Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/8290883/

Керуючий рестораном, 70 000 грн

Рассматривает должности: Керуючий рестораном, Директор ресторану, Менеджер кафе
Вид занятости: полная
Город: Киев
Рассматривает должности:
Керуючий рестораном, Директор ресторану, Менеджер кафе
Вид занятости:
полная
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий ресторану

с 10.2025 по 11.2025 (2 месяца)
Арт-простір, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

-Запуск та управління: Здійснила повний запуск закладу та бару з нуля, включаючи розробку концепції та операційних процесів.

-Маркетинг та PR: Налаштувала канали залучення трафіку та рекламні кампанії, забезпечивши стабільну впізнаваність бренду.

-Фінансовий контроль: Оптимізувала витрати, впровадила суворий контроль Food Cost, систему ціноутворення, а також контроль P&L та Cash Flow.

-Результати: За місяць збільшила оборот каси на 150 000 грн, кількість чеків — на 320 одиниць, а середній чек — на 20 гривень.

-HR-менеджмент: Сформувала команду, провела підбір, навчання та адаптацію персоналу,впровадила стантартищацію усих процесів.

-Аналітика: Забезпечила досягнення планових фінансових показників через моніторинг KPI та операційну ефективність.

Керуючий рестораном

с 06.2024 по 06.2025 (1 год)
Франик, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Організація та контроль роботи ресторану:

- Запуск ресторану, найм персоналу;
- Планування та організація роботи персоналу (господарочки, офіціанти, ранери, стажери, адміністратори).
- Контроль дотримання стандартів якості обслуговування гостей;
- Розробка та впровадження внутрішніх регламентів і інструкцій;

2. Управління персоналом:
- Підбір, навчання та адаптація працівників;
- Мотивація, зробири, розподіл обов’язків, вирішення конфліктних ситуацій;
- Контроль дисципліни, стандартів, виконання чек листів, організація, контроль графіків роботи;

3. Фінансове управління:
- Контроль доходів і витрат ресторану;
- Планування бюджету та оптимізація витрат;
- Встановлення фінасових показників (планів);
- Нарахування заробітної платні;
- Робота з касовою дисципліною та звітністю.

4. Робота з постачальниками та запасами:
- Укладання та контроль виконання договорів із постачальниками, зрівння цін та якості продукту;
- Контроль якості й термінів постачання продуктів;
- Оптимізація складських запасів і запобігання втратам.

5. Маркетинг і розвиток ресторану:
- Впровадження спецпропозицій, заходів, співпраць з блогерами, колегами, організація поп - апів, колобораціі, сезоні пропозиціі, ярмарки;
- Контроль за просуванням у соцмережах та онлайн-платформах;
- Аналіз відгуків гостей, зворотній з'язок, підняття рейтингу;

6. Контроль санітарних і юридичних норм та технічних питань :
- Дотримання санітарних правил і техніки безпеки;
- Взаємодія з контролюючими органами, укладання договорів;
- Вирішення всіх технічних питань в ресторані ;
- Забезпечення виконання всіх вимог законодавства.

7. Робота з гостями:
- Вирішення конфліктних ситуацій та скарг;
- Зворотній з'язок;
- Підтримка високого рівня гостинності ;
- Залучення нових гостей ;
- Формування лояльності постійних гостей;

Менеджер ресторану

с 09.2023 по 05.2024 (9 месяцев)
Winovnik, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

- Впровадження гостинності та сервісу;
-Контроль роботи персоналу;
- Навчання, мотивація, збори, таємний гість, win too win бесіди, налогадження команди, тестування знань офіціантів;
- Зворотний зв'язок відгуків, вирішення конфдіктних сутуацій з гостями ;
- Пошук та робота з постачальниками;
- Робота з маркетингом та смм;
- Касова дисципліна;
-Вирішення тихнічних питань ресторану ;
- Складання щомісячних планів (особистих і загальних)
- Проведення інвентаризації;
- Робота з постачальниками;
- Мотивація персоналу, проведення співбесід, організація генеральних прибирань, контроль сервісу, прийом і бронювання столів;
- Контроль чистоти та проведення ген прибирань, складання та впровадження чек-листів;
-Пошук працівників;
- Робота з документами, накладними, складання графіків;
- Контроль посадових обов'язків, виконання, контроль робочих місць;
- Створення команди, дружньої атмосфери, якісного обслуговування гостей, якісного сервісу і щасливих гостей, які будуть повертатися знову і знову.

Менеджер ресторану

с 12.2022 по наст. время (3 года)

Менеджер ресторану

с 05.2022 по 11.2022 (7 месяцев)
square59, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль роботи персоналу, навчання, тестування знань офіціантів, -Зворотний зв'язок відгуків,
- Складання щомісячних планів (особистих і загальних)
- Проведення інвентаризації
- Робота з постачальниками,
- Мотивація персоналу, проведення співбесід, організація генеральних прибирань, контроль сервісу, прийом і бронювання столів;
- Контроль чистоти
-Пошук працівників,
- Робота з документами, складання графіків;
- Контроль посадових обов'язків, контроль робочих місць,
- Створення команди, дружньої атмосфери, якісного обслуговування гостей, якісного сервісу і щасливих гостей, які будуть повертатися знову і знову.

Старший менеджер Помічник керівника ресторану

с 12.2017 по 02.2022 (4 года 3 месяца)
Бар дым, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль і якість обслуговування, зустріч /бронювання /прийом замовлень, стажування /навчання персоналу, складання графіків, чек-листів, посадових обов'язків, внутрішніх правил ресторану, спілкування win to win, мотивація.
- Контроль посадових обов'язків персоналу, контроль чистоти ресторану.
-Вирішення конфліктних ситуацій, таємний гість, контроль сервісу, знання Меню /оцінка /тестування, проведення лекцій /ігор, семінарів, тренінгів з персоналом.
- Ведення соц. мереж, контроль відгуків /фідбеку,
- Вирішення технічних питань, контроль витрат і доходів ресторану, розрахунок гостей, ведення каси, прийняття рішень, розрахунок з постачальниками, ведення накладних /перевірка наявності товару /замовлення.
-Створення найкращої команди мрії, створення якісного та професійного сервісу, приємної атмосфери для гостей, гідне обслуговування, вміння працювати за стандартами, розвиватися, навчатися, слідкувати за трендами, мати розуміння про конкурентоспроможність, бути професіоналом своєї справи!

Менеджер ресторану

с 04.2016 по 05.2018 (2 года 2 месяца)
Tabacco bar, Харьков (Готельно-ресторанний бізнес)

Официант

с 03.2014 по 08.2016 (2 года 6 месяцев)
Корова, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Образование

ХИБИМ

Банківська справа, Харків
Высшее, с 2013 по 2017 (4 года)

ХГПА

Дошкільна освіта /Керівник художнього гуртка, Харків
Высшее, с 2013 по 2017 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Мастер Майнд (Horeca)

2месяца

Тренинг по созданию команды

1день

Тренинг «Управлінський облік в ресторані»

1день

Тренинг «Обучение по профессиональному оборудованию ,уход и средства используемые в ресторане»

2дня

Лекція «Сервіс ,який продає»

1день

Вебінар "Метрики корпаротивної культури"

1день

Вебінар "Фінансовий облік в ресторані"

1 день

SALT RESTAURANT CONFERENCE

1 день

Знания и навыки

  • Управління персоналом
  • Підбір персоналу
  • Саморозвиток
  • Організація заходів
  • Креативність
  • Відповідальність
  • Цілеспрямованість
  • Активна життєва позиція
  • Урівноваженість
  • Уміння працювати в режимі багатозадачності
  • Чесність
  • Комунікабельність

Знание языков

Украинский — свободно

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: