Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 февраля 2024 PRO

Ірина

Фахівець проєктів, cоціальний працівник

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
44 года
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Киев, Одесса, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Координатор напрямку соціального захисту

с 09.2022 по 12.2022 (3 месяца)
Triangle Generation Humanitarian, Вінниця (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Функціональні обов’язки: адаптація та використання інструментів кейс менеджменту, необхідних для проведення мультисекторної оцінки в 4 регіонах України (Львівська, Вінницька, Черкаська та Дніпропетровська області); планування, реалізація та відстежування процесу оцінки, включно з управлінням питаннями логістики, фінансів, щодо дій які безпосередньо пов’язані з активностями програми захисту. Розробка та імплементація тематичних тренінгів за напрямком програми «Захист», як для тренерів, так і з метою підвищення інформаційної обізнаності постраждалого населення. Підготовка аналітичних звітів щодо імплементації проектів для внутрішнього користування та донорів (UHF, BHA, UNHCR).

Фахівець програми з надання багатоцільової грошової допомоги

с 05.2022 по 08.2022 (3 месяца)
International Rescue Committee, Вінниця (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Функціональні обов’язки: реалізація програм з надання гуманітарної допомоги, у тому числі грошової та ваучерної допомоги у Вінницькій області та м. Одеса; підтримка розробки, сприяння та аналізу швидкої оцінки потреб, оцінки ринку; забезпечення належного збору даних та системи управління інформацією для проектів, що відповідають підтримці MEAL; планування та управління робочими групами.

Фахівець проекту

с 04.2022 по 05.2022 (1 месяц)
People in need, Вінниця (гуманітарна допомога)

Функціональні обов'язки: організація та проведення виїздів на місця; проведення оцінки потреб в місцях для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб (колективних центрів); підготовка документації та розподіл гуманітарної допомоги (NFI).

Фахівець по роботі з громадами

с 08.2020 по 12.2021 (1 год 4 месяца)
Норвезька рада у справах біженців, Курахове (гуманітарна допомога)

Функціональні обов’язки: розробка та впровадження механізмів щодо мобілізації та залучення місцевих громад до участі у гуманітарних проектах. Налагодження контактів з стейкхолдерами. Участь в розробці та реалізації польових досліджень потреб мешканців громад. Проведення комунікацій різного рівні: тренінги, круглі столи, опитування, семінари. Підтримка програмних активностей WASH та cash LFS, зокрема, в проведенні інформаційної кампанії (outreach), реєстрації бенефіціарів, збір документів, заходи з перевірки розподілу допомоги у відповідності до потреб та вимог донорів.

Інтерв'юер

с 10.2019 по 07.2020 (9 месяцев)
ACTED, Маріуполь (гуманітарна допомога)

Функціональні обов’язки: опитування респондентів: мешканців м. Маріуполя, внутрішньо переміщених осіб та опитування різних категорій, постачальників послуг (представників місцевої влади, закладів охорони здоров’я, освітніх установ та закладів соціального захисту населення) з метою визначення проблемних складових щодо процесу реалізації реформ у містах, які перебувають у зоні конфлікту.

Волонтер

с 02.2017 по 03.2022 (5 лет 1 месяц)
ГО «Наша Відродження – Донбас Україна», Красногорівка (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Функціональні обов’язки: підготовка грантових пропозицій; соціальна робота з вразливими категоріями мешканців громади: люди похилого віку, люди з інвалідністю, діти, жінки; логістика гуманітарних поставок.

Доцент

с 09.2016 по 10.2019 (3 года 1 месяц)
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Харків (Освіта, наука)

Функціональні обов’язки: проведення лекцій і практичних занять за курсом дисциплін: «Політологія», «Соціологія», «Соціальна робота».

Провідний науковий співробітник

с 01.2005 по 06.2015 (10 лет 5 месяцев)
Регіональна філія Національного інституту стратегічних досліджень у м. Донецьку, Донецьк (наукова сфера)

Функціональні обов’язки: підготовка аналітичних матеріалів щодо соціально-політичного та економічного розвитку регіону; розробка та проведення соціологічних досліджень для органів місцевого самоврядування, місцевих державних адміністрацій; підготовка прес-релізів; моніторингів ЗМІ, організація комунікативних заходів; участь у робочих групах при обласній раді та облдержадміністрації; ведення контенту веб-сайту.

Експерт

с 09.2001 по 10.2004 (3 года 1 месяц)
Фонд підтримки прогресивних реформ, Донецьк (аналітика)

Функціональні обов’язки: проведення тематичних моніторингів регіональних друкованих ЗМІ, супровід виборчих кампаній, участь у соціологічних дослідженнях, організація комунікативних заходів, підготовка інформаційно-аналітичних оглядів.

Образование

Донецький національний університет

Історичний факультет, спеціальність «Політологія», Донецьк
Высшее, с 1996 по 2001 (5 лет)

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Word WordPress

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — продвинутый
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Водійське посвідчення категорія «В».

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты