Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 мая 2024 PRO

Руслан

Менеджер, заместитель руководителя

Возраст:
51 год
Город:
Мукачево

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Директор

с 09.1999 по 09.2022 (23 года)
ТОВ "Меделін", Ужгород (Харчова промисловість)

ТОВ «Меделін», Ужгородський р-н (Переробка кави натуральної в зернах та виробництво кави натуральної меленої в монодозах.)
Організація та запуск виробництво кави (отримання дозволів та сертифікація виробництва), налагодження роботу з вітчизняними та європейським постачальниками сировини та матеріалів, розробка рецептури продукції, налагодження роботи з банками.

Образование

УжДУ

Хімія, аналітична хімія, Ужгород
Высшее, с 1990 по 1995 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Курси бухгалтерский облік та аудіт

1998, 3місяці

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook 1С:Підприємство CorelDRAW

Дополнительная информация

Маю багатий досвід роботи в сфері виробництва та торгівлі, в процесі діяльності налагодив зв'язки з постачальниками сировини, матеріалів і устаткування, маю багатий досвід роботи з банком, а також за імпортними операціями (закупівлі сировини, матеріалів, обладнання), успішно планував та контролював постачання сировини, матеріалів та готової продукції.
При виникненні не штатних ситуацій здатний брати ініціативу і приймати самостійні та відповідальні рішення в межах своїх вповноважень. Готовий вивчати та освоювати інші виробничі процеси. Є водійські права категорії В і власний автомобіль.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты