Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2023 Файл

Vladimir

Специалист по пожарной безопасности

Возраст:
47 лет
Город:
Вышгород

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Розовенко Володимир Вікторович
дата народження: 07.03.1977 р.
Вимірюю ефективніcть не відпрацьованими
годинами, а виконаними завданнями.

тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»); е-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСВІТА
2009-2011р.
Кременчуцький університет економіки, інформаційних технологій і управління закінчив в навчально-науковому центрі післядипломної освіти та підвищення кваліфікації за спеціальністю «Менеджмент організацій».
2000 р.
Факультет №2 перепідготовки та підвищення кваліфікації (м. Київ) Академії пожежної безпеки України за програмою початкової підготовки кандидатів на службу в органи внутрішніх справ на посади інженерно-інспекторського складу ДПО МВС України де отримав спеціальне звання – лейтенант внутрішньої служби.
1995-2000р.
Національний аграрний університет отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Агрохімія і ґрунтознавство» та здобув кваліфікацію вченого агронома.
Підготовка при Національному аграрному університеті в 1999 році по ВОС-021001 командир механізованого взводу, військове звання – лейтенант.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
28.05.2021р. – 04.05.2022р.
Завідувач відділу охорони та пожежної безпеки Дирекції з експлуатації комплексних споруд центральних державних архівних установ України

04.03.2021р.- 21.05.2021р.
Інженер з пожежної безпеки інженерно-технічного відділу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит»

15.11.2016р.-01.03.2021р.
Адміністратор (начальник безпеки) ФОП Шкурат

31.10.2007р.-24.10.2014р.
Начальник відділу банківської безпеки та охорони Оболонського відділення ВАТ «Державний Ощадний банк України» в м. Києві

2006р.-21.09.2007р.
Заступник начальника відділу з питань наглядово-профілактичної діяльності Управління з організації забезпечення пожежної безпеки на закритих об’єктах ГУ МНС України в м. Києві капітан внутрішньої служби.

2005р.-2006р.
Начальник 38-ОП ДПО УОЗПБ на ЗО ГУ МНС України в м. Києві капітан внутрішньої служби.

2003р.-2005р.
Ст. інспектор 38-ОП ДПО УОЗПБ на ЗО ГУ МНС України в м. Києві ст. лейтенант внутрішньої служби.

2000р.-2003р.
Інспектор ДПЧ-16 ВДПО-2 ГУ МВС України в м. Києві лейтенант внутрішньої служби

КВАЛІФІКАЦІЯ
Основні професійні навички:
Проведення обстежень та перевірок з метою виявлення порушень, здійснення контролю за дотриманням вимог, норм і Правил пожежної безпеки в Україні підприємствами, установами, організаціями зі складанням відповідних документів за результатами. Проведення агітаційної роботи, бесід на підприємствах в установах, організаціях з працівниками, щодо дотримання Правил пожежної безпеки та попередження виникнення пожеж, загорянь на робочих місцях та в побуті. Проведення експертиз протипожежного стану об'єктів зі складанням експертних висновків, підготовка документів для видачі дозволів на початок роботи. Ведення обліку пожеж та загорянь, проведення дізнання у справах про пожежі, загоряння.
Контроль за станом охорони та технічної укріпленості об’єкту, взаємодія з правоохороними органами, здійснення операцій по забезпеченню безпеки об’єкту; забезпечення роботи охороної служби; організація та проведення заходів по виявленню, попередженню противоправних дій по відношенню до об’єкту; проведення службових рослідувань по фактам, які мають відношення до компетенції безпеки; перевірка та бесіда з кандидатами на заміну вільних вакансій.

Виконуванні функції:
Організація заходів з дотримання встановлених правил пропускного та протипожежного режимів на території та приміщеннях. Організація та контроль розробки проектів правил і інструкцій з допуску на територію та виконання вимог щодо пожежної безпеки згідно чинного законодавства. Контроль та забезпечення працездатності систем пожежної, охоронної сигналізації, відеонагляду, системи контролю доступу та ручної системи тривожної сигналізації. Підготовка проектів договорів щодо обслуговування систем захисту та їх своєчасного ремонту. Здійснення нагляду за правильною експлуатацією та зберіганням в справному стані систем та засобів протипожежного захисту, первинних засобів гасіння пожеж та використанням наявних засобів оповіщення, автоматичної пожежної сигналізації та пожежогасіння. Розробка основних протипожежних заходів та контроль їх виконання. Проведення інструктажів з працівниками з питань протипожежного захисту. Розробка проектів правил та інструкцій для працівників з питань загально-пропускного режиму, охорони, системи відеоспостереження та системи контролю доступу в приміщення. Здійснення заходів, спрямованих на забезпечення функціонування об’єкту, на роботу в умовах особливого періоду та надзвичайних ситуацій. Надання усних та письмових консультацій, добре знання нормативної бази. Супровід перевірок, підготовка матеріалів, ведення листування за підсумками перевірок. Робота з договорами, актами виконаних робіт, рахунками. Складання та контроль бюджету з пожежної безпеки. Впровадження нових підходів щодо поліпшення стану пожежної безпеки на підприємстві.

Спеціальні навички:
Персональний комп’ютер: володіння ПК на рівні досвідченого користувача MS Office (Word, Outlook, Excel, PowerPoint);
Знання мови: українська-вільно, російська – вільно.

Особисті якості: висока культура поведінки та спілкування, цілеспрямований, уважний, пунктуальний, енергійний, відповідальний, аналітичне мислення, комунікабельний, працюю на результат, добросовісне ставлення до виконання поставлених завдань, постійно працюю над підвищенням рівня професійної майстерності, швидко навчаюсь, вмію працювати в команді.

Додаткова інформація: Маю посвідчення водія категорії «В», стаж водіння з 2015 року. Готовність до понаднормової роботи та відряджень. Займаюсь спортом, люблю подорожувати, пізнавати все нове. Працюю з сучасною офісною технікою.

Мета: отримати роботу в дружній команді професіоналів. Застосувати свій досвід і потенціал для досягнення успіху.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: