Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 ноября 2007

Олександр

Інженер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Житомир, Киев, Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Київський національний університет ім. Шевченка

Радіофзичний, Київ
Высшее, с 2002 по 2007 (4 года 10 месяцев)

З 2005 по 2007 р. займався науковою роботою на кафедрі фізичної електроніки за напрямком напівпровідникові газові сенсори. Проводив дослідження фізичних характеристик напівпровідникових газових датчиків: вплив температури, газового середовища, матеріалу з якого вони виготовлені, легуючі домішки. Займався обрахунками, аналізом отриманих даних, тестуванням приладів та налагодження вимірювальної установки.

Дополнительная информация

Чорнокрилюк Олександр Васильович.
Дата народження: 22 квітня 1984 р. у с. Берездів Славутського р-ну Хмельницької обл.
Освіта: з 2002 по 2006 р. навчався в Київському національному університеті ім. Шевченка на радіофізичному факультеті та здобув наукову ступінь бакалавр, за напрямком підготовки “Прикладна фізика”.
З 2006 по 2007 р. продовжував навчання у Кну ім. Шевченка на радіофізичному факультеті та здобув спеціальність радіофізик, інженер-дослідник за напрямком підготовки “Радіофізика і електроніка”.
Досвід роботи: З 2005 по 2007 р. займався науковою роботою на кафедрі фізичної електроніки за напрямком напівпровідникові газові сенсори. Проводив дослідження фізичних характеристик напівпровідникових газових датчиків: вплив температури, газового середовища, матеріалу з якого вони виготовлені, легуючі домішки. Займався обрахунками, аналізом отриманих даних, тестуванням приладів та налагодження вимірювальної установки.
З липня 2007р. по листопад 2007 р. працював на посаді інженера в ВАТ "Киїоблгаз".
Місце проживання: м. Київ вул. С. Олійника 8, кв. 84.
Телефон: 565-07-64. Моб: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Знання та вміння: досконале володіння українською російськими мовами, німецький базовий, англійський зі словником, ПК - досвідченний користувач (Microsoft Office), Internet, Outlooc, розрахункові програми.
Особисті якості: комунікабельний, пунктуальний, відповідальний, організаційний, наполегливий, легко і швидко навчаюсь, маю велике бажання працювати.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты