Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 февраля 2023 PRO

Ігор

Зварювальник, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
48 лет
Город проживания:
Тернополь
Готов работать:
Винница, Ивано-Франковск, Киев, Львов, Ровно, Тернополь, Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Електрогазозварювальник

с 08.1998 по 08.2021 (23 года)
15 років досвіду .5р португалія .2р польша .1р чехія.останне місце роботи житомир агробудіндустрія, Житомир (металоформи різнойі складності.)

складання і зварювання металокрнструкцій різнойі складності по кресленнях міг маг 135.136.тіг 141 ас-дс кольорові метали..трубопроводи і т.д. .португалія-алюмініеві конструкційі .польша-трубопроводи на кораблях. чехія-нержавійка шнеки перила і т.д харчові установки..

Образование

городищенське пту 14

Електрогазозварник, городище
Среднее специальное, с 1994 по 1996 (2 года)

отримання диплома електрогазозварника

Дополнительное образование и сертификаты

львів -житомир

дипломи на тіг 141 ...міг маг 135 136 на даний час термін закінчився за необхідності здам тестування по вимогам замовника

Знания и навыки

Тіг 141ас-дс міг маг 131 136 135.алюміній та інші сплави мма111

Знание языков

  • Польский — начинающий
  • Португальский — средний

Дополнительная информация

якщо необхідне більш детальне резюме.вишлю на електронку .працював в португалійі польші чехійі.резюме е на ворк уа.розгляну різні пропозиційі по зварюванні недорого .. шукаю роботу в украйіні бажано тернопільська і близькі до нейі області. проживаю в тернополі маю пмж на фіни до 25.01.23.розглядаю варіанти виконання короткострокових 1.-5 днів довгострокових 2 4 тижні обектів за домовленістю. в наявності свій професійний аргонодуговий зварювальний апарат з балоном тіг 141ас-дс вийізд на обект можливий свойім транспортом.результат висока якість і ккд виробітку. спеціалізація основного направлення кольорові метали ..нержавійка харчова промисловість алюміній..другорядні електрод полуавтомат ..розглядаю висотні роботи все можна обговорити і прийняти рішення вигідне обом сторонам вакцинований дипломований як по украйіні так і закордоном проходив вдало тестування за потребами підприйемств бо ди пломи добре а фінал що зварювальників толкових е мало..

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: