Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2022 Файл

Нікіта

Продавец-консультант

Возраст:
26 лет
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Петрушанський Нікіта Сергійович
( Petrushanskyi Nikita Serhiiovych )
Дата народження: 03.04.1998 р.
Адреса: м. Хмельницький, вул. Володимирська 105, кв.14
Номер телефону: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Поштова адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:

Повна загальна середня освіта – Хмельницький ліцей №17 . Травень 2016 р.

Ступінь вищої освіти - бакалавр;
Спеціальність - фінанси, банківська справа та страхування
Хмельницький національний університет
Вересень 2016 р. - Червень 2020 р.

Ступінь вищої освіти – магістр.
Спеціальність - фінанси, банківська справа та страхування
Хмельницький національний університет
Вересень 2020 р. – Грудень 2021 р.

Додаткова освіта:

Повноцінне завершення курсу « Фінансова грамотність »

Досвід роботи:

Касир торговельного залу відділу каса магазину №124
ТОВ «Сільпо-Фуд» ( мережа супермаркетів ) м. Хмельницький
Жовтень 2017 р. - Березень 2018 р.
Робота в касовому залі ( розрахунок покупця на касі, дотримання стандартів обслуговування, відповідальне ставлення до коштів ) , здійснення операцій по прийняттю, обліку, видачі та збереженню грошей з обов’язковим дотриманням правил, передача грошей на збереження відповідно до прийнятих норм, ведення книги обліку доходів, дотримання стандартів обслуговування організації, приведення і дотримання чистоти і порядку на робочому місці, надання технічної характеристики клієнтам у межах компетенції, забезпечення збереження документів, своєчасне замовлення розмінної монети, допомога у дотриманні порядку із продукцією, контроль відповідності зважування і маркування товарів.

Менеджер з продажів / Продавець продовольчих товарів
ТОВ «Наше Пиво» ( мережа магазинів ) м. Хмельницький
Вересень 2018 р. – Травень 2019 р.
Робота із клієнтами та гостями магазину. Зустріч клієнта, виявлення потреби , чітка та грамотна консультація щодо продуктів та асортименту магазину, дотримання порядку, чистоти та охайності на робочому місці та в цілому магазину, участь у прийманні, інвентаризації товарів, ведення звітності, виконання показників і робота над залученням і збереження клієнтів. Обслуговування клієнтів при наданні товарів, обслуговування на касі та допомога у відкритті, оформленні та користуванні карт постійних клієнтів.

Фахівець першої категорії , менеджер з обслуговування фізичних осіб
Серпень 2020 р. - жовтень 2021 р.
АТ "Ощадбанк" ( Державний банк ) м. Хмельницький
Робота на відділенні банку. ТВБВ 10022/071. У функціональні обов’язки входили: зустріч клієнтів банку ( як діючих, так і нових ( майбутніх діючих )) , виявлення мети візиту і первинна консультація по продуктах, які надає банк ( кредити, депозити, кредитні картки, мобільний додаток ( допомога у налаштуванні та користуванні ), іпотека, автокредит, перекази, загальні умови і тарифній плани банку ), супровід клієнтів до необхідного спеціаліста, формування позитивного іміджу банку, надання послуг хол-менеджера , допомога у користуванні каналами дистанційного зв’язку, допомога у користуванні і освоєнні зони самостійного обслуговування, кросс-продажі банківських продуктів ( страхування життя, автомобіля, відкриття карток і тд. ), активне залучення клієнтів поза відділенням банку, дотримання порядку і презентабельного вигляду відділення, розміщення рекламної та інформаційної продукції, виконання поставлених задач від керівництва та безпосереднього керівника ТВБВ, виконання планових та особистих показників.

Професійні навики:

Високе володіння комп’ютером та програмним забезпеченням, досвідчений користувач MS Office ( Word, Excel, Access, Power Point ), високі навики роботи із ресурсом Internet ( Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome ) і E-mail ( Ukr.net, Outlook, Gmail ), навики активних продажів, навики ведення телефонних дзвінків ( холодні, теплі і гарячі ), досвід комунікації з різними типами клієнтів, уміння проведення презентацій товарів та продуктів. Знання мов: українська ( рідна ), російська ( вільно ), англійська ( базова ).

Особисті якості:

Особливе креативне мислення, відмінні аналітичні та організаційні здібності, високий рівень працездатності та цілеспрямованості, володіння технологій спілкування з клієнтами, володіння модулів продажів, висока здатність переконування, знаходження альтернативних методів виконання задач, чесність, відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність, висока комунікабельність, уважність до деталей.

Додаткова інформація:

Сімейний стан: неодружений, дітей та осіб на утриманні немає, без шкідливих звичок, можливість відряджень та виїздів. Інтереси та хобі: спорт, програмування, книги, активний відпочинок, психологія.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: