Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 марта 2024 PRO

Віталий

Майстер виробничої дільниці, механік

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Кременчуг

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Механік гаража

с 06.2020 по 05.2021 (11 месяцев)
ТОВ"Торговий дім"Кременчукнафтопродуктсервіс", Кременчук (грузові перевозки автотранспортом, техобслуговування та ремонт автотранспорта)

керівництво всією виробничою діяльністю гаража, ведення технічної документації, керування бригадою автослюсарів, контроль за зовнішнім виглядом і технічним станом парку автомобілів і причепів, забезпечення належної якості технічного обслуговування і виконання його суворо по графіку, перевірка і інструктаж робітників, яким доручене технічне обслуговування автомобілів, періодична перевірка наявності і якості інструментів, що видаються робітникам гаража, безпосередня участь в здачі автомобілів в ремонт, організація технічної допомоги автомобілям, працюючим на лінії.

Майстер виробничої дільниці

с 08.2010 по 01.2020 (9 лет 5 месяцев)
Ремонтно-будівельне управління філії ПДМН, Кременчук (обслуговування, капітальний ремонт нафтотранспортної системи)

оперативне керування бригадою робітників, землерийною технікою, засобами пожежної безпеки, підготовка та оформлення дозвільної документації, ведення журналів, при виконанні робіт при капітальному ремонті нафтопрооводу. Складання звітів про виконану роботу. Організація підготовки виробництва, забезпечення розміщення робітників , контроль додержання технологічних процесів, оперативно виявляю і ліквідую причини їх порушення. Беру участь у розробленні нових та в удосконаленні діючих технологічних процесів, режимів і графіків виробництва. Приймаю участь при закінченні робіт, пов’язаних з реконструкцією дільниці, ремонтом технологічного обладнання, механізацією і автоматизацією виробничих процесів і ручних робіт. Здійснюю формування бригад, планую, координую їх діяльність. Проводжу виробничий інструктаж з робітниками. Керую роботами підвищеної небезпеки за розробленими планами або за нарядами-допусками і не допускаю виконання цих робіт без оформлення відповідних документів.

Образование

Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка

Промислове і цивільне будівництво, Полтава
Высшее, с 2005 по 2010 (5 лет)

спеціалізація: проектування і спорудження об'єктів газонафтовидобувного комплексу

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: