Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 июля 2023 PRO

Илья

Торговый представитель с авто, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
26 лет
Город:
Сумы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Промоутер

с 09.2020 по 11.2020 (2 месяца)
MARWEL, Суми (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультація споживачів стосовно асортименту компанії безпосередньо на торговій точці. Проведення запланованих маркетингових заходів (промо акції) з метою стимулювання покупок. Звільнився, бо це був коротко часовий проєкт і він закінчися.

Продавець консультант

с 02.2015 по 01.2016 (11 месяцев)
Епіцентр (Роздрібна торгівля)

Образование

Полтавський економічний університет

Товарознавство, Суми
Высшее, с 2015 по 2018 (3 года)

Дистанційно здобув освіту "товарознавство в сфері коммерційної діяльності". Також, за часів навчання самостійно опановува сучасні техніки продажу такі як: "система 7+8 прямі продажі", 4 єтапи подолання заперечень.

Сумський кооперативний технікум.

Товарознавство та коммерційна діяльність, Суми
Среднее специальное, с 2013 по 2016 (3 года)

Під час начання паралельно здобув робітничу професію: "продаець продовольчих і не продовольчих товарі 4-тої категоріі" підтвердждену сертифікатом отриманим разом з дипломом технікуму.
В програму начання, також входили такі напрямки як: бухгалтерський облік, адміністрування підприємств оптової і роздрібної торгівлі, технології складьського зберігання товарів, складьський документо-обіг, основи управління підприємств оптової торгівлі (склади оптові бази), загальний менеджмент.

Дополнительное образование и сертификаты

Самостійно опановував онлайн курс: "упраління - як створити сильну команду".

2017, 2 місяці

Знания и навыки

Користувач ПК Windows Linux Adobe Photoshop Адміністрування TeamViewer LAN Обслуговування оргтехніки Vegas

Знание языков

  • Польский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Нажаль через дивні вимоги до кандидатів в нащій країні, коли роботодавці шукають "спеціаліста 25-30 років, зі стажем 10", не мав можливості по працювати саме торговим представником. Про те, маю великий практичний досвід роботи на посадах: продавця, мерчендайзера, промоутера, прямі продажі, і ще багато можу перерахуати. Бо знаходжусь в постійному пошуку способів отримання практичних і безпосередньо актуальних знань в галузі.
Самостійно поглиблюючи вже набуті знання про асортимент та вдосконалюючи навички. Мій дивіз по життю : "Найкращі знання - здобуті на практиці."
Моїми улюбленними, е такі товарні групи:
- Акцизні товари: тютюн, алкоголь.
- Електроніка: смартфони, комп'ютери та їх аксесуари, також сюди можу додати єлектронні сигарети бо в першу чергу це всеж таки девайс.
- Електро інструмент.
- Будівельні матеріали.
З кожним пунктом данного списку маю практичний досвід роботи з кінцевим споживачем, маю власні наробки (спічі) для впевненого подолання заперечень та техніки презентації товару безпосередньо споживачеві. Також в данних категоріях маю власний досвід єксплуатації/ спожиання, зазначенних тварних груп, непогано орієнтуюсь у данних напрямах ринку.
На останок, маю права кат "В" та власне авто DACIA SANDERO (БЕНЗИН 1,2) стаж безаварійного водіння 3 роки. Тож маю надію що все вищще вказанне буде достатьнім приводом щоб поспілкуатись зі мною особисто, а можливо, і дати шанс молодому та амбітному спеціалісту, розкритись і реалізувати свій потенціал саме у ващій фірмі.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: