Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2022 Файл

Иван

Юрист, помощник юриста

Возраст:
30 лет
Город:
Николаев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Мокряк Іван Миколайович
Дата народження: 31.03.1994.
Адреса: м. Миколаїв, пров. Південний, буд. 1.
К.т.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна скринька: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Сімейний стан: неодружений.
Освіта: випускник Чорноморського національного університету ім. П.Могили. Факультет юридичних наук за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр», спеціальність «Правознавство» (2014-2018)
випускник Чорноморського національного університету ім. П.Могили. Факультет юридичних наук за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр», спеціальність «Правознавство» (2020-2022)
випускник Чорноморського національного університету ім. П.Могили. Факультет юридичних наук за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Магістр», спеціальність «Політологія» (2018-2020)
молодший спеціаліст (бакалавр) на базі Миколаївської філії комп’ютерної академії «ШАГ» за спеціальністю – Комп’ютерна графіка та дизайн. (2012-2014)
Трудова діяльність:
серпень –листопад 2018 року, юрисконсульт в ТОВ «Вега Строй Центр»
з 14.06.2019 по 01.10.2019 головний спеціаліст відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги у Миколаївському місцевому центрі безоплатної вторинної правової допомоги
приватна практика юридичних консультацій
Спеціальні знання та навички:
- У 2012 році проходив курси з основ системної інженерії;
- Впевнений користувач пакету Microsoft, Adobe Illustrator, Photoshop та Web-розробки.
- Знаю іноземниі мови: англійська середній рівень (наразі проходжу курси з підвищення кваліфікації); німецька мова – початковий рівень.
Маю досвід волонтерської діяльності, роботи в команді
Особисті якості: амбіційний, комунікабельний, креативний, відповідальний, порядний, мотивований, ініціативний, уважний до деталей, відповідальний, пунктуальний.
Професійні знання та навички:
з 2014 року по теперішній час активно займаюсь громадсько-політичною діяльністю:
2014 – 2017 роках член Ліги студентів Асоціації правників України (у 2015-2016 роках керівник Центру правничої кар’єри Ліги)
2014 – 2019 – член Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області (займав посаду графіста), приймаю участь у заходах, які організовують Регіональний центр з надання БПД, а також другий місцевий центр з надання БПД;
2016 – 2017 роки – помічник-консультант депутата Миколаївської міської ради 7-го скликання;
Протягом 2016 – 2017 років залучався до проведення різного роду заходів за координації Виконавчого Комітету Миколаївської міської ради;
У 2016-2017 роках виступав співорганізатором декількох проектів - шкіл юридичного спрямування для підвищення кваліфікації як загального так і галузевого рівнів;
У 2016 році учасник Першого всеукраїнського студентського форуму який проходив за підтримки офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Офісу Ради Європи. Наразі підтримую тісний контакт з Регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого з прав людини та представником Омбудсмена в Миколаївській області;
Член Молодіжної колегії при Миколаївській ОДА 2016-2017 роках та помічник Голови ініціативної робочої групи з формування нового складу Молодіжної Ради при Миколаївській ОДА, член Молодіжної ради при Миколаївській ОДА
Завдяки участі в заходах місцевого рівня, безпосередньо співпрацюю з представниками місцевої влади та місцевого самоврядування, громадськими, політичними діячами та активістами м. Миколаєва.
грудень 2017 – по сьогоднішній день займаю посаду регіонального координатора в Миколаївські області довгострокового проекту «Молодіжної Столиці України» під егідою Міністерства молоді та спорту України; тісна співпраця з Міністерством залишається і сьогодні.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: