Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 31 мая 2022

Марина

Оператор 1С, бухгалтер, помічник керівника

Возраст:
34 года
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Помічник логіста

с 04.2021 по 07.2021 (3 месяца)
ЛТД Дует, Хмельницкий (Торгівля)

Робота в 1С,контроль накладних від торгових агентів, контроль тонажу на маршрутах, логічне формування доставок експедиторами, формування маршрутів. Контроль товаротранспортних накладних, цін, печаток, підписів. Ознайомлення експедитора з ведення накладних, загрузці вигрузці товарів. Робота з дебюторською заборгованністю. Подача звітності тонажу, контроль вчасної доставки, вирішення питань по пересортах, робота з торговими агентами, операторами. Замовлення автозапчастин, уникнення простою автомобілей на маршрутах, формування табелю по відпустках водіїв та експедиторів.

Технік з обліку магазину

с 10.2020 по 12.2020 (2 месяца)
Волиньтабак, Хмельницкий (Торгівля)

Робота в регіонально структурному підрозділі Волинь Табак. Обробка накладних від торгових агентів в 1С,замовлення товару спираючись на залишки складу,підписання договорів з новими роздрібними точками, контроль зміни цін, допомога завскладу з розміщенням товару в цеху. Подача звітності по прибутку.

Бухгалтер- ревізор

с 05.2017 по 06.2020 (3 года 1 месяц)
Мясна Лавка, Хмельницкий (Торгівля)

Робота в 1С, ставити накладні на прихід в УТП, Розніці, вигрузка загрузка накладних, створення штрихкодів, контрагентів,переоцінка товару, цін, комплектацій, списання та оприходування товарів. Контроль залишків на магазині, проведення та обробка, даних по ревізії. Навчання продавців при переведенні магазину на компьютерний облік. Збільшення виручки, зменшення убутку на магазині. Постійний контроль для зменшення пересортів товару. Вирахування усушок, та заморозок. Робота з постачальниками. Контроль внутрішніх переміщень між магазинами. Подача звітності щотижнева, місячна, річна. Ведення 10 магазинів в роздрібні торгівлі. Бакалійна група товарів, мясо, ковбаса. Відкриття нових магазинів, міні маркеті з відкритою обвалкою,навчання та контроль ревізійного відділу.

Начальник адміністративно-господарського відділу

с 02.2014 по 10.2016 (2 года 8 месяцев)
Державна інспекція в Хм.обл., Хмельницкий (Сільське господарство, агробізнес)

Підписання договорів з Спецкомунтрансом газконторою. Контроль та закупка тех. інвентара. Ведення табеля робочого дня. Повірка лічильників насіневого відділу.

Секретар-обліковець

с 05.2012 по 11.2014 (2 года 6 месяцев)
ТОВ"ФАВОРИТ", Хмельницкий (Торгівля)

Робота з товарообігом, прийом накладних від торгових агентів, прийом дзвінків від постачальників. Переоблік, контроль зміни цін, націнки.

Образование

Кам'янець-Подільський національну університет імені Івана Огієнка

Іноземна філологія, вчитель німецька англійська мови, Кам'янець-Подільський
Высшее, с 2007 по 2012 (5 лет)

Здобула вищу освіту за напрямом вчитель, філолог нім. анг. мови та зарубіжної літератури.

Знания и навыки

Користувач ПК 1С УТП Роздрібна торгівля

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: