Олександер
Шеф-кухар, сушеф (суши, японська кухня), 70 000 грн
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8191820/
Опыт работы
Су- Шеф
с 11.2024 по наст. время
(9 месяцев)
ЗАМІСЬКИЙ КОМПЛЕКС EQUIDES CLUB, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготуваня страв по стандартам ресторану , контроль якості продуктів харчування, прийом та замовлення продукції в великих обсягах,
Шеф кухар суши
с 07.2024 по 11.2024
(4 месяца)
Sushi ,,Icons ,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості продукції, праця по хааспу, контроль якості видачі продуктів харчування, розробка нових методів приготування їжі, також надання сезонних страв пропрацюваня нових страв ,визначення недоліків в праці та їх усунення, налагодження процесів, а також дотримання правил безпеки збереження продуктів та їх використання, також дотримання комунікаційних правил
Шеф кухар суши
с 06.2023 по наст. время
(2 года 2 месяца)
PROGLOT, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Налаштування робочого процесу, розробка новітнього меню, розробка кулінарних рецептів та приготування страв для кожного клієнта, праця по ХАССП дотримання правил та стандартів харчування , приготування страв по стандартам компанії , дотримання санітарних правил, порядок обслуговування, контроль якості страв, контроль якості продуктів, порядок на робочому місці
Шеф Кухар
с 03.2022 по 06.2023
(1 год 3 месяца)
Їм рибу, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка нового меню , закупка товару, навчання нового персоналу під стандарти компанії , розробка нових проектів на відсоток, перелік продуктів,навчання санітарних норм , та правил бездоганних користування продукцією з мінімальними відсотками відходу
Су-шеф
с 03.2020 по наст. время
(5 лет 5 месяцев)
,,Ем рибу и худею‘‘
Шеф
с 01.2018 по 01.2020
(2 года)
,,шутерс’’, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф
с 08.2010 по 08.2012
(2 года)
Євразія, мережа ресторанів та суші-барів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Навчання персоналу за стандартом компанії, повний контроль якості праці, прийняття управлінських рішень та виконання робіт, контроль якості продукції,контроль охайності роботи а також персоналу. Надання потрібних результатів у визначенні сроки.
Похожие кандидаты
-
Помічник на кухню
Киев -
Суші-кухар
Киев -
Помічник на кухню
Киев -
Помічник на кухню
Киев, Ирпень , еще 2 города -
Шеф-кухар (Азія)
60000 грн, Киев