Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 февраля 2024 Файл

Олег

Дорожній робочий, майстер

Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Бобошко Олег Миколайович

Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: olegbobosko1@gmail/com
Місце проживання: вул. Ломоносова, 58, м. Київ.
Дата народження: 15.01.1987.
Сімейний стан: неодружений, маю доньку.

Мета: працевлаштування на посаду у сфері дорожнього будівництва та обслуговування з перспективою кар'єрного зростання, гідною оплатою праці, можливістю вдосконалення набутих навичок.

Освіта:
1993 – 2002 рр. – Загальноосвітня І-ІІІ ступенів с. Олександрівка Любашівського району Одеської області (отримав базову загальну середню освіту);
2002 – 2006 рр. – Автомобільно-дорожній технікум Одеського національного політехнічного університету (отримав неповну вищу освіту та кваліфікацію техніка-будівельника за спеціальністю «Будівництво, експлуатація і ремонт автомобільних доріг і аеродромів»);
2006 – 2009 рр. – Одеська державна академія будівництва та архітектури (отримав базову вищу освіту за кваліфікацію бакалавр з будівництва)

Досвід роботи:
2010 – 2022 рр. – комірник корабля, керівний менеджер з постачання Global Cruise Lines LTD.
Основні обов’язки: матеріальне забезпечення потреб обслуговуючих служб та пасажирів корабля продуктами харчування, видатковими матеріалами, товарами і обладнанням, контроль безпечності замовлених товарів, контроль підтримання чистоти та порядку у складських приміщеннях, дотримання стандартів USPH, проведення інвентаризації матеріальних цінностей на складі, планування потреб у товарах, матеріалах, обладнанні, навчання і контроль підлеглих (у підпорядкуванні 4 працівника), забезпечення дотримання внутрішніх процедур та інструкцій компанії, розробка і контроль графіків відпусток, проведення службової атестації персоналу, контроль виконання надурочних робіт.

Додаткові відомості:
Знання мов: вільне володіння українською та російською мовами, англійська на рівні Intermediate, німецька – зі словником.
Досвід роботи з ПК та офісної технікою. Досвідчений користувач Microsoft Word, Exel, ресурси Internet, спеціальні програми: Cruise Manager, Fidelio.
Готовий до відряджень.
Маю посвідчення водія категорії В, посвідчення тракториста-машиніста категорії А, B, F (трактори колісні класу понад 20 кН і гусеничні класу понад 30 Кн, самохідні меліоративні та дорожно-будівні машини, в тому числі екскаватори).

Особисті якості:
Маю організаторські здібності, системний підхід до вирішення поставлених завдань, бажання розвиватись та зростати професійно, відповідальний, цілеспрямований, уважний до деталей, швидко навчаюсь.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: