Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Олександер

Шеф-кухар, сушеф (суши, японська кухня), 70 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Су- Шеф

с 11.2024 по наст. время (9 месяцев)
ЗАМІСЬКИЙ КОМПЛЕКС EQUIDES CLUB, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготуваня страв по стандартам ресторану , контроль якості продуктів харчування, прийом та замовлення продукції в великих обсягах,

Шеф кухар суши

с 07.2024 по 11.2024 (4 месяца)
Sushi ,,Icons ,,, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості продукції, праця по хааспу, контроль якості видачі продуктів харчування, розробка нових методів приготування їжі, також надання сезонних страв пропрацюваня нових страв ,визначення недоліків в праці та їх усунення, налагодження процесів, а також дотримання правил безпеки збереження продуктів та їх використання, також дотримання комунікаційних правил

Шеф кухар суши

с 06.2023 по наст. время (2 года 2 месяца)
PROGLOT, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Налаштування робочого процесу, розробка новітнього меню, розробка кулінарних рецептів та приготування страв для кожного клієнта, праця по ХАССП дотримання правил та стандартів харчування , приготування страв по стандартам компанії , дотримання санітарних правил, порядок обслуговування, контроль якості страв, контроль якості продуктів, порядок на робочому місці

Шеф Кухар

с 03.2022 по 06.2023 (1 год 3 месяца)
Їм рибу, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нового меню , закупка товару, навчання нового персоналу під стандарти компанії , розробка нових проектів на відсоток, перелік продуктів,навчання санітарних норм , та правил бездоганних користування продукцією з мінімальними відсотками відходу

Су-шеф

с 03.2020 по наст. время (5 лет 5 месяцев)
,,Ем рибу и худею‘‘

Шеф

с 01.2018 по 01.2020 (2 года)
,,шутерс’’, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф

с 08.2010 по 08.2012 (2 года)
Євразія, мережа ресторанів та суші-барів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу за стандартом компанії, повний контроль якості праці, прийняття управлінських рішень та виконання робіт, контроль якості продукції,контроль охайності роботи а також персоналу. Надання потрібних результатів у визначенні сроки.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: