Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2022

Дарья

Репетитор английского, украинского языка, истории Украины

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
22 года
Город:
Кривой Рог

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Репетитор английского, украинского языка и Истории Украины

с 05.2019 по наст. время (5 лет)
Работа на дому, Кривой Рог (Освіта, наука)

Під час навчання у школі я завше усвідомлювала важливість освіти. Оскільки вона - корона нашого буття, каталізатор успіху та індикатор інтелекту. Я брала участь в олімпіадах з трьох мов та історії, займала призові місця та захищала честь своєї школи на обласному рівні. Після закінчення випускного класу я отримала диплом з відзнакою (золоту медаль), а згодом склада всі ЗНО на 186+ балів. Саме в той момент я збагнула своє призначення - вчитися і вчити. Тож я вступила до педагогічного університету на спеціальність - українська мова, література + англійська і за відмінне навчання отримую підвищену стипендію.
З одинадцятого класу я почала викладати, готувати до ДПА та ЗНО. Результати моїх учнів - вражаючі, вони з легкістю опановують іноземну мову, навіть можуть нею спілкуватися, вдало складають свої іспити.
Також маю особливу методику викладання, до кожного учня використовую унікальний підхід відповідно до вікових та індивідуальних можливостей, використовую увесь арсенал новітніх технологій : інформацію подаю у вигляді презентацій або у роздруківках на кольоровому папері. Мої уроки цікаві та продуктивні, буду вдячна отримати повідомлення від вас!

Образование

Криворожский Государственный Педагогический Университет

Украинской и Английской филологии, Кривой Рог
Неоконченное высшее, с 2019 по 2022 (3 года)

Учусь на отлично в педагогическом университете города Кривой Рог, получаю повышенную стипендию, учавствую в международных олимпиадах

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: