Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2023 Файл

Алина

Юрисконсульт

Возраст:
32 года
Город проживания:
Вишневое (Киевская обл.)
Готов работать:
Вишневое (Киевская обл.), Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

ПІБ: Малишенко Аліна Володимирівна
Email, номер телефону: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Місто реєстрації: м.Каховка, вул. Панкеєвська, буд. 128, кв. 122, Херсонська обл.
Місто проживання: м.Вишневе, вул. Молодіжна, 16-А., кв. 8, Київська обл.
Дата народження: 25 травня 1992 року
Сімейний стан: неодружена, дітей не маю.
КАР’ЄРА
З 05.2015 р. по 07.2016 р.
Каховська ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області
Головний державний ревізор-інспектор сектору погашення боргу
З квітня по липень 2016 року виконувала обов’язки завідуючого сектору погашення боргу Каховської ОДПІ.
Функції: контроль за виконанням платниками податків податкового законодавства, вжиття заходів по погашенню заборгованостей перед державою, арешт майна боржників, складання договорів продажу майна та розстрочення податкових зобов’язань, робота з виконавчими документами та ін.
З 09.2017 р. по 06.2018 р.
Управління державної міграційної служби в Херсонській області (м. Херсон)
Головний спеціаліст відділу з питань громадянства, паспортизації, імміграції та реєстрації УДМС.
З 06.2018 р. переведена на посаду головного спеціаліста Каховського районного відділу УДМС України в Херсонській області, де пропрацювала до квітня 2021 року.
Функції: Здійснення оформлення і видачі громадянам України, які постійно проживають в Україні, документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство, тимчасового затримання та вилучення таких документів у передбачених законодавством випадках. Здійснення ідентифікації громадян України, які втратили документи, що посвідчують особу. Забезпечення в межах своїх повноважень супроводження та підтримку функціонування Єдиного державного демографічного реєстру, Національної системи біометричної верифікації та ідентифікації громадян України, іноземців та осіб без громадянства, розпорядником яких є УДМС. Здійснення відповідно до закону державного контролю за дотриманням законодавства у сферах міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, у передбачених законодавством випадках та ін.
З 11.2021 р. по 05.2022 р.
ТОВ «АГРО-БІЗНЕС ПЛЮС» - юрисконсульт.
Функції: організація договірно-правової роботи на підприємстві, підготовка юридичних документів, робота з пайщиками підприємства, підписання з ними договорів оренди та їх реєстрація, робота з контрагентами, підготовка протоколів, робота по оформленню господарських договорів, листування з підприємствами та установами, та ін.
З 06.2022 р. і по теперішній час:
ТОВ «Жулянський машинобудівний завод «ВІЗАР» - юрисконсульт.
Функції: здійснення правової роботи у товаристві, правова консультація структурних підрозділів товариства, участь у роботі з укладення господарських договорів, довідково-інформаційна робота з питань законодавства і нормативних актів, застосовуючи технічні засоби, участь у підготовці проектів нормативних актів, ведення діловодства у юридичному відділі, підготовка звітів, довідок та інше.
ОСВІТА
Національний університет «Одеська юридична академія» 05.2014 р.
Спеціальність «правознавство», кваліфікація «юрист»
(денна форма навчання)

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Додаткові навички
Умію знаходити контакти з різними людьми, вибудовувати взаємовідносини з різними типами людей, умію працювати в складних стресових ситуаціях, умію креативно підходити до вирішення певних задач, володію знаннями про законодавство України, впевнений користувач ПК, навики роботи з MS Office (Word, Excell, Power point), Liga закон, Adobe, СЕД (АСКОД, Мегаполіс тощо).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: