- PRO
Христина
Обліковець, керівник ресторану
- Рассматривает должности:
- Обліковець, керівник ресторану, Офісний працівник, Флорист, Адміністратор, Адміністратор ресторану, Менеджер з фінансів, Помічник бухгалтера, Івент-адміністратор, Адміністратор готелю
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 39 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8218975/
Опыт работы
Обліковець
с 06.2025 по наст. время
(2 месяца)
Green Vibe, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Обліковець
с 05.2024 по 02.2025
(9 месяцев)
Шпацер і Валентина, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник ресторану
с 02.2024 по 03.2024
(1 месяц)
Крамар ЛТД, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник закладу харчування
с 09.2022 по 08.2023
(11 месяцев)
Греніс Бейкері, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
оганізація та підтримка життєдіяльнсті закладу:
підбір, навчання, підтримка персоналу;
контроль якості видачі страв кухнею та належного сервісу в залі,
закупка усіх товарів та робота з постачальниками (прийом і внесення накладних у базу, створення нових позицій, складання договорів, звірка та здійснення оплат);
введення техкарт, калькуляцій,н/ф-фок;
прорахунок собівартості страв та встановлення цін;
допомога у щомісячному оновлені меню;
робота з компаніями доставки (ведення глово, болт...);
розробка і підтримка меню по qr коду;
розробка бенкетного меню, введення позицій і цін у базу, проведення бенкетів
Адміністратор
с 01.2022 по 03.2022
(2 месяца)
Кентавр, Рестарон, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття/закриття закладу/касової зміни;
розрахунок гостей;
розподіл офіціантів за зонами;
складання графіків робочих змін;
проведення співбесід/навчання персоналу;
замовлення/прийом товару
Адміністратор
с 09.2021 по наст. время
(3 года 11 месяцев)
Паста Кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття/закриття закладу, каси;
робота з персоналом (графіки, навчання, розподіл обов'язків);
підготовка та проведення бенкетів;
допомога в організації гастровечорів, кулінарних курсів, виїзних майстеркласів та бенкетів;
після початку війни запуск закладу з нуля;
робота на лінії роздачі волонтерської діяльності (логістика, видача порцій, допомога на кухні, робота з шведською лінією)
Адміністратор
с 10.2019 по 11.2021
(2 года 1 месяц)
Кафе Arlette, Роялфуд, Червоноград (Готельно-ресторанний бізнес)
відкриття/закриття закладу/касової зміни;
розрахунок гостей;
розподіл офіціантів за зонами;
складання графіків робочих змін;
проведення співбесід/навчання персоналу;
замовлення/прийом товару;
організація та проведення бенкетів/весіль до 120чол. (складання меню, затвердження з замовником та кухнею, розрахунок, розробка посадки, вирішення будь-яких конфліктних ситуацій...)
Образование
НУ Львівськаполітехніка
Економіки та менеджменту, Львів
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)
Похожие кандидаты
-
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Львов, Днепр , еще 7 городов -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Львов, Днепр , еще 4 города -
Директор ресторану
Львов -
Керуючий мережею кав'ярень
70000 грн, Львов -
Керівник ресторану
85000 грн, Львов -
Керуючий кав'ярнею
Львов, Киев, Одесса