Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 мая 2022

Віталій

Слюсар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
50 лет
Город:
Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Налагоджувальник сільськогосподарських машин та тракторів

с 04.2014 по 02.2022 (7 лет 10 месяцев)
ПСП "Агрофірма "Роднічок"", Миколаїв (Сільське господарство, агробізнес)

На підприємство прийнятий слюсарем по ремонту сільгосптехніки. Через три місяці переведений на посаду майстер-налагоджувальник сільгосподарчих машин та тракторів. Основними обов'язками було виконання регламентного ТО, ремонт тракторів, комбайнів та сільгоспмашин. Обслуговування та ремонт дизельних насосних станцій. Постановка та зняття техніки на збереження. За час роботи в агрофірмі закінчив курси "Стропольщик-крановщик" , а також були пройдені курси по допуску до електроприводів до 380 вольт.

Слюсар- сборник сільгосптехніки

с 08.2010 по 11.2013 (3 года 3 месяца)
Сімферопольський машиноремонтний завод, Сімферополь (Сільське господарство, агробізнес)

На підприємство прийнятий на вакансію слюсар по ремонту сільгоспмашин, пізніше переведений на вакансію бригадир збірного цеху. Компанія займалась ремонтом та виготовленням (зборка) сільгосптехніки (трактори, дискові борони, комбайни, сівалки). Основною роботою було робота над кресленнями, виготовленням вузлів та безпосередньо збором техніки.

Образование

Среднее

Знания и навыки

Користувач ПК Водій категорії В С

Дополнительная информация

Читання, саморозвиток. Принциповість та чесність. Завжди доводжу почату справу до кінця. В конфліктних ситуаціях завжди знаходжу компроміс. Комунікабельний. Легко знаходжу спільну мову з людьми. Допомагаю людям в різних життєвих ситуаціях. Працьовитий. Готовий працювати понаднормово.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: