Дмитро
Керівник ресторану-комплексу, проєкт-менеджер
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 36 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8294377
Опыт работы
Director food and beverage service
с 06.2022 по наст. время
(2 года)
Skogur, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття закладів з нуля. Gust Ресторан, Lavina Pizza bar, Sushi Bar
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
Створення команди;
Розробка концепції ресторану;
Розробка системи KPI
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
Формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
Контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження
Контроль будівництва, реконструкцій
Особисті доручення власників
Робота з архитекторами, планування будівництва закладів
Стандартизація
COO
с 05.2021 по 03.2022
(10 месяцев)
WorkIT Space, ( Коворкінг центр ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування та координація діяльності бізнеса;
Планування бюджетів, дохідної та видаткової частини підрозділів, контроль виконання;
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Управління бізнес-процесами: їх забезпечення, аналіз, контроль, автоматизацію та покращенням;
Автоматизація процесів;
Формування керівної ланки підрозділів компанії;
Виконання поставлених власником підприємства обов'язків і задач;
Знання професійного правового поля та порядку взаємовідносин у ролі директора конкретної компанії;
Впроваджував стратегії, розроблені власником та адаптовував їх під умови й специфіку компанії.
Контроль та реалізація поставлених завдань керівниками підрозділів або співробітниками.
Опрацьовування задачь, що мають стратегічне значення.
Планування
Director food and beverage service
с 08.2018 по 03.2021
(2 года 7 месяцев)
Equides club, (Парково-готельний комплекс), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Досвід відкриття закладу з нуля. Chalet Equides
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Понад 1000 проведених івент заходів різної складності від 100 до 6000 осіб. у преміум сегменті.
Досвід організації харчування на змаганнях
Організація кейтерингу
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Використання HACCP
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
створення команди;
Розробка концепції ресторану;
Розробка системи KPI
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження
Director of Restaurant Service
с 09.2015 по 08.2018
(2 года 11 месяцев)
Equides club, (Кінно-спортивний клуб), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Досвід відкриття закладу з нуля. Villa Ozerp
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Понад 1000 проведених івент заходів різної складності від 100 до 6000 осіб. у преміум сегменті.
Досвід організації харчування на змаганнях
Організація кейтерингу
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
створення команди;
Ведення зміни;
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження
Head of sales
с 05.2013 по 08.2015
(2 года 3 месяца)
GOLF CENTR, (Спортивно-ресторанний бізнес), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління та ведення проектами різного масштабу;
Взаємодія із замовником;
Складання брифів, кошторису, формування бюджету, контроль за виконанням;
Контроль своєчасного підписання актів та проведення оплат;
Контроль за дотриманням термінів виконання проектів та узгодження зміни плану з усіма учасниками проекту;
Розробка та реалізація програм заходів;
Написання технічного завдання та комунікація з технічними підрядниками;
Контроль над забезпеченням тех. та побут. райдера для зірок;
Комунікація з іноземними артистами, спікерами та підрядниками як в Україні так і на закордонних івентах;
Підготовка та участь у профільних виставках;
Організація тендерів, участь у тендерах.
Організація та проведення рекламних акцій.
EVENT MANAGER
с 05.2012 по 03.2013
(10 месяцев)
Gintama Briz, (Готельно-ресторанний бізнес), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Управління та ведення проектами різного масштабу;
Взаємодія із замовником;
Складання брифів, кошторису, формування бюджету, контроль за виконанням;
Контроль своєчасного підписання актів та проведення оплат;
Контроль за дотриманням термінів виконання проектів та узгодження зміни плану з усіма учасниками проекту;
Розробка та реалізація програм заходів;
Написання технічного завдання та комунікація з технічними підрядниками;
Контроль над забезпеченням тех. та побут. райдера для зірок;
Комунікація з іноземними артистами, спікерами та підрядниками як в Україні так і на закордонних івентах;
Підготовка та участь у профільних виставках;
Організація тендерів, участь у тендерах.
Організація та проведення рекламних акцій.
Образование
Міжнародний університет розвитку людини «Україна»
Автомобільне виробництво, Автомобільний транспорт, Київ
Высшее, с 2011 по 2014 (3 года)
Дополнительное образование и сертификаты
Понад 20 різних управлінських, менеджмент, тренінгів для керівників.
2012-2024
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — начинающий
Похожие кандидаты
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Киев
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Проєктний менеджер, project manager, керівник проєкту
25000 грн, Киев, Львов
,
еще 3 города
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
50000 грн, Киев
Менеджер ресторана, управляющий гостинично-ресторанным комплексом
30000 грн, Киев, Винница
,
еще 2 города