Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Христина

Обліковець, керівник ресторану

Рассматривает должности:
Обліковець, керівник ресторану, Офісний працівник, Флорист, Адміністратор, Адміністратор ресторану, Менеджер з фінансів, Помічник бухгалтера, Івент-адміністратор, Адміністратор готелю
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
39 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Обліковець

с 06.2025 по наст. время (2 месяца)
Green Vibe, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обліковець

с 05.2024 по 02.2025 (9 месяцев)
Шпацер і Валентина, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник ресторану

с 02.2024 по 03.2024 (1 месяц)
Крамар ЛТД, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник закладу харчування

с 09.2022 по 08.2023 (11 месяцев)
Греніс Бейкері, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

оганізація та підтримка життєдіяльнсті закладу:
підбір, навчання, підтримка персоналу;
контроль якості видачі страв кухнею та належного сервісу в залі,
закупка усіх товарів та робота з постачальниками (прийом і внесення накладних у базу, створення нових позицій, складання договорів, звірка та здійснення оплат);
введення техкарт, калькуляцій,н/ф-фок;
прорахунок собівартості страв та встановлення цін;
допомога у щомісячному оновлені меню;
робота з компаніями доставки (ведення глово, болт...);
розробка і підтримка меню по qr коду;
розробка бенкетного меню, введення позицій і цін у базу, проведення бенкетів

Адміністратор

с 01.2022 по 03.2022 (2 месяца)
Кентавр, Рестарон, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

відкриття/закриття закладу/касової зміни;
розрахунок гостей;
розподіл офіціантів за зонами;
складання графіків робочих змін;
проведення співбесід/навчання персоналу;
замовлення/прийом товару

Адміністратор

с 09.2021 по наст. время (3 года 11 месяцев)
Паста Кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

відкриття/закриття закладу, каси;
робота з персоналом (графіки, навчання, розподіл обов'язків);
підготовка та проведення бенкетів;
допомога в організації гастровечорів, кулінарних курсів, виїзних майстеркласів та бенкетів;
після початку війни запуск закладу з нуля;
робота на лінії роздачі волонтерської діяльності (логістика, видача порцій, допомога на кухні, робота з шведською лінією)

Адміністратор

с 10.2019 по 11.2021 (2 года 1 месяц)
Кафе Arlette, Роялфуд, Червоноград (Готельно-ресторанний бізнес)

відкриття/закриття закладу/касової зміни;
розрахунок гостей;
розподіл офіціантів за зонами;
складання графіків робочих змін;
проведення співбесід/навчання персоналу;
замовлення/прийом товару;
організація та проведення бенкетів/весіль до 120чол. (складання меню, затвердження з замовником та кухнею, розрахунок, розробка посадки, вирішення будь-яких конфліктних ситуацій...)

Образование

НУ Львівськаполітехніка

Економіки та менеджменту, Львів
Высшее, с 2003 по 2008 (5 лет)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: