Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Алла

Сотрудник для любой работы

Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Доця Алла, 03.01.1985 р.н. (37 років), м. Київ, Дарницький р-н (внутрішньо переміщена особа з Херсонської області), тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»). Юрист. Бажана з/п від 15000 грн.
З 2008 року до 24.02.2022 року працювала в приватній нотаріальній конторі приватного нотаріуса Каховського районного нотаріального округу Херсонської області Сушка С.В., консультантом.
В мої обов’язки входило: надання консультацій; оформлення та складання документів (договорів, заповітів, довіреностей, заяв, тощо); набір текстів нотаріальних документів; складання та оформлення документів для архівного зберігання (нотаріальне діловодство).
У 2007 році ( приблизно 6 місяців) працювала секретарем судового засідання у Новокаховському міському суді Херсонської області.
У 2006 році ( приблизно 6 місяців) працювала секретарем на оптовій базі продовольчих товарів. В мої обов’язки входило: відповідати на телефоні дзвінки, спілкування з клієнтами, оформлення та реєстрація трудових договорів.
Освіта: вища юридична. У 2008 році закінчила Київський університет права Національної академії наук України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобула кваліфікацію юрист.
Володію українською та російською мовами. Маю базові знання комп’ютерної грамотності, базові знання діловодства. Відповідальна. Не маю шкідливих звичок. Не конфліктна. До роботи відношусь відповідально.
Маю чоловіка та двох малолітніх дітей (6 та 13 років).

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам