Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 апреля 2022 Файл

Ірина

Журналіст, копірайтер, автор текстів

Возраст:
40 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Ірина Євгенівна Желєзнякова
Бажана посада: журналіст, копірайтер, рірайтер
Дата народження: 07.05.1984
Проживання: Україна, м. Олександрія Кіровоградська область
Готова до відряджень.
Контактна інформація:
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (viber)
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ключові знання і навички:
• Написання журналістських матеріалів різних жанрів (новини, огляди, статті (в тому числі рекламного та передвиборно-агітаційного характеру), інтерв'ю і т.п.);
• Навичка роботи з великим об'ємом інформації;
• Комунікабельність, вміння заручитися підтримкою співрозмовника;
• Креативність, відповідальність, оперативність, старанність, наполегливість; прагнення кар’єрного зростання;
•Вміння злагоджено працювати в команді.
Трудова діяльність
11.2008 – 01.2009
редактор відділу соціальних питань газети Кіровоградської районної ради та Кіровоградської районної державної адміністрації «Зоря»

01.2009 –12.2015

12.2015 – 12.2017
редактор відділу агропромислового розвитку газети Кіровоградської районної ради та Кіровоградської районної державної адміністрації «Зоря»
відповідальний секретар газети Кіровоградської районної ради та Кіровоградської районної державної адміністрації «Зоря»

03.2017 по 12.2017 в.о головного редактора газети Кіровоградської районної ради та Кіровоградської районної державної адміністрації «Зоря».
03.2018 по 05.2018 відповідальний секретар ТОВ «Редакція газети «Вільне слово» (м. Олександрія Кіровоградська область),
05.2018 по 01.2019 кореспондент Олександрійської районної газети «Сільський вісник»
01.2019 по 12.2021 відповідальний редактор (заступник редактора) ТОВ «Редакція газети «Сільський вісник».
28.12.2021 звільнена з посади відповідального редактора ТОВ «Редакція газети «Сільський вісник» у зв’язку із скороченням чисельності працівників.

Загальний стаж роботи.
13 років і 5 місяців.

Освіта: вища, Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література», кваліфікація – вчитель української мови і літератури основної і старшої школи, редактор освітніх видань (2007 рік закінчення).

Додаткова інформація. Володіння мовами: українською, російською – вільно, англійською – читання та перекладає зі словником.

Нагороди, Почесні звання.

Подяка Кіровоградської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, спрямовану на розвиток обласного інформаційного простору, професійне і толерантне висвітлення важливих проблем сьогодення, підготовку актуальних матеріалів про здобутки Кіровоградщини та з нагоди Дня журналіста (2012 р., м. Кіровоград);
Почесна грамота Кіровоградської районної державної адміністрації за сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди Міжнародного жіночого Дня-8 Березня (2013 рік, м. Кіровоград)
Грамота Кіровоградської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, спрямовану на розвиток обласного інформаційного простору, професійне і толерантне висвітлення важливих проблем сьогодення, підготовку актуальних матеріалів про здобутки Кіровоградщини та з нагоди Дня журналіста (2013 р., м. Кіровоград);
Почесна Грамота Кіровоградської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, спрямовану на розвиток обласного інформаційного простору, професійне і толерантне висвітлення важливих проблем сьогодення, підготовку актуальних матеріалів про здобутки Кіровоградщини та з нагоди Дня журналіста (2014 р., м. Кіровоград);
Почесна Грамота Кіровоградської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, спрямовану на розвиток обласного інформаційного простору, професійне і толерантне висвітлення важливих проблем сьогодення, підготовку актуальних матеріалів про здобутки Кіровоградщини та з нагоди Дня журналіста (2017 р., м. Кіровоград);
Грамота Олександрійської районної державної адміністрації за сумлінне виконання професійних обов’язків, активну громадську позицію, розбудову інформаційного простору Олександрійщини та з нагоди Дня журналіста України (2020 р., м. Олександрія);
Грамота Олександрійської районної державної адміністрації та Олександрійської районної ради за вагомий внесок у розвиток та становлення української державності, сумлінну, наполегливу працю в ім’я розбудови рідної держави, вагомі здобутки у професійній діяльності та з нагоди 30-ї річниці незалежності України (2021 р., м. Олександрія).
Із 2020 року - член Спілки журналістів України.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: