Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 Файл

Алина

Менеджер по продажам

Возраст:
33 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Ваховська Аліна Юріївна
Дата народження: 02.06.1990
Проживаю: м.Київ, лівий берег, лісовий масив
тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: заміжня
Діти: є донька, 4 роки
Освіта
2005-2008 рр. зкінчила Приватний вищий навчальних заклад "Деснянський економіко-правовий технікум при Міжрегіональній Академії управління персоналом" за спеціальністю "Фінанси" і здобула кваліфікацію молодший спеціаліст.
2008-2011 рр. закінчила Київськи національний торговельно-економічний університет і отримала базову вищу освіту за напрямом "Фінанси і кредит" та здобула кваліфікацію бакалавра.
2011-2012 рр. закінчила Київськи національний торговельно-економічний університет і отримала повну вищу освіту за напрямом "Фінанси і кредит" та здобула кваліфікацію магістра.
Досвід роботи
2008-2011 рр. ФОП Вінницька Л.П., працювала адміністратором кафе-бару "КОНТО"
Функціональні обов'язки:
відкриття закладу, проведення ранкових зборів з персоналом, відкриття касової зміни, звірка сейфа і записи ведення касової книги, замовлення і приймання товарів, організація робочого графіка із зазначенням робочих годин персоналу, контроль всіх підрозділів закладу: зал, бар, кухня. Закриття змін, ведення документації, інкасація.
2011-2020 рр ФОП Котенко К.Ю. мережа точок срібла ExcluSilver (PaйON, SkyMall, Проспект)
Функціональні обов'язки:
продавець, товарознавець (прийом товару, націнка, друк бірок, обірковка, розподіл та розвезення товару по торгових точках, інвентаризація). Розробка макетів (візитки, подарункові сертифікати, публікації для соціальних мереж). Предметна і художня фотозйомка виробів на професійну техніку. Приймала участь у розширенні мережі (запуск нових торгових точок, підбор персоналу, пошук постачальників, відбор та закупівля товару)
2021-2022 рр ТОВ Сільвекс 925, компанія оптово-роздрібної торгівлі ювелірних виробів із срібла, менеджер з оптової торгівлі
Функціональні обов'язки:
обробка існуючої бази клієнтів та комунікативна робота з діючими, формування замовлень, укладання договорів, дотримання умов їх виконання, пошук нових клієнтів, контроль дебіторської заборгованості, організація зустрічей з клінтами та презентація продукції
Професійні та інші навички
Навички роботи з комп'ютером. Зокрема: MS Office, 1С підприємство (версії 7 та 8), amoCRM, Photoshop, Lightroom. Легко засвоюю нові програми.
Хоббі
Захоплююся фотозйомками портретними, студійними, предметними. У вільний час займаюсь виготовленням фотокниг.
Відповідальна, комунікабельна, пунктуальна, знаходжу спільну мову, легко вчуся новому

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: