграрна справа (сад/город з намаганням використовувати більш грамотні агротехнічні заходи).

Інший досвід роботи:
Липень-серпень 2008г. – керівник відділу постачання ТОВ «Акант+К», сертифицировано по системі ISO 9001:2000 (постачання всієї сировини для виробництва, прогнозування залишків, оптимізація поставок, логістика, ЗЕД по закупкам сировини і т.п. )

Червень 2006 р.- чертвень 2008р. – спеціаліст групи закупок відділу матеріально-технічного забезпечення АТ Графія Україна, сертифіковано по системі ISO 9001:2000. Постачання підприємства як в Україні, так і імпорт (ЗЕД), запасних частнин, обладнання, ремонтні роботи, проектні роботи, і т. ін.
Великий досвід роботи в перемовинах, заключенні договорів, в т.ч. зарубіжних, з дотриманням корпоративних вимог, таких як відтермінування платежу, більш вигідні умови поставки, підготовка та максимальне супроводження усіх документів для митного оформлення у співпраці з декларантом підприємства.
Завдяки досвіду роботи - системне мислення, розуміння структури підприємства, розуміння оптимізації діяльності, розуміння більш глибоких процесів в середині підприємства, виробничих процесів і т. ін.

Січень-квітень 2003р. - бухгалетр ЧОК ТВП "ХОЛОД" ( ведення складського обліку);

травень-жовтень 2003р. - заступник головного бухгалтера ЧОК ТВП «Холод» (ведення журналів ПДВ, каса, розрахунковий разунок, зарплата, декларації з ПДВ, ще за часів ведення бухгалтерського обліку вручну).

Квітень - червень 2004р. - економіст ЧФ АТ "Укрінбанк" (складання планів, аналіз результатів фактичної діяльності філії) ;

липень - листопад 2004р. - економіст відділу по роботі з клієнтами ЧФ АТ "Укрінбанк"(відкриіття, закриття операційного дня філії, електронні платежі та ін.) ;

грудень 2004р. - травень 2006р. - головний спеціаліст з фінансового моніторингу ЧФ АТ "Укрінбанк".

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: