Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 марта 2023

Віктор

Шеф-повар, технолог

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Шеф-пекарь, заготівельник

с 10.2021 по 01.2022 (3 месяца)
il Molino, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

рорзобка та введенния в меню чорних та білих, як на ц/з, так і на в/г муці хлібів... переважно на дріжжах (пуліш) з подальшою холодною ферментацією. дома маю свої власні закваски: левіто мадре, пшеничну 100% та житню 50% гідратації відповідно

Шеф-кондитер

с 05.2021 по 08.2021 (3 месяца)
Форшмак, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

розробка десертів середнього чеку, складання тех-карт. керував двома помічниками.

Кондитер

с 05.2020 по 04.2021 (11 месяцев)
Dinners, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

доволі таки широко-розгалужене виробництво десерті... працював з заварним тістом, пісочним, дріжжовим-сдобним, слойкою, бісквітним, кексовим... різні види та текстури крему... ганаші, кулі...

Су-шеф

с 08.2019 по 02.2020 (6 месяцев)
Passenger & Capo di Monti, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

на разі основним моїм був мучний процес та заготівки для гарячого, ходного, коднитерки. приймав та замовляв товар.
ліпи вареники, равіолі, тарталіні, ньокі формував сирники, листи для лазаньї.

Образование

КНУ ім. Т.Шевченка Інститут журналістики

Тележурналістика, телерепортер, Київ
Высшее, с 2002 по 2010 (8 лет)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: