Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 июля 2022 Файл

Сергій

Інспектор служби безпеки

Возраст:
35 лет
Город проживания:
Черкассы
Готов работать:
Чернобай

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Овдієнко Сергій Валентинович
Дата народження: 9 грудня 1988
Місце народження: с. Скориківка, Золотоніський р-н,Черкаська обл.
Місце проживання: м. Золотоноша Черкаська область
Мобільний: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
2007-2008 строкова військова служба, АР Крим ,м. Сімферополь
Освіта: вересень 2007 - червень 2010 «Черкаський Східноєвропейський університет економіки і менеджменту» за спеціальністю «Правознавство» і здобув кваліфікацію юриста. (денна форма навчання)
Вересень 2011-червень 2014 «Національна академія внутрішніх справ за напрямом підготовки «Правознавство» та здобув кваліфікацію бакалавра права. (заочна форма навчання)
Досвід роботи:
Серпень 2009 - листопад 2015 працював в Органах Внутрішніх справ, на посаді «Старший інспектор дозвільної системи», в мої обов’язки входило видача дозволів на придбання, зберігання вогнепальної, газової, холодної зброї, а також облік та контроль власників зброї, забезпечення контролю власників вогнепальної зброї під час сезону полювання .
Липень 2016 - травень 2019 працював на посаді заступника начальника охорони ТДВ »Русь» с. Гельмязів, Золотоніський р-н,Черкаська обл. в мої обов’язки входило зберігання товаро - матеріальних цінностей господарства а також складання графіків чергувань працівників охорони, табелювання робочого часу охоронників, перевірка постів під час чергувань охоронців на об’єкті в темну пору доби, виявлення та фіксування крадіжок на території господарства. Виконував обов’язки Начальника охорони в разі його відсутності по господарству.
Травень 2019 - лютий 2020 працював в Службі Безпеки на посаді Черговий фахівець з організації майнової та особистої безпеки Старинська Птахофабрика Київська обл. Бориспільський р-н. с. Мирне в мої обов’язки входило перевірка охорони яка забезпечує охорону підприємства, зберігання товаро – матеріальних цінностей, а також виявлені мною недоліки працівників охорони фіксувалися - документувалися та передавалися керівництву для подальшого розгляду виявленого порушення. Звільнився за власним бажанням.
З лютого 2021 року по теперішній час працюю в ТОВ Богодухівка Золотоніський р-н. Черкаська обл. на посаді Начальника служби охорони, дане господарство займається розведенням ВРХ та вирощенням зернових культур, в підпорядкуванні 25 осіб, 5 постів охорони в даному господарстві, в мої обов’язки входить табелювання робочого часу працівників охорони, нарахування заробітньої плати працівникам охорони, проведення для нових працівників інструктажу як цільового так і повторного, охорона та контороль ТМЦ, облік прийняття – видачі в поле посівного матеріалу, мінерального добрива, засобів захисту рослин, забезпечення охорони в полі під час виробничих процесів та чергування охорони в полі під час весняно – польових робіт, виявлення та фіксування крадіжок в господарстві.

Додаткова Інформація:
Маю навички середній рівень користувача ПК Microsoft Office ( Word, Excel)
Сімейний стан: одружений
Військовий квиток: так
Власне авто: так

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: