Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Олена

Соліст-вокаліст, диригент хору

Возраст:
47 лет
Город:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Хормейстр .Диригент. Художній керівник Українського хору" Мальва" в Люксембурзі

с 08.2022 по наст. время (2 года 1 месяц)
"Український дім", Люксембург (Державні організації)

Організація концертів. Підбір репертуару. Заняття вокалу з хористами.Піднімаю свій професійний рівень як вокалістка. Виступаю з своїми власними піснями як солістка.

Хормейстр, Соліст-вокаліст, артист

с 03.2000 по 04.2022 (22 года 1 месяц)
Закарпатський народний хор м.Ужгород. Національний академічний гуцульський ансамбль пісні і тацю "Гуцулія", Люксембург (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Образование

1996р. спец.Народна художня творчість. Керівник хорового колективу організатор культурно-дозвіллєвої діяльності. Прикарпатський нац. університет ім.В. Стефаника

Бакалавр (музичне мистецтво), Івано-Франківськ
Высшее, с 2014 по 2017 (3 года)

Під навчального процесу проходила практику, виступала з концертами в України та закордоном, на підтримку і розвиток університету, тим самим покращувала пристиж і популярність вищого навчального закладу.

Знания и навыки

  • Ведуча концертів, організатор подій, спів-режисер кліпів

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Раджапова (у дівоцтві Афанасьєва) Олена Валеріївна, українка, народженна 1977р. на Прикарпатті. На теперішній час займаю посаду солістки-вокалітски Нац. академічного гуцульського ансамблю пісні і танцю " Гуцулія". Сольна кар'єра у Закарпатьському хорі і Гуцульському ансамьлі пісні і танцю складає понад 20 років. Маю великий досвід вокольного, хорового і сольного співу народних та естрадних пісень. Володію унікальним міксовим народно-академічним голосом (альт), приємним тембром. Маю авторський підхід і стиль виконання музичних творів, творчо реалізуючи поставлені завдання збереження пісенної автентичної культури сучачними музичними засобами. Музична освіта і робота у ансамблі дала можливість проявити себе успішним хормейстром у дитячих колективах, ефективним організатором різноманітних музичних проектів. Я є активною і постійною солісткою у назначених концертах, займаюся гастрольною діяльністю по всій Україні і за кордоном. Маю можливість удосконалювати свої професійні, артистичні, організаторські навички. Цікавлюся новими стилями музики і їх розвитком у сучасному світі. Є фаховим носієм і збирачем народної творчості, вроваджую нове бачення і виконання Української пісні у світову культуру. Моя ціль-постійне професійне самовдосконалення через беззупинну освіту, підвищення кваліфікації, знайомство з найкращими взірцями виконавчого мистецтва. Відкрита на нові цікаві проекти, готова удосконалювати свої вокальні та артестичні здібності, бути корисною у розвитку сучасної і народної музики, гідно представляти музичну культуру у світі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: