Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 июня 2024 PRO

Дмитро

Керівник ресторану-комплексу, проєкт-менеджер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Director food and beverage service

с 06.2022 по наст. время (2 года)
Skogur, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладів з нуля. Gust Ресторан, Lavina Pizza bar, Sushi Bar
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
Створення команди;
Розробка концепції ресторану;
Розробка системи KPI
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
Формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
Контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження
Контроль будівництва, реконструкцій
Особисті доручення власників
Робота з архитекторами, планування будівництва закладів
Стандартизація

COO

с 05.2021 по 03.2022 (10 месяцев)
WorkIT Space, ( Коворкінг центр ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування та координація діяльності бізнеса;
Планування бюджетів, дохідної та видаткової частини підрозділів, контроль виконання;
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Управління бізнес-процесами: їх забезпечення, аналіз, контроль, автоматизацію та покращенням;
Автоматизація процесів;
Формування керівної ланки підрозділів компанії;
Виконання поставлених власником підприємства обов'язків і задач;
Знання професійного правового поля та порядку взаємовідносин у ролі директора конкретної компанії;
Впроваджував стратегії, розроблені власником та адаптовував їх під умови й специфіку компанії.
Контроль та реалізація поставлених завдань керівниками підрозділів або співробітниками.
Опрацьовування задачь, що мають стратегічне значення.
Планування

Director food and beverage service

с 08.2018 по 03.2021 (2 года 7 месяцев)
Equides club, (Парково-готельний комплекс), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід відкриття закладу з нуля. Chalet Equides
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Понад 1000 проведених івент заходів різної складності від 100 до 6000 осіб. у преміум сегменті.
Досвід організації харчування на змаганнях
Організація кейтерингу
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Використання HACCP
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
створення команди;
Розробка концепції ресторану;
Розробка системи KPI
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження

Director of Restaurant Service

с 09.2015 по 08.2018 (2 года 11 месяцев)
Equides club, (Кінно-спортивний клуб), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід відкриття закладу з нуля. Villa Ozerp
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Понад 1000 проведених івент заходів різної складності від 100 до 6000 осіб. у преміум сегменті.
Досвід організації харчування на змаганнях
Організація кейтерингу
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
створення команди;
Ведення зміни;
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження

Head of sales

с 05.2013 по 08.2015 (2 года 3 месяца)
GOLF CENTR, (Спортивно-ресторанний бізнес), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління та ведення проектами різного масштабу;
Взаємодія із замовником;
Складання брифів, кошторису, формування бюджету, контроль за виконанням;
Контроль своєчасного підписання актів та проведення оплат;
Контроль за дотриманням термінів виконання проектів та узгодження зміни плану з усіма учасниками проекту;
Розробка та реалізація програм заходів;
Написання технічного завдання та комунікація з технічними підрядниками;
Контроль над забезпеченням тех. та побут. райдера для зірок;
Комунікація з іноземними артистами, спікерами та підрядниками як в Україні так і на закордонних івентах;
Підготовка та участь у профільних виставках;
Організація тендерів, участь у тендерах.
Організація та проведення рекламних акцій.

EVENT MANAGER

с 05.2012 по 03.2013 (10 месяцев)
Gintama Briz, (Готельно-ресторанний бізнес), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління та ведення проектами різного масштабу;
Взаємодія із замовником;
Складання брифів, кошторису, формування бюджету, контроль за виконанням;
Контроль своєчасного підписання актів та проведення оплат;
Контроль за дотриманням термінів виконання проектів та узгодження зміни плану з усіма учасниками проекту;
Розробка та реалізація програм заходів;
Написання технічного завдання та комунікація з технічними підрядниками;
Контроль над забезпеченням тех. та побут. райдера для зірок;
Комунікація з іноземними артистами, спікерами та підрядниками як в Україні так і на закордонних івентах;
Підготовка та участь у профільних виставках;
Організація тендерів, участь у тендерах.
Організація та проведення рекламних акцій.

Образование

Міжнародний університет розвитку людини «Україна»

Автомобільне виробництво, Автомобільний транспорт, Київ
Высшее, с 2011 по 2014 (3 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Понад 20 різних управлінських, менеджмент, тренінгів для керівників.

2012-2024

Знания и навыки

Планування Системність Лідерство Стресостійкість Здатність знаходити рішення Крізіс менеджмент Уміння бачити тренди Мудрість та стійкість Формування команди

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: