Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Олена

Провідний юрисконсульт, головний юрист, помічний адвоката

Возраст:
44 года
Город проживания:
Вишневое (Киевская обл.)
Готов работать:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту, адрес и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Чирва Олена Миколаївна

08.07.1980 р.н.
Місце проживання: Київська область, Києво – Святошинський район, м. Вишневе, вул. Лесі Українки буд.33, кв.131.
Конт. телефони : т. моб. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Сімейний стан: розлучена, маю двох неповнолітніх дітей (15 р. та 13 р.)
Освіта: вища юридична.
2003-2008 - навчалась в Київському національному університеті внутрішніх справ і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Правознавство” та здобула кваліфікацію юриста.
Мета: робота в сфері юриспруденції.
Досвід роботи:

16.05.2011 по 22.07.2015 - працювала на ПП «Адвокатська Компанія “Лексіма” на посаді юриста. Представлення інтересів фізичних та юридичних осіб в судах; приймала безпосередню участь в судових засіданнях; Супроводжувала фактичне виконання рішення судів і інших державних органів; Складала документи правового характеру (позовні заяви, скарги, клопотання та інші документи). Зверталася зі скаргами до ДВС, міліції, прокуратури, Міністерства юстиції, до Європейського Суду з прав захисту людини та громадянина. Складала документи та звернення до Європейського суду.

19.08.2015 по 30.03.2018 - працювала головним спеціалістом сектору оформлення документів Солом΄янського районного відділу Державної міграційної служби України в м. Києві. Представляла інтереси ГУ ДМС України в судах різних інстанцій. Представляла інтереси в Окружному адміністративному суді м. Києва в справі про визнання протиправним та скасування рішення про видворення та депортацію іноземців.
03.04.2018 по теперішній час працюю в ДУ «ЦОП Національної поліції України» у відділі юридичного забезпечення провідним юрисконсультом. Представляю інтереси ДУ «ЦОП Національної поліції України» в судах різних інстанцій в цивільному, господарському та адміністративному процесі перед іншими підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності. Також займаюсь розробкою та аналізом договорів, претензійно-позовною роботою, розробкою внутрішньої документації (положення, інструкції, правила, накази), крім цього беру участь у розробленні проектів нормативно-правових актів та інших документів з питань діяльності Центру. Займаюсь опрацюванням заяв, скарг, листів, адвокатських та депутатських звернень, готую заяви та відповіді до Міністерств, Департаментів, ДВС, головних управлінь та фізичних і юридичних осіб. Перебуваю в складі комісії із соціального страхування ДУ «ЦОП Національної поліції України».

Знання та навички:

Знання мов: українська, російська – вільно, а англійська мова зі словником.
Вільне володіння законодавчою базою України та інше. Досвід в прийнятті та оформлення документів, що стосується набуття та прийняття до громадянства України та інших документів, що стосується встановлення особи та міграції населення. Складання процесуальних документів. Представлення інтересів в судах різних інстанцій в цивільному, господарському та адміністративному процесі, розробка та аналіз договорів, проектів нормативно-правових актів та інших документів.
В 2017 році пройшла навчання в Київському національному університеті внутрішніх справ та отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Особисті навички: цілеспрямованість, старанність, об’єктивність, принциповість, відповідальність, комунікабельність, стресостійкість, справедливість, креативність, пунктуальність, відповідальність та порядність. Бажання досягнути успіхів, готовність роботи у команді.

Особисті якості: здатність аналізувати та чітко формулювати свою точку зору.
Постійно працюю над підвищенням своїх професійних навичок.

Інтереси та захоплення: література, спорт, активний відпочинок.

Маю права категорії Б та досвід керування транспортним засобом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: