Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 Файл

Олександр

Технолог пищевого производства

Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Шиденко Олександр
Леонідович
26.12.1979
Phone number [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Email :[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Шеф-повар. Зав. Виробництва. Технолог.
Заміщення вакантної посади на позиції шеф-кухар.
Кваліфікований кухар з 13-ти річним досвідом роботи і знанням страв російської, української, італійської, французької, японської кухні.

ОСВІТА

1997-1999г. ВПУ № 1 КДТЕУ.
Кваліфікація: кухар 4 розряду
2005-2010г ВМУРоЛ «Україна» Спеціальність: Технологія харчування
Кваліфікація: Інженер-технолог харчових виробництв.

ДОСВІД РОБОТИ
1999-2001 р. – ресторан «Андріївський », посада кухар 4 розряду
2001-2002 р. - ресторан «Спаський причал», посада кухар 4 розряду
2002-2005 р. - ресторан «Ліпський Особняк», посада кухар, су-шеф
2005-2007 р.- ресторан «Гран-прі», посада су-шеф, шеф-кухар
2007-2011 р. - ресторан «Пиваріум», посада шеф-кухар , участь у відкритті закладу.
2012 - паб «Бір-бар», посада шеф-кухар, участь у відкритті закладу.
2012-2013 р. – паб «Бундес», посада шеф-кухар.
2012-2015 р. -«Стейк хаус» ( Бровари), посада шеф-кухар.
2015-2016 р.- «Аут паб», посада шеф-кухар.
2012-2013р.- «Vipaerocatering» посада шеф-кухар.

Обов*язки:
 Креативний підхід до складання меню в різних напрямках кухонь світу, а також сезонне оновлення і введення нових страв.
 Управління персоналом: набір, навчання, а також поетапний контроль виконання технологічних процесів
 Організація і проведення прийомів, банкетів, весіль, ювілеїв, дитячих свят, корпоративних заходів і фуршетів.

 Управління персоналом кухні, розподіл праці, складання меню, технологічних і калькуляційних карт. Контроль якості продуктів, контроль видачі страв облік продукції.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
Відкриття ресторану з нуля;
Розробка технологічної схеми роботи кухні;
Підбір обладнання для кухні та схема його розміщення;
Закупівля необхідного інвентарю;
Робота з постачальниками та укладання договорів;
Розробка та складання меню ресторану;
Приготування страв італійської, французької, російської, української, японської кухні;
Керівництво колективом, в підпорядкуванні штат з дванадцяти кухарів;
Якісне навчання персоналу, атестація;
Робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
Розробка технологічних і калькуляційних карт;

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Знання ін. мов: англійська, французька - середній розмовний;
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді;
Впевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet)
Професійний користувач D2 System







Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: