Олександр
Технолог пищевого производства
- Возраст:
- 44 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/8354556
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Леонідович
26.12.1979
Phone number [
Email :[
Шеф-повар. Зав. Виробництва. Технолог.
Заміщення вакантної посади на позиції шеф-кухар.
Кваліфікований кухар з 13-ти річним досвідом роботи і знанням страв російської, української, італійської, французької, японської кухні.
ОСВІТА
1997-1999г. ВПУ № 1 КДТЕУ.
Кваліфікація: кухар 4 розряду
2005-2010г ВМУРоЛ «Україна» Спеціальність: Технологія харчування
Кваліфікація: Інженер-технолог харчових виробництв.
ДОСВІД РОБОТИ
1999-2001 р. – ресторан «Андріївський », посада кухар 4 розряду
2001-2002 р. - ресторан «Спаський причал», посада кухар 4 розряду
2002-2005 р. - ресторан «Ліпський Особняк», посада кухар, су-шеф
2005-2007 р.- ресторан «Гран-прі», посада су-шеф, шеф-кухар
2007-2011 р. - ресторан «Пиваріум», посада шеф-кухар , участь у відкритті закладу.
2012 - паб «Бір-бар», посада шеф-кухар, участь у відкритті закладу.
2012-2013 р. – паб «Бундес», посада шеф-кухар.
2012-2015 р. -«Стейк хаус» ( Бровари), посада шеф-кухар.
2015-2016 р.- «Аут паб», посада шеф-кухар.
2012-2013р.- «Vipaerocatering» посада шеф-кухар.
Обов*язки:
Креативний підхід до складання меню в різних напрямках кухонь світу, а також сезонне оновлення і введення нових страв.
Управління персоналом: набір, навчання, а також поетапний контроль виконання технологічних процесів
Організація і проведення прийомів, банкетів, весіль, ювілеїв, дитячих свят, корпоративних заходів і фуршетів.
Управління персоналом кухні, розподіл праці, складання меню, технологічних і калькуляційних карт. Контроль якості продуктів, контроль видачі страв облік продукції.
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
Відкриття ресторану з нуля;
Розробка технологічної схеми роботи кухні;
Підбір обладнання для кухні та схема його розміщення;
Закупівля необхідного інвентарю;
Робота з постачальниками та укладання договорів;
Розробка та складання меню ресторану;
Приготування страв італійської, французької, російської, української, японської кухні;
Керівництво колективом, в підпорядкуванні штат з дванадцяти кухарів;
Якісне навчання персоналу, атестація;
Робота з різними видами сучасного обладнання кухонь;
Розробка технологічних і калькуляційних карт;
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
Знання ін. мов: англійська, французька - середній розмовний;
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, здатність швидко навчатися, вміння працювати в команді;
Впевнений користувач ПК (MS Office, Outlook Еxpress, Internet)
Професійний користувач D2 System
Другие резюме этого кандидата
Киев
Шиденко Олександр Леонідович 26.12.1979 Phone number Email : Менеджер з продажу та закупівель Заміщення вакантної посади на позиції менеджер з продажу Є власне авто. Без аварійний стаж водіння 15 років. ОСВІТА 1997-1999г...
Похожие кандидаты
Поліграфіст, начальник виробництва, цеху, майстер, технолог
Киев
Технолог пищевого производства, шеф-повар
40000 грн, Киев, Одесса
,
еще 2 города
Технолог пищевого производства
25000 грн, Киев
Технолог харчової промисловості, розробник, шеф-кухар, зав. харч. виробництвом
30000 грн, Киев
Керівник відділу якості, директор з виробництва, технолог на виробництво
Киев, Запорожье
Начальник виробництва, майстер цеху, технолог (друкарня)
Киев