Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Марьяна

Экономист

Возраст:
41 год
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Янківська Мар'яна Максимівна

Дата народження: 12.04.1983 год
Сімейний стан: не заміжня
Адреса: м.Черкаси, вул. М Залізняка 29/1 корп. 2, кв.603
Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: середня спеціальна, незакінчена вища.

Навчалась: СШ №17 у м. Черкаси; 1998-2001р.р. - Черкаський Політехнічний Технікум за спеціальністю «Економіка підприємства»; 2006 р.- Національний Авіаційний Університет у м. Києві, за спеціальністю «Економіка підприємства».
2001-2002 р.р.: СТОВ «Смілянське», посада – диспетчер, ведення діловодства, підготовка звітності з виробництва с/г продукції.
2002-2004 р.р.: ТОВ «Агромітекспорт», посада – економіст, нарахування заробітної плати, 1С Бухгалтерія.
2005-2006 р.р.: ПП Шпаковський О.В., посада – економіст, виписка накладних на відправлення продукції, ведення рахунку в банку, прийом наявних коштів від покупців.
2006 р.: ПП Вовненко Ю.А., посада –економіст, виконувала обов’язки бухгалтера, нарахування заробітної плати, звітність у державні інстанції, ведення результативності в магазині продажу, ведення рахунку в банку, прийом наявних коштів від покупців.
2006-2007 р.р.: ЧФ ВАТ «Райффайзен Банк Аваль», посада – касир, прийом платежів від юридичних та фізичних осіб, обслуговування рахунків, платіжних карт, погашення кредитів, обмін валют, переказ коштів за банківськими системами.
2007-2008 р.р.: КФ АКБ «Індустріалбанк», посада– касир, прийом платежів від юридичних та фізичних осіб, обслуговування рахунків, платіжних карт, погашення кредитів, обмін валют, переказ коштів за банківськими системами.
2008-2009 р.р.: ЧФ ТОВ «Укрпромбанк», посада – економіст, прийом платежів від юридичних та фізичних осіб, обслуговування рахунків, платіжних карт, погашеня кредитів, обмін валют, переказ коштів за банківськими системами, оформленння депозитних вкладів.
2011-2014 р.р.: ПАТ «Черкасигаз», посада – майстер сектору нарахувань пільг, субсидій та розрахунків. Щомісячні звірки звітності з Управлінням Праці в м. Черкаси та Черкаському районі, звіти з використання газу населенням та промисловими групами, нарахування та оплата грошових коштів.
2015-2020 р.р.: ПрАТ «АЗОТ», посада – економіст, ведення діловодства, нарахування заробітної плати, планування фонду оплати праці на наступний рік, планування кошторису. Щомісячні звіти щодо використання електроенергії та засобів індивідуального захисту.

Знання мов: українська, російська, англійська та немецька зі словником.

Знання комп'ютера: Word, Excel, 1С Бухгалтерія, Клієнт-банк, додатково - організаційні програми.

Особисті якості: комунікабельна, пунктуальна, добросовісна, вимоглива до себе та до інших, не конфліктна, завжди довожу поставлене завдання до кінця.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: